Wkanl

Hoe te ontspannen gesprekken te creëren met stille mannen

Gesprekken en interacties bij het omgaan met gevoelige of macho mannetjes kan soms erg ongemakkelijk ervaringen, waardoor je het grote onbehagen. Echter, draaien dit in een niet-bedreigende uitwisseling kan een zeer verstandige manier om de meeste te halen uit het gesprek zijn. Veel mannen, en sommige vrouwen ook, ervaren veel moeite waardoor gesprek; velen van ons weten hoe het voelt wanneer iemand antwoord je gewoon met een beleefde "ja" of "nee", maar doet weinig anders om olie het gesprek.

Om deze vorm van frustrerende gemoedelijke stijl te overwinnen, is het handig om te weten dat er manieren zijn om een ​​ontspannen gesprek aan te moedigen. Hoewel dit artikel heeft voornamelijk betrekking op mannen, er aspecten daarvan die kunnen worden toegepast op de terughoudende vrouwelijke gesprekspartner ook. En zoals met alle generalisaties, zal er veel uitzonderingen zijn, zodat de behandeling van de begeleiding met gezond verstand en flexibiliteit, als je je een weg naar het helpen van de stijve prater komt uit zijn schelp te ontspannen in een gezellige babbel te vinden.

Stappen

Hoe te ontspannen gesprekken te creëren met stille mannen. Help de man om ontspannen te voelen.
Hoe te ontspannen gesprekken te creëren met stille mannen. Help de man om ontspannen te voelen.
 1. 1
  Help de man om ontspannen te voelen. Hoewel dit lijkt misschien een hele opgave in eerste instantie, de eenvoudige truc is om jezelf te zijn en om te voorkomen proberen om te vallen in zijn manier van zijn of ritme. Gebruik humor te breken door de vijandigheid en spanning, en het ijs te breken. Zodra je de ruimte hebt gecreëerd door en bemoedigend zijn lach, zult u hem helpen om meer ontspannen en het verhogen van uw kansen op langer praten.
  • Bij het gebruik van humor, zorg ervoor dat het gaat om onschuldige dingen of die grappige zelfspot soort humor die is gebaseerd op het maken van jezelf het punt van de grap. Op die manier zul je niet per ongeluk loopvlak op heilige grond en erger maken of leiden dat hij zich bedreigd voelen.
  • Wees voorzichtig met samenzweerderige humor, zoals het zeggen van "Kijk ons ​​twee dopes wachten op een drankje aan de bar vol met mooie mensen". Proberen om hem te trekken in te zien van wat grappig is over de activiteit die u bent beiden momenteel bezig kan soms werken, maar het kan ook averechts werken als hij de grappige kant van de dingen, of als hij voelt dat je spot met een ernstige niet ziet keuze van zijn.
 2. 2
  Leer te ontspannen jezelf en dit gevoel zal vergelden. Het is moeilijk om te verwachten van een ontspannen gesprek als je niet zo goed ontspannen. Probeer je best om het gesprek te benaderen op een ontspannen manier, en niet bang te praten met de man. Hij zal binnenkort af te halen op uw vibes en in de steek gelaten zijn hoede. Wanneer de spanning breekt, zal er veel meer ruimte voor significante interactie en conversatie.
 3. 3
  Niet afschrikken door streng en onvriendelijk uitdrukkingen. Meestal, wanneer een man dit soort uitingen heeft aangenomen, is het gedaan als een poging om hun "mannelijkheid", "macho"-status, of cowboy of stoere soort vent disposities markeren. De realiteit is dat diep van binnen, een zachte en vriendelijke ziel ligt verborgen, wachtend om te worden sprak met in een en begrip manier.
  • Overweeg wijzen op iets dat je hebt gemerkt over hem, zoals zijn grote hoed, zijn grappige t-shirt, of de vriendelijke manier waarop hij gewoon hielp sommige kinderen krijgen hun ballon terug. Het zijn de kleine dingen die optellen tot de softy dat hij binnen die het vermelden waard zijn.
 4. 4
  Zien langs de adviezen en van andere mensen. Terwijl u voorafgaande opvattingen van de man met dank aan een goedbedoelende (of niet zo goed bedoelde) vriend of collega kunnen hebben, zijn bereid om uw eigen oordeel te vormen. Elke interactie met een persoon is uniek. We kunnen allemaal ervaren verschillende kanten van dezelfde persoon en dit betekent dat elke mening de potentie sterk uiteenlopen. Maak uw interactie of gesprek met deze man uw eigen persoonlijke ervaring. Een man kan een goede zoon, maar slecht in vriendschappen, een andere man een ideale man, maar een monsterlijke oudere broer te zijn. Zoals u kunt zien, elke context is heel anders, en toch gaat het om dezelfde persoon. Dit betekent simpelweg het maken van je eigen mening over de persoon in termen van hoe de twee van u op of opschieten.
 5. 5
