Wkanl

Hoe kunt u uw broers en zussen ergeren

Vind je het leuk om te ergeren en prank je broers en zussen? Dit is een populair tijdverdrijf voor broeders en zusters over de hele wereld. Nadat je ze ergeren, ga gemakkelijk op hen, je wilt niet dat ze haten je voor het leven, en trekt grap na grap is niet erg volwassen. Dat gezegd zijnde, laat de ergernissen beginnen!

Stappen

Hoe kunt u uw broers en zussen ergeren. Ergeren hen terwijl ze slapen.
Hoe kunt u uw broers en zussen ergeren. Ergeren hen terwijl ze slapen.

Deel een: belachelijk

 1. 1
  Ergeren hen terwijl ze slapen. Als ze proberen om in slaap te vallen, zullen ze echt boos worden dat je niet te laten slapen. Als ze al in slaap, zullen ze worden geïrriteerd dat je ze wakker werd zonder reden.
  • Wanneer uw broer of zus slaapt, zet je gezicht recht op de top van hen, staren naar hen, ademen moeilijk, hoesten op hen, of niezen op hen.
  • Als uw broer of zus slaapt, ga wat make-up en verf een clown gezicht op je gezicht. Dan krijg je een flitslicht, en hem wakker maken. Als hij zijn ogen opent, schijnen het flitslicht op je gezicht. Hij zal de clown gezicht te zien en echt bang.
  • ALS je broer of zus probeert te slapen, blijven vragen hem of haar een belachelijke vraag als "Waar komen kikkers vandaan? 'Over en weer. Houd dezelfde vraag tot je broer of zus wil schreeuwen.
 2. 2
  Spelen met een denkbeeldig object. Als uw broer of zus zegt iets als "je bent een idioot," draai je om en, als er een potlood achter je, pak de potlood en zeggen: "Het is al goed, potlood, hij / zij het ​​niet meende."
  • Dit wordt erg vervelend als je blijft praten met de denkbeeldig object in plaats van je broer of zus.
  • Uw broer of zus zou zelfs schelden je terug als "Jij bent de dwaas die praat tegen een potlood." De back-up plan voor dit is om je leraar of ouder dat uw broer of zus niet alleen schold het potlood, maar ook schold vertellen.
 3. 3
  Zingen een lied over en weer. Kies nummers die vervelend worden wanneer gezongen over en weer. Zingen in een vervelende toon, en zorg ervoor dat ze niet graag het lied.
 4. 4
  Speel de kazoo of een ander erg vervelend instrument. Een kazoo is een erg vervelend instrument. Speel het luid en hinderlijk. Doe het in de ochtend, 's nachts; vrij veel wanneer uw broer of zus probeert te concentreren of wil rustig.
  • Een ander vervelend instrument te spelen over de plaats is een recorder. Deze keer neemt het bovenste deel van het af, en blazen in het 'luid' wanneer uw broer of zus is huiswerk, tv kijken, praten over de telefoon, enz.
 5. 5
  Een vreemde taal leren die ze niet kennen. Start beledigen ze in die taal. Zorg dat je ouders niet weet wat de taal. Om het gemakkelijker maken, leren niet alleen slechte woorden, krijg beledigingen, vloeken, of bedoel zinnen in uw woordenschat.
  • Of u kunt gewoon zeggen "Hallo, uw naam is (naam)" of een andere willekeurige zin, en ze denken dat je hen beledigen bent. Dan, nadat ze smeek u (of vertel over je), kunt u hen vertellen wat het werkelijk betekent.
  • Een andere beproefde methode is om ze "welwillende," wat leuk betekent noemen. Nadat ze het niet eens en je ze vertelt wat het werkelijk betekent, blijft dit een paar dagen, en op een dag verandering "welwillend" naar "kwaadwillig", die "gemiddelde" of betekent "nasty."
  • Maak je eigen taal en beginnen beledigen ze in het. Zorg ervoor dat het moeilijk te begrijpen. Als ze begrijpen dan kunnen ze vertellen je ouders.
 6. 6
  Volg ze rond en staren naar hen waar ze naartoe gaan. Dit is een andere super-irritant trucje. Als ze staren terug, dan beginnen staren ze met zeer grote ogen en een eng gezicht. Zet uw gezicht ongeveer een centimeter uit de buurt van hen, en maken het onaangenaam.
  • Staren naar de achterkant van je broers en zussen hoofd tot ze omdraaien. Gewoon lachen en zwaaien. Doe dan is het over en weer tot ze geïrriteerd!
 7. 7
  Wijzen naar hen. Je hoeft niet eens te kijken naar hen, maar als ze bewegen, blijven volgen ze met je vinger. Om een ​​of andere reden, wijzend is echt bedreigend en vervelend. Broers en zussen haat het!
 8. 8
  Cheat bij spelen en ontkennen vreemdgaan. Als ze winnen, dan zeggen: "Ik win, ik win!" en blijven zeggen het. Wanneer u klop je broer of zus bij uw favoriete spel, schreeuwen "Je verliest!" herhaaldelijk.
  • Wanneer je speelt een spel met je broer of zus, neemt het spel heel serieus als je het winnen. Wanneer uw broer of zus aan het winnen is, handelen als je niet kan schelen. Heb een big deal maken als je broer of zus verliest interesse als je wint - hij / zij wil dat je boos!
 9. 9
  Maak willekeurige geluiden zo nu en dan. Zorg ervoor dat ze je niet zien. Zij zullen ergeren, zich afvragend waar het vandaan komt. U kunt gewoon gaan zitten om de hoek kijken en lachen!
 10. 10
  Negeer ze meedogenloos. Wanneer uw broeder tegen je praat, stil te zijn en negeer ze alsof ze er niet zijn. Dit werkt erg goed als ze vragen waar iets is.
 11. 11
  Komen in hun kamer veel en noemen ze leuke dingen, dan vragen ze te lezen in hun kamer, want het is een goede plek. Toen hun weg, verplaats enkele van hun spullen en lees een van hun boeken. Zorg ervoor dat er andere mensen rond die hen kon zijn verhuisd, zodat er meer verdachten. Als ze de schuld op u, zeg iets als "Ik wilde niet 'of' Ik keek naar hen, en vergat waar ze heen gingen."
 12. 12
  Fungeren als een mime voor een tijdje om hen heen staan. Doen alsof ze in een onzichtbare doos, dan als iemand anders komt in de kamer, normaal doen. Als uw broer of zus belt u namen, iets willekeurigs dat past bij wat ze gezegd en punt dat te doen. Krijgen in hun gezicht om ze uit kruipen.
 13. 13
  Slurpen elk drankje heb je zo hard als je kan. Als je alleen met je broer of zus (s) en je dorst krijgt, krijg je een glas water (of een andere vloeistof) en slurpen. Het zal hen helemaal gek na een tijdje.
 14. 14
  Haal ze in de problemen. Als je alleen bent met je broer of zus, op de grond liggen en schreeuwen. Wanneer uw moeder of vader komt, zeggen dat hij / zij je geduwd. Je ouders zullen hen straffen.

