Wkanl

Hoe om zich te organiseren op de middelbare school

Op de middelbare school, de verwachtingen te verhogen. Traagheid, laat huiswerk, en luiheid zijn niet langer toegestaan. Docenten verwachten veel meer van studenten dan voorheen, zo doe je ouders en. Dingen behoorlijk hectisch vrij snel. Het geheim van het verblijf op de top van dit alles is om te organiseren.

Stappen

Hoe om zich te organiseren op de middelbare school. Hebben een plek om papieren te zetten voor elke klasse.
Hoe om zich te organiseren op de middelbare school. Hebben een plek om papieren te zetten voor elke klasse.
 1. 1
  Verkrijgen en te gebruiken een planner. Een planner is een onmisbaar instrument voor de middelbare school. De pagina's kunnen opdrachten, arts afspraken, club vergaderingen, sport praktijken, partijen, en meer houden.
  • De ideale planner is netjes en georganiseerd, en geeft u een snelle en gemakkelijke manier om uw planning en opdrachten voor de dag, week en maand te zien. Sommige scholen geven of te verkopen planners (deze nuttige school informatie bevatten vaak), en veel eisen dat u een te hebben. Zelfs als uw school niet, gaan kopen een van uw eigen-het is een waardevol instrument voor elke student. Zoek naar een die in een wekelijkse formaat met een volledige weergave van elke maand ook komt, want dat zijn de beste voor het hebben van een beeld van uw week of maand op voorhand. Ook op zoek naar een die klein genoeg is in je zak te houden en bij u dragen en dat er genoeg ruimte om opdrachten en data op te nemen heeft.
  • dingen naar beneden, zodat je ze niet.]] Nu dat u uw planner, gebruik het! Een planner is een hulpmiddel - het moet worden gebruikt om effectief te zijn. Elke keer als er iets omhoog komt, of wanneer je huiswerk te doen, schrijf het in uw planner. Raadpleeg uw planner elke avond om te zien of u voor te bereiden op alle komende evenementen en om te zien wat huiswerk wat je hebt te doen, evenals elke ochtend om te zien wat de dag houdt en als er opdrachten te wijten die moeten worden gedraaid of bewerkstelligd voor die dag. Zoals je gewend aan het gebruik van uw planner, zul je zien hoe onmisbaar het is en waarschijnlijk beginnen raadplegen het zelfs vaker.
 2. 2
  Hebben een plek om papieren te zetten voor elke klasse. Ze niet alleen spullen in je leerboek. Je nodig hebt om het overzicht te houden, zodat je kwaliteiten kunt controleren met docenten en aas die aankomende quizzen en tests. notebook meestal naar een met 3 onder slots om meer ruimte en betere organisatie hebben. Opties omvatten, maar zijn niet beperkt tot:
  • Een plastic file organizer: Kortom, dit alles is is een plastic houder bestand dat uitzet in een accordeon stijl om meerdere zakken onthullen met lipjes aan elke sectie en die fungeren als afzonderlijke bestanden voor al uw papieren. Deze organisatoren zijn lichtgewicht en compact, en door de invoering van de naam van elk van uw lessen op elk tabblad, kranten houden zij voor elke klasse apart terwijl zodat u ze allemaal op een plek bewaren. Op die manier, als je vergeet je een werkblad voor huiswerk gehad of zijn in een klasse en hebben tijd om te doden, u zult niet beseffen dat de papieren die u nodig hebt zijn begraven in een aparte map voor die klasse in je kluisje.
  • Gescheiden of bindmiddelen voor elke klasse: Deze optie maakt het mogelijk voor de meeste opslagruimte, maar het kan een gedoe om zo veel mappen te hebben. Hier krijg je een ander, opvallend design en kleur voor elke een en label ze duidelijk. Vermijd vulling kranten in de zakken van een bindmiddel, in plaats daarvan, voeren rond een eenvoudige drie perforator.
  • Notebook zakken: Voor klassen met veel noten en niet zo veel hand-outs is dit een vrij goed systeem. Als je een spiraal gebonden notebook kunt u papieren te houden van klassen in de zakken. Het hebben van een map extra voor alles is ook een goed idee, omdat de kans groot dat je ontgroeien de zakken.
 3. 3
  Hier krijg je een aparte notebook voor elke individuele klasse. Ja, het lijkt een goed idee om een enorme vijf onderwerp notebook voor al uw klassen hebben omdat er minder te vergeten, maar eerlijk gezegd, denk je echt wilt drie klassen ter waarde van aantekeningen en huiswerk te brengen thuis als je alleen maar de dingen van de ene? En, wil je moet je leraar vertellen dat je je huiswerk kwijt als je het hebt misplaatst binnen uw gigantische notebook. Nee! Het is veruit de beste optie om een ​​aparte notebook voor elke klasse hebben. Als u niet wilt scheiden notebooks krijgen, op zijn minst twee of drie onder degenen.
 4. 4
  het.]] Krijg je rugzak en / tote in goede vorm. Het is onmogelijk om te organiseren als je kastje is vastgelopen met losse hand-outs, oude folders, en gebroken potloden of wanneer je rugzak is gevuld met kauwgom wrappers en papiersnippers. Duidelijk alles uit! Gooi al het spul dat is uiteraard vuilnis, en vervolgens sorteren door de rest. Kijk voor een boek tas die is ruim en heeft meerdere vakken. Gebruik een locker plank om de meeste van de minimale ruimte te maken. Weggooien afval snel en laat oude opdrachten thuis. Maak er een gewoonte van om dingen terug netjes waar ze horen, en je kluisje en boekentas zal u dankbaar zijn.
 5. 5
  Instelling van een huis studiegebied. Niemand wil meer uitgeven dan nodig is aan huiswerk, maar zonder het te beseffen, neem je langer gewoon op zoek naar materialen. Zoek een plaats in uw huis waar u comfortabel en er zijn geen externe afleidingen van familie. Het krijgen van een bureau en zetten het in uw kamer is een goed idee, zolang je voelt dat je niet afgeleid worden door de inhoud ervan. U kunt natuurlijk ook een schoot bureau en werk je op je bed - maar zorg ervoor dat je niet in slaap valt! Zorg ervoor dat er planken en laden voor alle noodzakelijke schoolspullen. Houd het schoon en netjes, zodat het is een uitnodigende plek om te werken in, of een beetje rommelig als dat de creatieve sappen stromen voor u krijgt.
 6. 6
  Ontwikkelen van goede gewoonten. Stel routines om uw set-up systemen te onderhouden. Kom met een ingestelde tijd om je huiswerk te doen elke dag, en zet het terug in je rugzak als je klaar bent. Doe alles wat je nodig hebt voor de volgende dag in je rugzak de avond ervoor, en waarin uw kleding en eventuele extra's en dingen die je nodig hebt. Raadpleeg uw planner vaak, en controleren op, onderhouden en wijzigen van uw organisatie systeem als dat nodig is. Georganiseerde mensen zijn voortdurend tweaken hun systemen aan te passen aan nieuwe situaties, en je moet hetzelfde doen. Wees op tijd naar de les en zorg ervoor dat u de tijd nemen om de juiste boeken in je tas te zetten. Efficiënt en punctueel, en probeer niet om tijd te verspillen en dan later betalen. Met een beetje oefening zul je goed om te gaan!

