Wkanl

Hoe kunt u uw broer te stoppen vervelend

Dus, je hebt een broer en hij zal niet stoppen vervelend? Nou, dit artikel zal u vertellen hoe om hem te laten stoppen!

Stappen

Hoe kunt u uw broer te stoppen vervelend. Stap uit de computer en speel met hem een spel dat hij wil dat je.
Hoe kunt u uw broer te stoppen vervelend. Stap uit de computer en speel met hem een spel dat hij wil dat je.
 1. 1
  Negeer hem. Hij zal binnenkort stoppen. Als hij een reactie niet krijgt, zal hij zich vervelen.
 2. 2
  Hou van hem. Vraag hem beleefd om te stoppen vervelend. Wanneer je dit hebt gedaan, als hij blijft om u te beledigen, neem het als een compliment. Hij zal geschokt zijn, vergeet niet, hij wil gewoon dat je gefrustreerd! Als hij ergert je fysiek, zoals in spullen vegen op je af of prikken je, knuffel hem op een vervelende manier. Hij zal ineenkrimpen bij je en smeek je om te stoppen met vervelende hem.
 3. 3
  Lopen. Alles wat hij wil doen is, onder je huid. Als je antwoord op zijn commentaar, dat is wat hij wil. En als hij niet bij je kunnen komen zal hij niet schelen. Als hij komt in de buurt staan, maar niet te betrekken, een ouder.
 4. 4
  Stap uit de computer en speel met hem een spel dat hij wil dat je. Iedereen weet dat wanneer broertjes zijn "vervelend" je, ze willen dat je iets met ze spelen. Hij is gewoon eenzaam en waarschijnlijk mist uw bedrijf.
 5. 5
  Record. Wanneer uw broer is in dezelfde kamer en je weet dat hij zal proberen om bug u, krijgt een recorder. Het kan op een telefoon, een voice recorder, een camera, iets dat zijn stem zal opnemen. Stiekem verstoppen in je zak en stiekem opnemen alles wat hij zegt. Dan kunt u uw moeder of vader te tonen voor het bewijs, en zien of ze kunnen helpen.
 6. 6
  Als je niet kunt krijgen van uw broer (s) om gewoon leven met het te stoppen, blijven de moeite om hen te stoppen.
 7. 7
  Als hij is afluisteren je nog, tellen en vertellen. Als je ouders je niet geloof, verwijzen terug naar stap 5.

Tips

 • Als hij probeert om u te oordelen, zeggen: "Ik wil zijn wie ik ben" en loop weg.
 • Als hij probeert te beledigen u een volwassene vertellen of lopen
 • Maak geen ruzie. Alles wat hij wil doen is een stijging uit u dus waarom laat het je lastig? Als u een harde tijd controlerende uw humeur, neem een ​​paar keer diep adem en vertel hem mooi dat je alleen wilt zijn voor een tijdje.
 • Geef ze een stripboek.
 • De veel snellere manier is om aardig tegen hem als je niet akkoord gaat met dit als ik niet, probeer dan gewoon om u te bedanken voor uw tijd lees net de 7 tips voor meer imformation!

Waarschuwingen

 • Gebruik nooit slechte taal, want het zal je meer in de problemen
 • Als hij je raakt lichtjes met een bal, ga niet huilen om je moeder of vader, gewoon zeggen "Bedankt voor me wakker, broeder, ik ben wakker!" of je zou kunnen zeggen: "Ik wil niet trefbal spelen nu meteen!"
 • Heb een complete eikel om hem niet te zijn, zal dit hem bozer te maken, en hij zal zeker proberen om meer vervelend om te laten zien hoe hij zich voelt. Met andere woorden, behandel hem zoals je wilt dat hij je behandelen. Immers, probeert hij meer als je 70-80% van de tijd, dus als je schreeuwen of schelden naar hem, zal hij niet gewoon weggaan, zal hij herhalen wat je doet en schreeuw terug.
 • Geef niet gemakkelijk! Opgemaakt een gevecht, maar als het ernstig wordt, lopen en negeer hem.
 • Heeft uw broer geen kwaad als payback! Negeer hem
 • Hem namen niet noemen of sloeg hem als hij niet eens iets doen
 • Als een gevecht ernstig wordt waar iemand gewond kan raken, geef het op!
 • Als hij ooit trekt zachtjes je haar of verknoeien, zou je zeggen: "Het kietelt!" zelfs als het niet of het pijn doet.