Wkanl

Hoe te modieus kleden

Ooit afgevraagd hoe sommige mensen altijd zien er leuk en jij niet? Het is omdat ze modieus kleden en weet hoe je er goed uitzien! Door het volgen van deze stappen, kunt u op uw manier aan het hebben van een fantastische, modieuze garderobe.

Stappen

Hoe te modieus kleden. Vraag iemand anders om te gaan met je mee winkelen.
Hoe te modieus kleden. Vraag iemand anders om te gaan met je mee winkelen.
 1. 1
  Organiseren: Haal alles uit je kleren en beslissen welke je wilt en niet wilt. Schenken, verkopen, of re-doel iets dat je niet hebt gedragen in een jaar (dat is niet seizoensgebonden), niet past of is gewoon lelijk!
 2. 2
  Vlakker: Kijk naar jezelf in de spiegel en zo objectief mogelijk, kies dingen over je uiterlijk je voorkeur en afkeer. Wat wil je vermomming? Wat wil je benadrukken? Wat is je lichaam het type?
 3. 3
  Stijl: Wat vind je leuk? Wil je trendy items op te nemen in uw garderobe, of heb je liever een klassieke look? Breng tijd door flipping via catalogi, of surfen op websites die functie kleding. Wil je nog willen uitzoeken een manier om geestige T-shirts te nemen, of is leer meer jouw stijl? Er zijn vele verschillende stukken die fenomenale zal kijken op je-wat vind je leuk? Ga naar sommige winkels, online inchecken, en meer voor een aantal goede tips op het hebben van een geweldige stijl. Make-up en nagels kan ook een geweldige extra flair toe te voegen aan elke outfit, elke dag!
 4. 4
  Context: Waar je woont, waar je gaat en wat je doet zijn belangrijke factoren in dressing modieus! Als je draagt ​​een ballgown naar het kantoor, dat is niet de mode, als je dragen van een pak naar het bal, eveneens. Denk na over wat voor soort kleding geschikt is voor de dingen die je gaat doen is.
 5. 5
  Shop: Het beste ding om te doen is om langdurige stukken die hun klasse behouden hele seizoen te kopen. Mode verandert zeer snel! Niet invullen van je garderobe met dingen die niet dezelfde tijd volgend jaar zal passend zijn, en niet veel geld uitgeven aan mode-items. Denk na over stap 4 opnieuw. Welke soorten jassen, jassen of truien heb je nodig? Zet dit soort informatie in de context van wat flatteert je lichaam.
 6. 6
  Winkel meer: ​​Nu heb je de basis, is het tijd om plezier te hebben! Koop wat grote schoenen, leuke accessoires en een knipbeurt! Geen behoefte om hier klassieke gaan, tenzij dat is uw smaak - handtassen, schoenen en sieraden is de plek om uw sassy kant te laten zien. Helder paars Pleather loopgraaf ziet er te plakkerig? Een handtas in dezelfde stijl zal fantastisch zijn.
 7. 7
  Vraag iemand anders om te gaan met je mee winkelen. Het is altijd goed om een ​​buitenstaander perspectief hebben. Breng langs iemand die je goed geformuleerde kritiek kan geven inzake uw kleding. Het beeld dat we zien in de spiegel is niet altijd hoe je echt kijken!

Tips

 • Ga winkelen met een eerlijke vriend! Niets is meer waard in uw zoektocht naar een modieuze garderobe dan iemand die zal u vertellen wanneer je dom kijken.
 • Make-up is het ding dat trekt het allemaal samen. Kijk niet nep, maar gepolijst. U kunt een enorme stap maken op weg naar meer getrokken-samen door gewoon het toepassen van foundation, blush (of bronzer) en lipgloss.
 • Vertrouwen is de sleutel. Als je geen vertrouwen hebt, zal niemand je look te bewonderen. Je moet geloven in jezelf, dan is iedereen zal ook.
 • Probeer plaatsen als koopje winkels en warenhuizen voor sieraden, ze hebben geweldige spullen voor geweldige prijzen!
 • Ben je! Als je iets maar iemand anders niet, wees maar niet bang. Ze hebben geen recht om te zeggen wat je wel en niet wilt. Vergeet niet uw eerlijke vriend, dat wel. Er is een verschil tussen iets dat bij je past afschuwelijk en iets dat is gewoon een verschil in stijl.
 • Blijf op de hoogte van wat outfits je droeg en wie je in hen zag.
 • Vergeet niet dat u altijd oude dingen nieuw te maken (zoals het toevoegen van leuke jeans, etc). Wees nooit bang om op te vallen.
 • Flick door tijdschriften en vind een stijlicoon u kunt laten inspireren door. Sterren moeten altijd goed uitzien als ze voortdurend worden gevolgd! Enkele goede keuzes zijn mensen zoals Mischa Barton, Kate Moss en Audrey Hepburn.
 • Vraag vrienden voor stijladvies en voor hun stijl perspectief.

Waarschuwingen

 • Niet ooit iets dat niet voelt u zich mooi te dragen. Als u zich ongemakkelijk voelt, kan iedereen dat zien. Modieus is wordt zelfverzekerd.
 • Kleren niet koeler kijkt hoe meer je je huid te tonen. Het is fijn om wat huid te zien, maar kleren hoeven niet te hebben kelderen v-hals decolletes of zijn middenrif lager aantrekkelijk te zijn. Verlaat iets aan de verbeelding over.
 • NIET proberen te coördineren uw make-up aan je outfit. Het klinkt als een goed idee, maar het is niet. EX: roze overhemd, roze make-up. Probeer in plaats daarvan kiezen voor make-up die je oogkleur aanvult. Bijvoorbeeld een zacht groen met bruine ogen.
 • Draag nooit roze en rood bij elkaar, tenzij het is Valentijnsdag en draag nooit een outfit die volledig overeenkomt met (groene bovenkant en groene broek, enz.) want dat zal er uitzien als een pyjama.

Dingen die je nodig hebt

 • Een spiegel
 • (Veel geld als je niet al leuke dingen hebben)
 • Gevoel van dressing
 • Creativiteit
 • Uw eigen gevoel voor stijl