Wkanl

Hoe kunt u uw best uitzien voor een jongen of een flirt

Heeft u behoefte aan telkens als hij je ziet goed om te kijken naar een jongen? Samen of niet, hij is de ene persoon die je nodig hebt om zijn oog te vangen. Op een feestje, of het winkelcentrum, of waar u ook bent, gewoon gekleed, geschikt en geboot omdat u misschien niet weet wie gaat daar te zijn of wat je gaat doen maar zorg ervoor dat wanneer u uw beste kijken hij merkt u en zegt: iets en dont beantwoorden aan een van zijn teksten of iets gewoon gaan en stoppen met praten met hem omdat hij degene is die in het uiteinde dat moet niet lijden je???

Stappen

Hoe kunt u uw best uitzien voor een jongen of een flirt. Zorg ervoor dat je haar glanzend en handelbaar.
Hoe kunt u uw best uitzien voor een jongen of een flirt. Zorg ervoor dat je haar glanzend en handelbaar.
 1. 1
  Zorg ervoor dat je haar glanzend en handelbaar. Gebruik Shampoo en conditioner vaak (niet elke dag, omdat dit je haar vettig maakt, als u een wassen, misschien elke 3-4 dagen overslaan), evenals een volumizer indien nodig. Eenmaal per maand, mix 1 eetlepel zuiveringszout in met uw shampoo om eruit te komen bouwen.
 2. 2
  Houd je wenkbrauwen netjes. Plukken haren, en vorm als je borstelige wenkbrauwen.
 3. 3
  Clear poriën gestoomd of gebruik porie strips. Om stoom, warmte-koude water in een kom en houd je gezicht over het met een handdoek over je hoofd gedurende 5 minuten. Spoelen met koud water. Koud water is verfrissend en geeft je een snelle boost te geven.
 4. 4
  Witter je tanden door poetsen met waterstofperoxide elke dag voor een week daarna, twee keer per week te onderhouden. Gebruik kauwgom naar adem.. Vergeet niet te flossen!
 5. 5
  Doe net genoeg parfum, zodat je ruikt geweldig en je kunt nog steeds uw parfum 5-10 seconden ruiken nadat je wegloopt, maar niet zo veel dat mensen houden hun neus op je. Weet dat parfum is geen vervanging voor hygiëne en deodorant.
 6. 6
  Lachen, maken grappen en natuurlijk altijd een vast op je gezicht glimlach.
 7. 7
  Nooit, OOIT handelen nerveus of geobsedeerd wanneer met de man. Hij kan denken dat je raar bent en je vermijden.
 8. 8
  Stuur hem een leuke kaart op Valentijnsdag. Maak het anoniem, of als je wilt zet je eerste voorletter of zelfs je hele naam, als je klaar bent om het te onthullen.

Tips

 • Gebruiken make-up om uw functies te markeren, maar zorg ervoor dat niet overboord te gaan. Teveel alleen maakt je ziet eruit als een zwerver.
 • Wees zelfverzekerd!

Waarschuwingen

 • Wees jezelf en niet pronken.
 • Verander uzelf niet om hem beter als jij, weet je dat het nep en het leidt tot een nep relatie.
 • Ziet er goed uit kan niet garanderen dat de man zal net als u, maar het kan geen kwaad.
 • Vergeet niet - als hij je afwijst - hij is degene die verliest, niet u!

Dingen die je nodig hebt

 • Drink voldoende water, zodat uw urine is duidelijk. Dit zal u helpen met de algehele gezondheid, evenals het verbeteren van de helderheid van uw huid. Acht kopjes per dag moet doen. Het zal ook zorgen dat u niet hoeft te later op de plassen.