Wkanl

Hoe maak je een echt leuke vent

Wil je zelf een coole kerel te zijn? Erg populair, en hot en sexy? Wilt u de individuele koele kerel of Mr Smooth of Mr Maths zijn? Hier is een aantal nuttige adviezen.

Stappen

Hoe maak je een echt leuke vent. Wees vriendelijk en authentiek.
Hoe maak je een echt leuke vent. Wees vriendelijk en authentiek.

Uw persoonlijkheid

 1. 1
  Wees vriendelijk en authentiek. Looks zijn belangrijk, maar lang niet zo belangrijk als zijn wie je bent. Leren om minder bezig met hoe je af te komen met andere mensen en meer bezig met plezier maken, grapjes, het zijn sociale, en doen wat je wilt doen. Als je iemand lachen kan maken, dat is een goede start.
 2. 2
  Sociaal zijn. Laat u niet misleiden door de films. Coole jongens niet poseren op de parkeerplaats op hun motorfiets totdat ze zijn omringd door vrouwen. Roep mensen, plannen maken, risico's nemen, en vrienden die je kunt vertrouwen en respect te maken.
 3. 3
  Nemen ruimte en tijd. Wees niet bang om ruimte in beslag nemen als je zit of wanneer u zich verplaatst. Wees niet bang te zijn luider, ook al zullen sommige sociale druk te creëren. Als je spreekt, vertragen uw woorden te laten zien dat je waarde wat je zegt en je bent niet bang dat je zult krijgen afgesneden. Maken goede (en onverschrokken) oogcontact. Op hetzelfde moment, weten wanneer te laat andere mensen centraal staan.
 4. 4
  Wees zelfverzekerd. Je zou kunnen zijn verbazingwekkend goed uitziende, maar meisjes zullen niet merken dat je als je schuchter spreken of ingezakte houding. Houd je hoofd omhoog en je borst uit, en kijk iedereen recht in de ogen. Werk aan je zelfvertrouwen om zich te ontdoen van eventuele problemen die u kunt hebben met onzekerheid. Dit is niet een overnachting proces, maar je zult niet respect te krijgen van anderen totdat je respect voor jezelf.
 5. 5
  Toon interesse in anderen. Wie wil iemand horen praten over zichzelf de hele tijd? Zoek uit wat je vrienden geïnteresseerd zijn in of werken op en vraag hen over. Dit zal verdien je een reputatie als iemand die zorgzaam en attent.

Uw belangen

 1. 1
  Lees een boek. Lees een aantal boeken. Zorg altijd voor een goed boek in huis dat je aan het lezen bent. Boeken kunnen een grote ijsbreker zijn en kan een gesprek op feestjes te stimuleren. Plus, iemand die belezen is altijd aantrekkelijk.
 2. 2
  Blijf op de actualiteit. U hoeft niet te scheuren door diverse kranten per dag, maar het hebben van een fundamenteel begrip van wat er gaande is in de wereld zal je een reputatie van intelligente en goed geïnformeerde, die beide zijn aantrekkelijke eigenschappen te geven. Dit proces kan zo simpel zijn als het gaan op Google Nieuws en lezen van twee of drie van de grootste verhalen elke dag.
 3. 3
  Wees actief. U zult zich onmiddellijk in warmer als je sportief bent. Word lid van een of twee sportteams en wijden aan het verbeteren en het zijn de beste wat je kan zijn. Sport is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en de band met andere mensen. Lichamelijke activiteit ook releases endorfines die je beter te voelen, het verbeteren van uw algemene stemming en maken je aantrekkelijker om te hangen met.
 4. 4
  Neem een nieuwe hobby. Belangengroepen zijn een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten tijdens het leren van iets wat je genieten. Kunstlessen, vrijwilligersprogramma's en fitnesslessen bij uw plaatselijke sportschool of YMCA zijn een geweldige manier om dit te bereiken.