Tips

 • Gebruik wat voor u werkt. Iedereen is anders, en iets dat werkt voor iemand anders kan het beste niet voor u. Toch kan verandering goed zijn, dus probeer iets nieuws en je zou verbaasd zijn over hoe het werkt voor je.
 • Neem 5-10 minuten pauze elk uur of zo om het hoofd leeg te maken en aan het vooruitzicht om benadrukt te verwijderen. Als u het krijgen van een hoofdpijn krijgen een glas water en neem deze pauze dan.
 • Zorg ervoor dat u een goede nachtrust te krijgen. Proberen om een ​​test te nemen in de ochtend als je had vijf uur slaap vannacht is geen goed idee. Het eten van het ontbijt in de ochtend is ook een goed idee. Als je niet een ontbijt ventilator, neem een ​​kleine snack met u in uw rugzak te eten voor de les. Studies hebben aangetoond dat studenten die ontbijten voordat de school halen betere cijfers dan leerlingen die niet ontbijten.
 • Proberen om plastic te kiezen in plaats van papier organisatoren. Papier slijt snel, terwijl een hoge plastic map kwaliteit zal jaren duren.
 • Evenzo, als iets niet werkt, niet helemaal schroot het recht toen en daar. Tweak het systeem en zien wat je moet doen om het aan te passen aan uw levensstijl.
 • Bestand weg al uw oude papieren, opdrachten, essays-noem maar op. Gebruik geen notebooks niet weg te gooien als u kan nodig zijn om te verwijzen naar hen in de toekomst. Bewaar ze in een doos of een archiefkast die is gemakkelijk te bereiken.
 • Iets te eten voordat u huiswerk of assessment te starten. Op deze manier zul je energie hebt om u te gaan. Breng een snack naar school als je te laat voor het ontbijt zijn.
 • Als je begint te slaperig voelen tijdens het huiswerk, krijgen een glas koud water. Het helpt om je wakker.
 • Als uw map / bindmiddel vol raakt, koop een accordeon map en zet al uw oude papieren binnen. Het beste is om dit te doen omdat je eindexamen is het meest waarschijnlijk zijn cumulatief.
 • Als iets wat je hebt, zoals een map of notebook, valt uit elkaar of is te overladen, zuiveren het eerst. Dan zien of je echt nodig hebt om te investeren in iets nieuws of gewoon gebruik maken van een stuk sterke tape.
 • Gebruik een buidel met ritssluiting of etui voor het bijhouden van uw kleinere schoolbenodigdheden houden: rekenmachine, schrijfgerei, gum, lood, markeerstiften, enz. Dit moet ook georganiseerd! is het belangrijk om dingen schoon te houden om alles mooi vinden.

Waarschuwingen

 • Leraren zijn de wetgevers, dus het is best om te spelen met hun regels. Als je leraar houdt vast aan het hebben van een bepaalde organisatie-systeem voor hun klasse die u kunt proberen om ze te ontmoedigen, maar het zal waarschijnlijk niet werken. Sommige leraren hebben notebook controles en basisdeel van de rang van de student op het hebben van een georganiseerde bindmiddel, notebook, aparte map, enz.
 • Pauzes zijn prime time voor mensen om rechtdoor te gaan terug naar hun chaotische levensstijl. Probeer dit te vermijden door te blijven om uw planner gebruiken en vasthouden aan uw systemen gedurende de tijd van school.