Wkanl

Hoe te bug je zus

Laten we eerlijk zijn: zusters kan op je zenuwen. Dit zijn eenvoudige grappen om je wraak te nemen. Maar vergeet het niet erg leuk.

Stappen

Hoe te bug je zus. Krijg wat waterballonnen en plan waar je zus gaat worden.
Hoe te bug je zus. Krijg wat waterballonnen en plan waar je zus gaat worden.
 1. 1
  Krijg wat waterballonnen en plan waar je zus gaat worden. Daar wachten tot ze in de buurt en maak je klaar. Terwijl ze passeert, spring uit achter haar en gooi een waterballon op de achterkant van haar hoofd. Terwijl ze verdoofd, lopen en te verbergen in een badkamer of een nabijgelegen kamer.
 2. 2
  Stiekem in haar kamer met wat toiletpapier en rijgen van de ene kant van de kamer naar de andere. Criss oversteken om de perfecte val maken.
 3. 3
  Als je zus komt in het huis na een date met haar vriendje of iets wat ze zullen niet op te letten. Dat is uw kans om te verbergen achter de deur, en spring uit bij haar toen ze komt binnen Ze zal hopelijk gillen, gênant zichzelf in de voorkant van haar vriendje.
 4. 4
  Terwijl zij slaapt neem een knuffeldier en zet het in de buurt van haar gezicht. Tegelijkertijd zachtjes de naam van de man die ze wil herhalen. Hopelijk zal ze kussen.
 5. 5
  Stelen haar spullen, zal ze naar je toe komen om te vragen, misschien veeleisend, misschien schreeuwen voor. Ontkennen dat je ooit iets mee te maken had. Later zet het terug op een plek heel dicht bij waar het eerder was. Ze zal het waarschijnlijk later vinden en of schuldig voelen over schreeuwen tegen je, gek dat je nam het en niet zet het terug op de juiste plek, of besef je haar bedrogen en je aanvallen klauwen uit en klaar.
 6. 6
  Zoek uit wat haar favoriete eten is. Zorg ervoor dat je meestal het en altijd eet het recht voor haar gezicht, en als ze vraagt ​​om wat het allemaal likken voorbij.
 7. 7
  Terwijl ze kijken naar een show of film, draaien in een cirkel rond uw huis als je kunt. Elke keer als je de kamer ze in te voeren, doe een andere dansbeweging. Dit zal haar op te warmen. In eerste instantie zal ze je negeren. Dan, ga en stiekem in haar kamer. Op al haar favoriete kleding en accessoires, doe het dan. Zodra ze je ziet ze zal ontploffen!
 8. 8
  Als je zus is iets te doen 's nachts en het is vrij laat, kun je gaan en val slapen in haar bed, zodat wanneer ze terugkomt super moe je zal er zijn.
 9. 9
  Als je zus is weg op een reis en er niemand thuis is, gaat in haar slaapkamer en trok al haar kleren en make-up. Dan slapen in haar bed en eten op haar bed (zorg ervoor dat je kruimels laten), dan is de schuld het allemaal op uw kat of hond.
 10. 10
  Terwijl je zus is uit haar kamer, krijg een plastic beker vol met water en bind een touwtje omheen. Bevestig het uiteinde van het touwtje aan het handvat van een gelijkspel of deur. Toen ze trekt de deur of kast handvat, zal het water vallen en morsen op haar etage of haar!
 11. 11
  Als u woont in dezelfde kamer als je zus en ze is verslaafd aan netheid, krijgen iets blijvends te schrijven met en zet het allemaal over haar spullen, verknoeien uw bed en maak de kamer stinken. Als ze zegt dat ze wordt gevoed met uw slordigheid, zeggen mensen zijn niet perfect, wat betekent dat zij geen menselijk want ze doet alles perfect!
 12. 12
  Als je zus is uit het huis, gaan in haar kamer, op haar lippenstift, of gewoon een echt helder lip kleur, dan kussen over haar hele spiegel of spiegels. Ook kiss al haar affiches en foto's. Dan wanneer ze je vraagt ​​over het, kun je zeggen dat je net zoveel van haar hou, dat je niet kon helpen, maar om alles wat ze bezit kussen! Het lijkt misschien raar en vreemd, maar je zus zal waarschijnlijk gek en je ouders zullen niet schelen. # Zet Vaseline op haar deurknop na krijgt ze uit de douche want nadat ze douches zal ze allemaal schoon en zodra ze krijgt alle sticky ze zal worden geïrriteerd en ga naar haar handen te wassen.
 13. 13
  Als je echt wilt je zus gek maken, moet je mind tricks spelen! Hier is er een: ga naar haar kamer en neemt al haar covers off van haar bed, en zet de lakens op de tegenovergestelde manier van waar haar hoofd is meestal, zet dan het dekbed op de bovenkant, zodat het lijkt alsof je haar bed voor haar maakte. Je ouders trots op je zullen zijn voor het niet "duwen haar knoppen" en zal u belonen of gewoon vergeten iets slecht je die dag gedaan! Dan wanneer je zus naar bed gaat, zal ze haar bed uit elkaar scheuren, want ze zal zo worden verward en als ze klaagt aan je ouders, zullen ze te moe om te zorgen, of zal haar niet geloven.
 14. 14
  Neem een blik van je zus favoriete soort van frisdrank en een blikje haar minst favoriete drankje. Haar minst favoriete soort drank niet hoeft te frisdrank zijn, maar de eerste zou moeten zijn, omdat ze niet in staat zal zijn om door te zien en te beseffen dat dit niet haar favoriete drankje. Drinken of te vervreemden van haar favoriete drankje, en giet haar minst favoriete in het blik haar favoriet was voorheen inch Ga dan naar haar toe en beleefd bieden haar een drankje. Dan leun achterover en kijk naar de blik op haar gezicht als ze beseft wat ze is echt '' drinken.
 15. 15
  Krijg al haar kleren en verberg ze ergens of dump ze in het bad en ga dan naar de andere kant van het huis of ver weg van waar je de kleren hebt verborgen en beginnen met het lezen van een boek of tv kijken en dan je ouders zal denken dat je niets verkeerd hebt gedaan en dat je net tv kijken de hele tijd dan gewoon wachten op de tevredenheid van het geschreeuw.

