Wkanl

Hoe om te kijken en een goed gevoel als een tienermeisje

Bent u een tienermeisje? Gevoel een beetje naar beneden van deze dag? Volg deze eenvoudige stappen om te kijken en een goed gevoel als een tiener!

Stappen

Hoe om te kijken en een goed gevoel als een tienermeisje. Juist de neiging om uw huid.
Hoe om te kijken en een goed gevoel als een tienermeisje. Juist de neiging om uw huid.
 1. 1
  Verzorg uw haar. Was je haar om de 2 dagen met shampoo en conditioner. Borstel je haar wanneer nodig of tenminste 2 keer per dag. Als je haar zwaar, kunt u genieten van een snede met lagen. Maar ga niet te gek als je niet gewend bent aan het - zij kan wel een tijdje duren om te groeien terug als je het niet leuk vind. Zorg ervoor dat de kapsels zijn schattig.
 2. 2
  Hebben mooie nagels. Nagels zijn erg belangrijk in je uiterlijk. Houd uw nagels er goed uitzien door knippen ze een keer per week om een ​​nog lengte, een populaire keuze is 3-6 millimeter boven de huid. Schoon onder je nagels elke dag. U kunt ze ook schilderen indien gewenst.
 3. 3
  Juist de neiging om uw huid. Je gezicht wassen met warm water en gezicht reinigingsmiddel of zeep elke ochtend als je wakker wordt en 's avonds voordat je gaat slapen. Na het wassen altijd gebruik gezichtscrème. Te houden van de rest van je huid schoon, neem een ​​douche elke dag met behulp van zeep die je huid niet zal schaden. Lotion je lichaam onmiddellijk nadat je uit de douche. Drink veel water, (minstens 8 glazen water per dag), zal uw huid gloeien te maken en houdt het gezond. (Het helpt ook bij acne).
 4. 4
  Praktijk een goede mondhygiëne. Poets je tanden na elke maaltijd voor 3 minuten, daarna floss, en gebruik mondwater om uw adem ruiken goed. Als je borstel, zorg ervoor dat je het krijgen van uw tandvlees ook. Borstel je tong ongeveer 1 minuut per keer dat je je tanden poetsen om het roze te houden. Als je scheve tanden, krijg beugels en doen als uw tandarts adviseert. Doe dit en je zal een perfecte mond hebben.
 5. 5
  Houd je lippen soepel en er gezond uit. Zet ladingen van Chapstick / lippenbalsem op als je thuis bent, vooral tijdens de winter. Het dragen van lippenbalsem in het openbaar is ook mooi, het geeft een natuurlijke glans aan je lippen.
 6. 6
  Fit te blijven. Vraag uw arts voordat u begint met een intensieve training routine, vooral als je astma hebt. Jezelf niet doden tot onder de nummers te bereiken. Gebruik de tijd als een gids, en doe wat je kunt, geleidelijk aan je omhoog te werken tot langere afstanden en sneller herhalingen.
 7. 7
  Je moet ten minste 30 minuten van de oefening elke dag, zelfs als u 15 min cardio gedaan, dan stond op en speelde wii fit nog 15 minuten. Probeer om je op te werken tot deze tijden en je hebt je 30 minuten van de oefening.
  • Warmup (5 minuten): eenvoudige stukken voor 3 minuten, licht joggen gedurende 2 minuten
  • Cardio (15-30 minuten): joggen een mijl alledaagse of joggen gedurende 15-30 minuten per dag,
  • Toning (30 minuten): doe 50 sit-ups per dag, hoeft 20 push ups per dag (als je niet alles kan doen op een rij, probeer dan minstens 6 op een rij op het eerste) do 60 arm krullen een dag met 5 pondengewichten (minstens 20 op een rij) (houd een gewicht in elke hand, houd armen te kanten, til gewichten tot schouders, dan weer naar beneden en herhaal), 50 over het hoofd persen (houd £ 5 gewichten boven de schouders met armen gebogen, til armen recht omhoog over het hoofd en onderarmen terug naar de eerste positie. Do 50 squats en lunges 50.
  • Flexibiliteit (10 minuten): houd splitst op elk been gedurende 2 minuten elke dag, dan straddle (midden) splitst gedurende 2 minuten (forceer jezelf niet om helemaal naar beneden in een keer, en niet stuiteren in een stuk), sta met je voeten op schouderbreedte uit elkaar en bereiken voor je tenen gedurende 1 minuut, doe eenvoudige stukken voor de volgende 3 minuten.
 8. 8
  Eet goed. Probeer niet te veel calorieën te eten voor je lengte, maar genoeg om een ​​gezond gewicht te behouden. Dit aantal moet worden verhoogd als u regelmatig te oefenen. Goed eten helpt je lichaam te houden of wordt een natuurlijke, mooie vorm. Altijd en eet alleen gezonde maaltijden die zijn ontbijt, lunch, diner en een hapje tussendoor lunch en diner. Niet te veel eten - alleen eten tot je comfortabel vol.. Minimaliseren snoep en frisdrank, maar plannen af ​​en toe behandelt. Als je eet snoep, eet kleine porties.
 9. 9
  Draag lichte make-up. Het is geen geheim dat make-up je uiterlijk kunnen verbeteren. Krijg make-up die je huidskleur past, draag lipgloss, nagellak, mascara, poeder, concealer en oogschaduw. Maar maak het niet te duidelijk te maken, het punt is om mensen te laten denken dat je het niet dragen van make-up. Laat je make-up overeenkomen met wat je draagt. Dit kleverig. Draag dit alles tijdens de dag met touchups zo nu en dan, maar zorg ervoor dat je het uit zodra je thuis komt om je huid ademen.
 10. 10
  Spreken van de ademhaling, je wilt dat mensen ademen in goede lucht als ze om je heen. Dus draag deodorant dagelijks. Het kan nodig zijn om het op meer dan een keer. De geur mag niet te sterk, niet. Zoek een parfum dat past bij uw persoonlijkheid, en hou je eraan. Niet zozeer dat het aanmatigend te dragen, dat wel.
 11. 11
  Lachen en vriendelijk. Een warme glimlach en een vriendelijke houding kan iedereen aantrekkelijker en aantrekkelijker. Glimlach en vriendelijkheid trekken ook potentiële vriendschappen en bondgenoten. Geen enkele hoeveelheid make-up kan de schoonheid van een warme glimlach te vervangen, en als we lachen, voelen we ons beter over het leven, anderen en onszelf.