Uw afbeelding

 1. 1
  Zorg ervoor dat je altijd schoon. Heb je ooit een coole kerel die ruikt naar zweet en nooit zijn tanden poetst ontmoet? Dacht van niet. Douche elke dag, gebruik deodorant te verdoezelen lichaamsgeur, poetsen en flossen van uw tanden tweemaal per dag en was je haar regelmatig. Draag wat pepermuntjes of kauwgom rond met u om zich te ontdoen van slechte adem. Zorg ervoor dat uw kleding ook regelmatig te wassen.
 2. 2
  Kijken na uw huid. Je gezicht wassen met warm water en daarna wrijf op sommige moisturizer. Als je een droge huid hebt, hydrateren met een product bedoeld voor de droge huid. Vermijd producten met geuren als uw huid gevoelig is. Voor de vette en gecombineerde huid, gebruik dan een vochtinbrengende crème zonder alcohol en dat is bedoeld voor de vette / gecombineerde huid. Voor acne problemen, Clearasil biedt een aantal producten, variërend van gezicht wast tot puistje crèmes.
  • Let op wat je eet en drinkt. Een gezond dieet en het drinken van veel water is ook zeer geschikt voor uw teint.
 3. 3
  Heb een koele stijl. Zorg ervoor dat uw kleding goed past en eigenlijk goed uitzien op je. Proberen te kleuren of patronen die vooral goed uitzien met uw huid toon te vinden, en draag ze het meest. Zelfs een eenvoudige kast als een t-shirt en jeans is prima, zolang het past en past YOU. Een zilveren ketting geeft een mooi tintje aan een vest of T-shirt.
  • Als u nodig hebt om te gaan winkelen voor kleding, investeren in slechts een paar kledingstukken van duurdere, hogere kwaliteit kleding in plaats van het kopen van veel middelmatige en goedkope kleding.
  • Prutsen met verschillende stijlen, en proberen om degene die speelt af van uw sterke punten en identiteit (rocker, preppy, rebel, etc.) vinden
 4. 4
  Get cool hair. Gewoon omdat je leuke kleren betekent niet dat je kunt vergeten over je haar. Zorg ervoor dat het in een stijl die bij je past en dat is comfortabel en gemakkelijk te onderhouden. Was je haar regelmatig, en als het kort, probeer verschillende kapsels.
  • Als u nodig hebt om een ​​kapsel te krijgen of wilt u een nieuwe stijl, de beste methode is om te worden uitgegeven aan een deskundige kapper eens, neem een ​​foto van dat kapsel en het gedaan op goedkopere plaatsen later op. Als ze je haar stijl op een bepaalde manier die je leuk vindt, heb ze laten zien hoe je die blik op je eigen recreëren.

Tips

 • Maken iemand glimlach is niet alleen cool, maar ook een sterke aantrekkingskracht op vrouwen. Een man met een goed gevoel voor humor is erg cool.
 • Doe iets met je stijl, dat maakt je opvallen, zonder over de top.
 • Rook niet. Meisjes haat rook waait in hun gezicht. Het leidt tot een slechte adem, maakt je kleren ruiken naar rook en is ongezond algemeen.
 • Meisjes houden om te hangen met leuke jongens want ze maken ze zich goed voelen, lachen en glimlachen.
 • De nummer een regel te cool zijn is te simpel is weet je de beste bent. je hoeft niet te zeggen dat die exacte woorden, maar iedereen laten zien dat je een hoge dunk van jezelf en zij zullen volgen.
 • Wees niet bang voor. Wees spontaan!

Waarschuwingen

 • Niet hit op elke vrouw die je tegenkomt. Dit laat u met een negatieve reputatie.
 • Cool guys niet zet andere mensen naar beneden om zich beter te voelen over zichzelf. Zelfs als dit soort mensen zijn populair op een punt, zullen ze uiteindelijk vrienden en respect te verliezen.
 • Niet verstrikt raken in kleingeestigheid of rivaliteit. De beste oplossing is om dit soort drama negeren en verplaatsen naar iets meer de moeite waard uw tijd.
 • Andermans stijl kopiëren is oke, maar alleen op de weg naar het ontwikkelen van uw eigen persoonlijke stijl. Alle persoonlijke stijl of gedrag dat u oorspronkelijk hebt kwam uit uw observeren van andere mensen, maar uiteindelijk moet je kiezen wat je wilt als je eigen aan te nemen.