Tips

 • Nooit verwacht nederlaag. Hebben altijd een back-up plannen.
 • Bereid je voor op wraak; je zus zou willen krijgen, zelfs met je mee.
 • Als ze van een bepaald type kan ze zelfs klaar om u te pakken en scheur je aan flarden te zijn, dus zorg ervoor dat je gewapend met iets zoals een favoriet ketting te houden op losgeld.
 • Maakt niet uit wat ze beschuldigt je van ontkennen.
 • Als je ooit gaan op een wandeling of kamperen, vult haar bug scherm met wat water en suiker. Het trekt insecten als een gek! Maar zorg ervoor dat u het te mengen voor de hand met wat warm water voor de suiker op te lossen.
 • Als je in een hoop problemen, is het best om te doden leuk om je ouders, maar wel volledig en volkomen afschuwelijk om je zusje achter hun rug. Ze zal haten het.
 • Je moet bereid zijn om in de problemen te krijgen. Hetzij van je ouders, of waarschijnlijker, van je zus.
 • Je kon verbergen voor misschien een uur of ga naar huis van een vriend voor je zus vertelt je moeder of richt haar woede op jou.
 • Als je zus houdt niet van een bepaalde naam genoemd, houdt haar roepen dat totdat ze huilt en probeert je slaan.

Waarschuwingen

 • Als u de waterballon gooien op de achterkant van haar hoofd en om wat voor reden ze valt, kan ze gewond raken. Vergeet niet: je bent gewoon proberen om haar lastig vallen, haar niet doden. Niet alleen dat, zorg ervoor dat er geen voorwerpen houdt ze waterdicht zijn - vooral elektronica. Je wilt niet om iets te beschadigen.
 • Ze kan wraak te nemen - dit is zelfs waarschijnlijker dan het krijgen in de problemen.
 • Als u van plan bent om haar truc, kan het bewijs je in de problemen.
 • Je zal waarschijnlijk in de problemen, niet haar.