Tips

 • Houding is belangrijk, dus niet onderuit!
 • Hebben altijd een positieve houding.
 • Zijn!
 • Verkrijg tenminste 8 uur slaap per dag.
 • Veel lachen!
 • Voel je mooi. Mensen zien wat je wilt dat ze zien, dus voel je mooi. Niets is belangrijker dan wat je denkt over jezelf.
 • Wees trots op jezelf. Jij bent jij, en je zal nooit veranderen. Accepteer jezelf en brengen het beste in u!
 • Maakt niet uit hoe oud je bent, zorg ervoor om te wassen van je make-up voordat je naar bed gaat.
 • Maak je geen zorgen over mensen die je niet bevallen. Wees jezelf en het zal er niet toe.
 • Leren dingen zo ernstig niet te nemen, te ontspannen!
 • Be uitgaande! (Maar niet te veel) Niemand zal in staat zijn om te helpen worden getrokken om uw optimistische vriendelijke stijl!
 • Geniet van wie je bent en niet veranderen voor iemand anders.
 • Kijk in tijdschriften en vinden kleding die je lichaam past. Als je kleine borsten, gebruik V-halzen, als je klein bent, probeer dan het dragen van hakken, etc. Er is altijd een stijl voor je.
 • Hebben een echt cool wandelen stijl, maar ga niet overboord!

Waarschuwingen

 • Niet ooit te spelen door het gemiddelde meisje regels. Mensen haten mensen die ze niet weten of ze waar als hun vriend zal blijven.
 • Niet geobsedeerd of snobistisch.
 • U hoeft niet te dun om er goed uitzien. Vergeet niet dat het belangrijk is om gezond te eten. Niet voedingsmiddelen te vermijden en het meest van al, begin dan niet een eetstoornis, want in plaats van op zoek naar beter, je gevoel van eigenwaarde naar beneden gaat en je zal veel erger uitzien!
 • Draag geen overmatige foundation, zwarte eyeliner of mascara. Je zal niet zien er leuk uit. Meisjes die aangekoekt in make-up nep en goedkoop.
 • Probeer niet te zijn zoals iedereen. Jongens als meisjes die anders zijn.