  Maak een niet-bedreigende opening gesprek. Een man is het meest waarschijnlijk om het gesprek te brengen tot een abrupt einde of maak een beleefd weg te komen, als hij zich bedreigd voelt of wanneer je begint om te persoonlijk te krijgen. Laat de nieuwsgierige nieuwsgierige dringt voor een andere keer, als hij u beter leren kennen en is comfortabeler met je te praten en opknoping rond je. Vasthouden aan onderwerpen die niet veel moeite kosten, zoals sport, het weer, algemene opmerkingen over indrukken van de plaats waar u bent, zowel in of het voedsel dat je eet, etc.
 6. 6
  Kies uw onderwerp van gesprek zorgvuldig. Ontdek zo snel als je kan wat hij wil praten over door vragen te stellen gericht op het uitlokken van dit soort informatie. Zodra u snel een idee van wat hij leuk vindt en antipathieën hebben gevormd, blijven die lijnen om ervoor te zorgen dat het gesprek blijft interessant voor hem. En gebruik uw eigen als opsomming hem - bijvoorbeeld, zou het zinloos zijn in gesprek met een gepensioneerde over de voordelen van kickboksen, of om een ​​kapper over hartchirurgie, etc. Er moet een gemeenschappelijke grond die jullie beiden kan nastreven zijn.
 7. 7
  Persistent zijn, maar niet op het punt van vervelende de andere persoon. Als u denkt dat deze poging tot gesprek gaat nergens of wordt te martelende voor u, breken manier beleefd en probeer het opnieuw een andere keer. Je mag ook niet willen alle deuren te sluiten of tot een doodlopende straat aan uw eerste poging, dat wel. Verlaat wegen te openen voor toekomstige contacten of. Dit zal ook sterk afhangen van hoe je je voelt over de situatie, maar het kan de moeite waard zijn langzaam chippen weg bij verdedigingen een gereserveerde guy's in kleine, maar geleidelijk chats hier en daar, totdat hij voelt dat hij je kan vertrouwen en open veel meer.
 8. 8
  Onthoud altijd dat niet iedereen verwoordt hun mening. Focus op de andere lichaamstaal te beoordelen als je op het juiste spoor. Dit geeft je een indicatie over de vraag of je stil moet houden of het gesprek voortzetten. Een grimas of een diepe zucht is natuurlijk geen goede positieve indicator. Het toont verveling of een gebrek aan interesse in wat je zegt. Echter, kan een intentie directe blik in uw richting of zelfs een simpele glimlach suggereren dat je op moet gaan en houden het tempo. Ook kan het helpen om te weten of de persoon met wie je spreekt met is visueel, auditief, of, als weten dit kan u helpen om uw gesprek te richten op een manier die ze zullen echt gel met u:
  • Visuele gespreksdeelnemers zijn vaak goed gekleed, netjes en snel praten wanneer ze dat doen praten. Ze praten over dingen visueel, zoals de foto's in het oog van hun geest, en hebben ze de neiging veel rond te kijken. Deze persoon heeft de neiging om te willen worden in de controle, want hij heeft een "visie". Een gesprek met een visuele persoon kan worden verbeterd door het schilderen woordbeelden en met veel woorden die visueel stimulerend, zoals "Hoe zie je jezelf?", "Ik zie oog in oog met je op dat punt", en " Kun je je voorstellen? ". Denk aan jezelf als beschrijven, zodat deze persoon kan uw gesprek punten "zien".
  • Auditieve conversationalists neiging om mensen die reageren op geluid zijn. Gesprek is iets wat ze graag, maar het moet iets wat ze kan afstemmen op om hun interesse te wekken zijn. Ze zijn woord liefhebbers en zoeken vaak de harmonie in de klanken van woorden en ze zijn altijd luisteren naar het ritme. Een gesprek met een auditieve persoon kan worden verbeterd door het gebruik van termen die resoneren met hun gehoor zin, zoals "Klinkt bekend", "Laat me je vertellen hoe.", En "Dat had ik met stomheid geslagen en ik hoorde haar boodschap duidelijk als a bell ".
  • Kinesthetische conversationalists de neiging om de meeste te zijn en dingen moeten recht om het gesprek goed te gaan voelen. Een handelsmerk van deze gesprekspartner kunnen zijn traag, makkelijk praten en een behoefte om hun tijd te nemen om naar het punt. Het meeste van wat ze bespreken zullen worden geformuleerd in termen van, en het verbeteren van een gesprek kan zo simpel zijn als toevlucht te voelen taal, zoals "Hoe voel je je daarover?", "Dat moet je wakker geschud!", En " Blijf op de hoogte ".
 9. 9
  Geniet van het vinden van meer over iemand. Een laatste manier om een ​​gesprek te benaderen met een man die terughoudend lijkt is om oprecht geïnteresseerd in het leren van iets nieuws, iets ontdekt over hem blijven. Als je kunt kijken langs hoe moeilijk het is om het gesprek en hoeveel je zou willen dat je ontsnappen en iets minder veeleisend te doen houden, kan je jezelf oprecht verbaasd bij het vinden van dingen over deze man, dat hij openbaart alleen voor mensen die de tijd nemen om genoeg zorg door zijn te doorbreken. Wat een beloning om iets te leren over een medemens die anders onbekend zouden zijn gegaan! Uiteindelijk, dit kan echt draaien rond uw perceptie van de man, dus volharden en je zou een vertrouwde vriend voor het leven te krijgen.