Deel twee: ergeren ze met woorden

 1. 1
  Bootsen hen. Het is erg vervelend als je zegt precies wat uw broer of zus zei naar hem / haar. Het is een vorm van het negeren van wat ze zeggen.
  • Als ze zeggen "je bent dom", bijvoorbeeld, zeggen: "Ik weet dat je bent, maar wat ben ik?" Ze zullen zeggen: "Je bent dom!" weer. Blijven zeggen 'ik weet dat je bent, maar wat ben ik?'. Dit krijgt ze erg geërgerd aan jou.
  • Als ze blijven bellen u "domme / gemiddelde / dom / etc." proberen om een ​​aantal algemene kennis te gebruiken en zeggen: ". De mensen die anderen dom / gemiddelde / dom noemen zijn eigenlijk de meest domme / gemiddelde / domme mensen in het universum, wat betekent dat je dom / gemiddelde / stom bent ziens!"
  • Als uw broer of zus belt u een copycat, gewoon zeggen: "Dat is wat je denkt en wat je wilt dat het is." Dan blijven zeggen precies wat ze zeggen totdat ze lopen, woedend en gefrustreerd.
 2. 2
  Vertel over je broer of zus. Als uw broer of zus is iets dat ze niet willen dat je ouders weten over het doen, vertellen over hen. Ze zullen echt haten dat. Zorg ervoor dat u een bewijs van hen doen wat ze doen door video-opnames, audio-opname, of het fotograferen van het hebben. Het is zoet, zoete wraak.
 3. 3
  Bel uw broer een meisje of je zus een jongen. Onze broers en zussen haat het wanneer we doen alsof ze een ander geslacht, vooral als ze een jongen. Bellen naar een jongen een meisje is een van die dingen die hem echt zou moeten ergeren.
  • Ze het tegenovergestelde van wat ze zijn ten onrechte noemen. Bijvoorbeeld, als je een broer en je praat met iemand vlak voor je broer, zeggen: "Mijn broer is zo vervelend! Ze... Ik bedoelde hij! Zei...". Doe dit over en voorbij.
 4. 4
  Bel ze bijnamen ze haten. Schreeuwen hun naam over en in variaties van bijnamen die ze haten, recht in hun oren wanneer ze bezig zijn. Of verbergen en zeg het, zodat ze je niet kunnen vinden.
 5. 5
  Wrijf het in hun gezicht. Wanneer uw moeder of vader vertelt uw broer of zus niets (niet iets als "je direct kreeg A's" of zoiets!), Zeggen: "Ja, [hun naam]." Als je ouders vertelt je zus op te ruimen haar kamer, bijvoorbeeld, gewoon zeggen "Ja, Clara. ' Doe dit wanneer je ouders geven je broers en zussen van een bestelling.
 6. 6
  Blijven zeggen 'wat?' om alles wat ze zeggen. Als ze je vragen waar iets is, zeggen: "Wat?". Als iemand anders komt en zegt iets tegen je, zeg dan niet 'Wat?' aan hen, of je broer of zus.

