Wkanl

Hoe te laten inspireren door Miley Cyrus

Miley Cyrus, dochter van countryzanger Billy Ray Cyrus, is een populaire actrice en zangeres. Ze is vooral bekend voor het spelen van Hannah Montana in de tv-show van 'Hannah Montana' en het zijn de 'meest populaire tiener in de VS'. Naast het feit dat een actrice, Miley is een zeer succesvolle zanger die zowel als zichzelf en als haar personage Hannah Montana uitvoert. Dit artikel bevat hoofdstukken over hoe om te kijken en als Miley, dus als je een fan van Miley en zou graag weten hoe ze zijn zoals zij, lees dan verder.

Stappen

Hoe te laten inspireren door Miley Cyrus. Hebben sommige bodems vormgegeven als stijlen die Miley Cyrus zou kunnen dragen.
Hoe te laten inspireren door Miley Cyrus. Hebben sommige bodems vormgegeven als stijlen die Miley Cyrus zou kunnen dragen.

Krijg miley's stijl

 1. 1
  Hebben sommige bodems vormgegeven als stijlen die Miley Cyrus zou kunnen dragen. Probeer een aantal skinny jeans die zijn gekleurd licht blauw, donker blauw of zwart en hebben een paar paren van distressed (geripte) skinny's. Als u wilt leggings dragen, hebben velen van hen in vele verschillende kleuren. Zorg ervoor dat je ook veel trainingsbroek in verschillende kleuren. Draag zweten tijdens het joggen, opknoping uit, en soms tijdens het winkelen. Voor jeans, een paar must-have stijlen zijn cut-offs, en bedroefd (gescheurde) jeans. Weet dat de korte broek zijn een must en dat je ze zou moeten hebben in alle stijlen. Als je echt wilt om rokken te dragen, zorg ervoor dat je ze alleen maar af en toe dragen en dat u slechts een paar verschillende rokken in verschillende kleuren.
 2. 2
  Draag wat miley-achtige tops. Probeer wat uit bedrukte shirts met prints, zoals de vrede tekenen. Ook dragen Band-Fan shirts en hoodies met bands als Rolling Stones, en het metrostation. Vergeet niet dat sommige rip-tanks in basic kleuren zoals wit zijn aanvaardbaar. Draag veel vesten ook.
 3. 3
  Heb een paar stijlvolle jurken bij de hand. Zorg ervoor dat u mini-jurken in deze stijlen:
  • T-shirt jurken
  • One-gekleurde elegante degenen
  • Gedrukt jurken
 4. 4
  Probeer een aantal schoenen die miley geïnspireerd. Hoge hakken, hoge hakken sandalen, hoge hakken laarzen, en slippers zijn essentieel.
 5. 5
  Draag de accessoires die miley houdt. Punk bezaaid armbanden, lange kettingen, ketting met uw naam erop, Helix oorringen, dure zonnebrillen en dure portemonnees zijn de meeste van de accessoires die Miley verkiest.

Weet je make-up zoals miley

 1. 1
  Gebruik Kanebo Sensai producten voor je huid, want dit is wat miley gebruikt.
 2. 2
  Nadat u uw gezicht te wassen, op een licht gewicht concealer.
 3. 3
  Breng een roze gekleurde blos op de appeltjes van je wangen.
 4. 4
  Doe je oog make-up. Bekleed de toppen van je ogen met zwarte vloeibare eyeliner drie keer. Neem een ​​potlood eyeliner en lijn uw waterlijn. Draag wat donkere tinten, in tegenstelling tot lichtere. Probeer een aantal kleuren zoals donker paars, zwart en dark navy. Om uw ogen kijken groter en langer, neem een ​​zwarte oogschaduw en en smeer het op aan het eind van de ogen en dan veeg de oogschaduw. Draag ook mascara op je bovenste en onderste wimpers.
 5. 5
  Onderzoek. Kijken naar enkele van Miley's muziekvideo's en kopieer haar make-up op hen, zoals 'The Climb' of 'Feest in de Europa'.