Tips

 • Sommige mensen zijn gewoon verlegen en hebben meer tijd nodig voordat ze kunnen beginnen om te beginnen vertrouw je. Biedt hier ruimte en het voordeel van de twijfel. Geef niet op gewoon nog niet. U mag iets geweldig te ontdekken.
 • Benader het geven van een bevel of instructie subtiel. Dat geldt vooral voor de werkomgeving wanneer je moet instrueren, orde, discipline of een mannelijke werknemer. In het algemeen, ongeacht het geslacht, uw aanpak moeten worden geleid door professionaliteit, beleefdheid, en een focus op de werknemer voordat u het zijn een belangrijke prioriteit. Een deel van de moeilijkheid van het geven van een opdracht of instructie van een mannelijke werknemer kan ego van de werknemer zijn, als hij zich bedreigd voelt, niet vertrouwd, of dat zijn eigen niveau van autoriteit of kennis in twijfel wordt getrokken, loopt u het risico hem af te sluiten of beantwoorden misbruik. Wees voorzichtig in je aanpak en voorkomen misbruik maken van uw autoriteit via eisen, beledigende taal of schreeuwen, schreeuwen, enz. Als er iets mis is gegaan en de mannelijke werknemer is de bron van de fout, vermijd het beschuldigen van de persoon, in plaats daarvan, bereid zijn te noemen de feiten en de gevolgen daarvan, met inbegrip van de weg vooruit.
  • Wees beleefd en gebruik van twee-weg communicatie in plaats van het doen van al het praten. Luisteren en duidelijk maken dat je hebt gehoord wat hij heeft gezegd.
  • Blijven prettig en beleefd tijdens uw gesprek.

Dingen die je nodig hebt

 • Praten onderwerpen en conversatie starters
 • Hebben een read van Hoe lichaamstaal te lezen