Wkanl

Hoe kunt u uw zusje stoppen vervelend

Heb je een zus die is echt vervelend en zal niet stoppen afluisteren u? Lees dit artikel en dat echt zou kunnen beginnen te veranderen. Echter, geef je zussen wat aandacht ook! Probeer het eens!

Stappen

Hoe kunt u uw zusje stoppen vervelend. Vertel een ouder dat je wat tijd alleen verlangen - Ofwel door jezelf als je het trekken van een grap op een zus of met een vriend als je hebt twee kleine zusjes naar prank.
Hoe kunt u uw zusje stoppen vervelend. Vertel een ouder dat je wat tijd alleen verlangen - Ofwel door jezelf als je het trekken van een grap op een zus of met een vriend als je hebt twee kleine zusjes naar prank.
 1. 1
  Vertel een ouder dat je wat tijd alleen verlangen - Ofwel door jezelf als je het trekken van een grap op een zus of met een vriend als je hebt twee kleine zusjes naar prank. Ook vermelden dat je zusje houdt afluisteren je over niets.
 2. 2
  Poging om je zusje te overtuigen, veelbelovend, "Ik geef je vijf dollar morgen als je me met rust laat." Daarna, toen ze eist haar geld de volgende dag, zeg haar dat u besteed al je geld. Zorg ervoor dat u uw geld verstoppen in een veilige plek waar ze niet in staat zal zijn om het te vinden als ze het gaan zoeken. Echter, wees voorzichtig bij het vertellen van haar dat, omdat je zou kunnen eindigen met haar schreeuwen tegen je.
  • Als je kleine zusje is een klikspaan en vertelt je ouders dat je beloofde haar vijf dollar, zou ze maken je haar te betalen.
 3. 3
  Als je zus is lichtgelovig, laat haar weten dat je op vakantie bent. Vertel haar dat een vakantie is waar een persoon niet wordt gehinderd door iedereen. Misschien zal ze je met rust laten na dat, maar het werkt alleen als ze niet weet wat het woord "vakantie" betekent.
 4. 4
  Als je kleine zusje er last van hebt, negeer haar voor 2 of drie dagen. Dan zal ze meteen stoppen omdat ze zal beseffen dat ze je niet nodig hebt om plezier te hebben. Ook als ze beseft dat je niet ergeren aan wat ze doet, zal ze stoppen omdat aan bug u is haar doel!
 5. 5
  Zeg iets in de trant van "ik zal krijgen wat je wilt." Die altijd werken als je zus is goedgelovig. Echter, wees voorzichtig wanneer dit te zeggen, want ze kon lopen naar je ouders en vertel hen wat je zei. Dan moet je echt zou kunnen hebben om je haar wat ze wil!
 6. 6
  Als u uw eigen kamer, verblijf in uw kamer bijna de hele tijd en je deur op slot. Als u niet beschikt over een slot hebt, breng uw spullen in een kamer die wel een sluis tot het avondeten. Als je echt nodig hebt om iets belangrijks te doen, duw een aantal zware spullen tegen de deur zodat ze niet kunnen krijgen inch Echter, in gedachten houden dat je moet al die zware spullen te duwen uit de weg wanneer u uw kamer verlaat.
  • Schaf een slot indien mogelijk.
  • Pas op dat zware spul blokkeren van je slaapkamerdeur kan een bron van gevaar zijn als er een brand in het huis of een noodsituatie die snelle exit.
 7. 7
  Als je zusje wil met je spelen, brengen kleine stukjes en beetjes van de tijd met haar, maar niet te veel of ze zal smeken om meer. Zorg ervoor dat je je eigen opdrachten afgerond.
 8. 8
  Als ze maakt vervelende geluiden, krijgen een koptelefoon en luister naar muziek. Je kan ook een film op een iPad of een ander apparaat dat je afleidt van haar kijken. Maar houd in gedachten dat ze zou vragen om naar te kijken met u of luister naar de muziek ook.
 9. 9
  Je ouders vertellen als dit zo doorgaat nonstop. Als je ouders niets doet, probeer je zus te praten. Vertel haar hoe je je voelt en dat je wat tijd voor jezelf nodig hebt ook. Laat haar weten dat u de zorg voor haar en zou graag wat tijd met haar doorbrengen, maar je hebt ook een leven van je eigen en dingen gedaan te krijgen ook.

Tips

 • Als je ouders zeggen niets, de volgende keer de woorden veranderen van wat je zegt. De sleutel is het maken van wat je te vertellen over gezonde kritiek.
 • Als je zus is echt begint te ergeren en je pijn doet op een fysieke manier, dan moet je je ouders vertellen.
 • Als ze nog steeds niet luistert gewoon vragen haar om eens meer te stoppen of ga iets dat ze niet kunnen doen. Gewoon niet zo aardig voor haar voor een korte periode van tijd.
 • Als je haar negeert, zullen ze al snel vervelen en stoppen.
 • Niet volledig stoppen met spelen met haar en met haar te praten. Doe het gewoon als ze is echt vervelend en slechts voor een korte tijd.
 • Geef haar iets om mee te spelen, wanneer zij wordt afgeleid, rustig lopen.
 • Je moet wel de verantwoordelijke een. Begrijpen en proberen te achterhalen waarom ze dit doet. Het kan zijn jaloezie, en ze denkt dat ze is de baas. Gewoon niet reageren als ze zich gedraagt ​​hinderlijk.
 • De meeste zusjes kunnen zijn tattletales. Wees voorzichtig om haar niet kwetsen.
 • Proberen om te gaan met de situatie rustig. Afzien van haar raken, tenzij het is een echte verstoring of letsel voortvloeiende acties.
 • Vergeet niet om aardig te zijn. Bedoelen woorden niet zeggen omdat ze niet zal willen dat.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je geduldig met je zus zijn.
 • In sommige gevallen kunnen alle mislukken.
 • Dit kan een tijdje duren om te werken, maar als je blijven doen ze zou stoppen.
 • Haar opneemt met een camera en het tonen van het later aan haar, kan in ieder geval iets om later over te praten aan de eettafel, op verjaardagsfeestjes (Sweet 16 etc.) en op bruiloften zijn.
 • Fysiek geweld is niet altijd het antwoord.
 • Als je een echt zusje zal het waarschijnlijk niet werken op haar omdat ze niet zullen begrijpen.

Dingen die je nodig hebt

 • Je moet wel de verantwoordelijke ene, en te begrijpen en proberen te achterhalen waarom ze dit doet. Het is meestal jaloezie en ze willen graag denken dat hun de baas. Gewoon niet reageren als ze zich gedraagt ​​hinderlijk. Daarom bent u de verantwoordelijke een, en je ouder bent, zodat je meer kans om te horen uit door je ouders / s.
 • Je moet ook een beetje minder gemeen en bazig. Als je bazig bent, jongere zusjes hebben de neiging om niet naar je luisteren! Wees aardig en proberen te begrijpen wat ze voelt!