Kopieer miley's kapsel

 1. 1
  Springen in de douche en was je haar met shampoo. Uitspoelen en toepassing conditioner aan de uiteinden van je haar alleen.
 2. 2
  Spuit je haar met bescherming tegen hitte en föhnen tot het volledig droog dan.
 3. 3
  Zet uw krultang en tijdens het opwarmen in uw haar aan de linkerkant van je hoofd.
 4. 4
  Splits uw haar in middelgrote afdelingen en krul elke sectie gedurende 10 tot 20 seconden.
 5. 5
  Zodra je al je haar hebt gekruld, spuit je haar met een beetje haarlak. Dit zal de blik verblijf in plaats helpen
 6. 6
  Als u wilt dat de producten die miley gebruikt voor haar haar te gebruiken, gebruik carita dagelijks beschermende crème, john freida luxe volume overvloedige body mousse, en l'Oreal Paris Elnett satin haarlak.

Net als miley

 1. 1
  Werk aan je stem. Proberen te zijn zeer muzikaal en zingen elke dag. Wees dillegent over het beoefenen en mis nooit meer een dag van zingen. Als je serieus bent over hoe een goede zanger bent, moet u overwegen zanglessen.
 2. 2
  Praktijk. U kunt de praktijk klinken als Miley Cyrus met gemakkelijke stemtraining technieken. Kijk wat omhoog op Google of YouTube voor ideeën. U kunt ook uw zangleraar vragen (als je die hebt) of uw school muziekleraar voor oefeningen voor uw stem.
 3. 3
  Kopen wat muziek alleen opnames van haar liedjes. Op deze manier kunt u de praktijk mee te zingen met dezelfde muziek Miley heeft. U kunt ook investeren in een karoke machine of karoke video game met Miley's songs op het zo dat je op die manier kunt oefenen als je niet de teksten van haar liedjes kennen.
 4. 4
  Begin met een hannah montana of Miley Cyrus liedje waarvan je denkt dat past bij uw stem. Werken van daar.
 5. 5
  Werk aan imiteren miley's stem. Bekijk video's of tv-programma's om te zien hoe ze haar liedjes presteert in verschillende settings.
 6. 6
  Uitbreiding van het aantal miley's liedjes die je kent. Proberen te leren om zowel haar hoge stem en haar low-pitched voice emuleren, zoals in haar lied "One In A Million".
 == Tips == 
 • Als u problemen ondervindt met make-up Miley-stijl of haar technieken, vraag uw moeder, of uw vriend, of een andere vertrouwde volwassene om je te helpen. Maar ook, vergeet niet dat miley is een ster en niet doet haar make-up een manier om elke dag zo te experimenteren met haar verschillende make-up stijlen. Proberen te kijken naar foto's van haar close-up op de nadruk op haar make-up. * Miley gebruikt Biol-jarige leeftijd haar producten voor het haar, en Dove-producten voor haar huid.
 • Proberen en het ontwikkelen van een betere relatie met je vader. Miley is zeer dicht bij haar vader.
 • Let op de Laguna Beach en The Hills regelmatig omdat ze haar favoriete tv-serie.
 • Laat iemand het ontwikkelen van een bijnaam die uw persoonlijkheid beschrijft. Bijvoorbeeld, Miley lacht veel - zo Smiley veranderd in Miley.
 • Maak een YouTube tonen. Bijvoorbeeld, Miley en haar vriend Mandy maakte een show genaamd 'The Miley en Mandy Show ".
 • Proberen en meer extravert, net als Miley. Gewoon niet proberen om iets wat je niet geworden.
 • Miley houdt van rock muziek, met artiesten als Lady Gaga, Billie Ray Cyrus, Coldplay, Hilary Duff, Micheal Jackson, Kelly Clarkson, The Beatles, Katy Perry & Lily Allen etc.
 • Miley is erg zelfverzekerd en weet wie ze is. Dus als je kunt, probeer en meer zelfvertrouwen.
 • Vergeet niet dat u niet BE Miley, maar je kunt kijken naar haar als een rolmodel en mode-icoon.

Waarschuwingen

 • Niet elke laatste wat Miley doet niet kopiëren. Het zal gewoon ergeren mensen.
 • Jij bent uniek. Wees jezelf, er is niemand beter!
 • Miley is overtuigd van zichzelf en laat niet een beetje onwaar wat iemand zegt over haar breng haar naar beneden.

Dingen die je nodig hebt

 • Gezicht wassen
 • Zwarte eyeliner (vloeibaar & potlood)
 • Donkere oogschaduw (marine, zwart sparkly & bruin)
 • Mascara, zwart of bruin, maar draag het niet al te klonterig
 • Medium Pink Blush
 • Foundation die bij je past (vloeistof of poeder)
 • Bronzer
 • Nagellak (zwart, rood, roze en bruin, enz.)
 • Lipgloss, (natuurlijk, verschillende tinten roze)
 • Parfum