Wkanl

Hoe je je eigen club maken

Hier zijn enkele ideeën voor het maken van je eigen club en suggesties over hoe je club anderen kon helpen. Een club is een plek om je gevoelens te uiten of te vechten voor een aantal wat je gelooft inch (bv. dieren in gevangenschap)

Stappen

Hoe je je eigen club maken. Beslissen over wat voor soort geweldige club je zou willen hebben.
Hoe je je eigen club maken. Beslissen over wat voor soort geweldige club je zou willen hebben.
 1. 1
  Beslissen over wat voor soort geweldige club je zou willen hebben. Wil je een dier club, een sportclub, een collector's club of misschien een club van super liefhebbers van een muziekgroep of een film, of een natuurliefhebber club, of misschien gewoon een club op te hangen met je vrienden? Misschien zelfs een boomhut club! Er zijn vele redenen voor het vormen van een club, maar het belangrijkste is om je passie te volgen.
 2. 2
  Kies een epische naam! Een interessante, leuke, aantrekkelijke naam zal helpen om leden aan te trekken. Misschien wilt u ook te overwegen of het mogelijk is om je naam afkorten, zodat het klinkt geweldig als verkort. Zo kan PwLANT staan ​​voor mensen die graag dieren Natuur & Trees.
 3. 3
  Krijg een aantal leden om je club aan te sluiten. Mensen zullen willen toetreden als u vertellen wat de club en zijn reden-voor-het zijn allemaal over, dus bereiden wat flyers of posters met deze informatie. Klaar zijn om uit te leggen als mensen vragen en als je niet veel ideeën hebt, maak je geen zorgen, laat ze dit weten. Het is beter om eerlijk te zijn en vind mensen die kunnen helpen bij de opbouw van uw club dan hebben mensen krabben hun hoofd over waarom je niet kan voorzien van alle dingen die je hen vertelde de club aangeboden. Veel mensen willen een club aan te sluiten als het net begint, want ze kunnen een positie in het gemakkelijk te krijgen en helpen bouwen het met you.You kan ook de meisjes lijst een aantal ideeën. Dit is een coole manier om rond te hangen en te bestuderen!
 4. 4
  Zoek een gebied waar je club kunt ontmoeten. Het is het beste als je de kamer of ruimte regelmatig en nog beter kunt gebruiken als je het kunt versieren zodat het lijkt alsof je club. Maar dit is niet altijd mogelijk, dus je zou graag een draagbare kit van borden, spandoeken en andere club objecten die u kunt instellen waar te maken elke kamer of ruimte te transformeren in uw club bij een ontmoeting te ontwikkelen. Als u wilt kunt u ontmoeten in de slaapkamer van iemand. Breng versnaperingen zoals chips en frisdrank aan vergaderingen.
 5. 5
  Bedenk manieren om wat geld te krijgen in je club te zetten. Je zou kunnen vragen van de leden voor een kleine donatie of bijdrage. Misschien zal je geen geld nodig, maar kunnen leden vragen om tijd, voedsel doneren voor vergaderingen, papier voor posters, vaardigheden zoals tekenen / schilderen / tekenen creatie etc. Hoe meer die hoogte in, zal het minder geld nodig zijn voor het uitvoeren van het. Geld is eerder een probleem als de club groeit in omvang en activiteiten.
 6. 6
  Hef geld voor een oorzaak. Als uw club heeft een focus op iets dat u en alle leden echt schelen, zou u graag om geld in te zamelen als een club om naar een grotere, meer ambtelijke organisatie, zoals de ASPCA in New York of SPCA in Canada te sturen als je wilt dieren, of de Sierra Club als je de zorg over het milieu of een lokale bomen planten groep als u de zorg over bomen en je buurten voorzieningen etc. Scholen, lokale hobby groepen, lokale sportteams etc. zijn andere mogelijke doelgroepen voor het fonds van uw club -het verhogen van de inspanningen. Zorg ervoor dat mensen weten je club bestaat.
 7. 7
  Als u wilt, kunt u club uniformen. Als je iemand die kleren kan maken weet, heb je geluk. Maak je eigen clubkleuren, ook. Echter, sommige clubleden niet van het idee van een club uniform, dus zorg ervoor om hun mening eerst vragen over.
 8. 8
  Een club website kan soms helpen bij vergaderingen en communicatie. U kunt een gratis dienst gebruiken, zoals Yola of Google Sites om een ​​website te maken.
 9. 9
  Vergeet niet, verwezenlijkingen helpen een club beter! Prestaties, zoals een goede vriend, etc., kunnen worden beloond door wat de meeste mensen denken zijn een gedoe, badges! Badges zal helpen uw club meer bekende voor wat het doet, en beter! U kunt een kenteken gewoon te maken met karton papier, glitters, verf markers, enz., en het meest van al je creativiteit, zo uw gedachten met deze badges, misschien zelfs je vrienden kunnen deze badges maken met u!

Tips

 • Zorg ervoor dat iedereen begrijpt wat je het over hebt.
 • Hebben verschillende dingen te doen op elke vergadering.
 • Laat andere mensen spreken en niet al te ernstig zijn. Het zou alleen maar minder mensen mee in je club.
 • je moet nadenken over je club en kijk of uw leden hebben tijd voor club bijeenkomsten en activiteiten en dingen want als ze dont you zal hebben om het allemaal afblazen.
 • Laat andere mensen denken van onderwerp je weet nooit wat ze bedenken.
 • Denk altijd aan een idee van de club die zou worden veel gewild door mensen.
 • Hebben club paspoorten aan Bages en vergadering tijden zetten inch

Waarschuwingen

 • Niet de hele dag besteden aan het praten over je club voor iedereen anders. Het zal u merken als minder dan interessant en mensen zullen waarschijnlijk je vermijden als dit is alles wat het gesprek u te bieden hebben. Blijf ruimdenkend en geïnteresseerd in veel dingen!
 • Vraag advies als financiën of juridische problemen voordoen. Deze zou kunnen worden relevante onderwerpen voor bepaalde activiteiten (zoals het eisen van ontheffingen voor ijsklimmen of deltavliegen) of voor de fondsenwerving (het hebben van een bankrekening, behoorlijk goed voor fondsen).
 • Probeer niet ontmoedigd (gemiddelde) te worden als vrienden zijn niet geïnteresseerd, ze zullen niet altijd dezelfde belangen als u of alleen maar zou niet willen een deel van een club te zijn. Je zult meer vrienden te ontmoeten via een club en zal nog steeds houden je oude vrienden, zolang je niet gedoe hen over!

Dingen die je nodig hebt

 • Mogelijk moet u een grote tafel, afhankelijk van hoe groot je club hebt, maar je wilt ook elke persoon hebben hun eigen ruimte. Heb wat dalende stoelen [opitional] zodat de mensen in je eigen club te ontspannen en nog steeds genieten van de vergadering.