Wkanl

Hoe te meisje broek kopen als je een vent

Als je een welk figuur alleen past in broek meisje, of u op zoek bent naar een bepaalde stijl die alleen vrouwelijke broek lijken te voeren, kan het lastig proberen te kopen. Veel mensen zullen begrijpen en klasse die u als een engerd, terwijl anderen lachen. Welke maat heb je bij meisjes kleding? Wat werkt en wat werkt niet? Dit artikel helpt u broek meisje kopen als een vent.

Stappen

Hoe te meisje broek kopen als je een vent. Beslissen waar u zult.
Hoe te meisje broek kopen als je een vent. Beslissen waar u zult.
 1. 1
  Beslissen waar u zult. Voor goedkope broek (voor het geval je ze), ga dan naar Goodwill, het Leger des Heils, en ga zo maar door. Als u niet weet wat uw, kijk dan voor een winkel met een. Als je genoeg, dan kunt u naar PacSun, Hot Topic, high-end warenhuizen, en dergelijke.
  • Sommige warenhuizen voeren goede duurzame jeans die niet veel kosten. Voorbeelden zijn: Sears, Meijers, JC Penney's (. De jeans bij JC Penney's zijn enigszins girly), etc. Als je niet bang bent van het rippen van je broek, dan zijn deze winkels zijn de plek om te gaan, plus ze verkopen meestal jeans die rek.
 2. 2
  Blader door de secties. Wanneer je naar de winkel, ga dan naar de vrouwenafdeling. Afhankelijk van wat je wilt, proberen en het uitzoeken van een paar maten en proberen ze op. Kijk voor het, maar als je bang bent om dit te doen zijn, probeer die de broek tot aan je middel om te zien of ze er over rechts. Vergeet niet dat veel meisje broek zal, dus zorg ervoor om te compenseren dat.
  • Als u wilt worden in het bijzonder discreet over het kopen van de broek, de aanschaf van een paar sets van broek en breng ze om ze te proberen. Zorg ervoor dat u ze later kunt terugkeren, aangezien de meeste tweedehands winkel verkopen zijn definitief. Dit is vooral handig als u een of debetkaart, omdat het moeilijk kan zijn om een volledige of zelfs gedeeltelijke geld voor grote hoeveelheden te krijgen.
 3. 3
  Controleer om te zien of de broek bij je passen. Er zijn een paar dingen die je zult willen zoeken wanneer het proberen op de broek:
  • Zorg ervoor dat u koopt een goede grootte en een fatsoenlijk paar.
  • Zorg ervoor dat ze zijn comfortabel, zorg ervoor dat ze niet te over jou, en dat de broek niet uw pakket onthullen. Misschien wilt u meer dan een maat proberen om te zien welke het beste is voor u, en te zien of ze uitrekken of niet.
  • Houd in gedachten hoe hoog de ​​opkomst is, de ontwerpen op de achterzakken, en de snit van de jeans. Kansen zijn, wordt u verslapping van de jeans op zijn minst een klein beetje als je ze dragen, daarom is het aanbevolen dat u ze te proberen om te zien hoe ze passen. Hoewel voor het grootste deel, patches en zal worden afgekeurd of belachelijk gemaakt, kunt u mogelijk om weg te komen met meer subtiele details zoals roze stiksels.
 4. 4
  Wees niet beschaamd over de aanschaf van de broek, maar handelen kalm en. Als u niet op de broek nog niet geprobeerd, kunt u nog steeds speelt het af als als je ze te kopen voor je of je als een. Op dezelfde manier, je bent niet de eerste die ooit kopen meisje jeans of broek.

Tips

 • Als je niet ervaren in het kopen broek meisjes ', vraag je vriend die een meisje / vriendin / zus om te gaan winkelen met je mee. Ze weten welk merk van jeans meisjes zijn beter dan anderen.
 • Zoek een ondersteunende vriend die een meisje en vraag haar of ze wil om te winkelen met u voor de 'perfecte spijkerbroek'.
 • Als iemand zegt wat doe je? U kunt deel uitmaken van een excuus als: "Ik ben op zoek naar mijn vriendin."
 • Na langdurig gebruik, kunnen sommige meisje broek scheuren in het kruis. Als je stretch broek koopt, een minder kans rippen hen loop je.
 • Aarzel niet om hulp te vragen uit de winkel leverancier. Zij helpen mensen op een dagelijkse basis, dus ze hebben ervaring met veel klanten.
 • Mensen konden betekenen en bel je homo als ze erachter komen.