Deel drie: trek pranks op hen

 1. 1
  Sneak up van hen en schrikken ze als ze het niet verwacht. Als ze in de badkamer en de deur open is, of ze op hun bureau rustig huiswerk, sneak up van hen en schreeuwen "Boo!" echt luid of maak een alarm afgaan echt luid.
 2. 2
  Knoeien met hun vooruitgang. Laten we zeggen dat je broer of zus houdt van computer-of videospelletjes spelen, bijvoorbeeld. Als je knoeien met hun vooruitgang dus moeten ze op hetzelfde niveau opnieuw doen, zullen ze krijgen echt geïrriteerd.
  • Als uw broer of zus speelt een video game, wachten tot ze de kamer verlaten. Zodra ze de kamer hebt verlaten, opnieuw het niveau of het hele spel en snel te verbergen. Zorg ervoor dat je meer dan een broer of zus, dus er zijn meer verdachten. Ontken alles wat uw broer of zus beschuldigt je van, zeggen dat hij / zij kan hebben hem / haar opnieuw gestart omdat hij / zij wilde de spanning van het spel herbeleven.
  • Bonuspunten als ze spelen een spel als CoD of Halo met lange campagne levels, en je het level gereset wanneer ze niet hebt opgeslagen voor meerdere missies / levels / etc.
  • Vraag uw broer of zus of hij / zij nodig heeft te helpen op een niveau en dan doelbewust sterven of schadelijk voortgang van het personage. Zeg "whoopsie!" Leg de controller neer en loop weg.
  • Als ze op de computer de hele dag lang, koppelt u de modem en sluit deze weer in, of zoek een andere manier om het internet af te krijgen (zoals het maken van een gesprek als je dial-up).
  • Als je kleine broer of zus heeft net gaan zitten om zijn / haar nieuwe favoriete video game te spelen, krijg je een lange, brede handdoek en rush naar de kamer hij / zij 's in de handdoek gewikkeld om je heen. Ga op een stoel achter hem / haar. S / hij zal naar je kijken en vragen wat je aan het doen bent, maar zeg niets. Wanneer zijn / haar aandacht volledig terug op het spel, langzaam je weg naar het tv-scherm. Dan, snel bedekken het scherm en houd het daar zo kan hij / zij niet zijn spel te zien. Hij / zij zal beginnen om boos te worden en als hij kijkt als hij / zij staat op ontploffen van woede, nemen van de handdoek en wegrennen.
 3. 3
  Bug ze met nutteloze dingen. Als uw broer of zus is gek en in hun kamer met de deur dicht, klop op de deur over en weer totdat ze aan de deur komen. Als ze aan de deur komen en u vragen wat u wilt, pauzeren en zeggen: "Hallo" en vandoor. Die krijgt ze helemaal gek.
 4. 4
  Laat ze in het donker. Als uw broer of zus is in het bad met het gordijn gesloten en heeft de deur opengelaten, ga naar binnen, het licht uit en sloot de deur. Ze moeten uit de warm bad om te zien.
  • Als uw broer of zus is rustig huiswerk 's nachts met het licht op, houd langzaam en stilletjes komt de kamer in en uitschakelen van de verlichting. Elke keer, zullen ze moeten opstaan ​​uit hun stoel en zet de lichten voordat ze het huiswerk kunnen zien.
 5. 5
  Verbergen hun favoriete dingen. Wat nog beter is om het te verbergen in de kast nog een broer of zus, dus de schuld gaat over hen en niet jij. Je hebt net twee vliegen in een klap!
 6. 6
  Bug ze als ze met hun vrienden. Als uw broer of zus ouder is, hangen rond hem / haar als hun vrienden zijn, samen. Wanneer hij / zij vertelt je om terug af, doe niets zeggen en houden hen te volgen. Doe dit totdat een van je ouders zegt dat je terug te trekken.
  • Als je ouders vertellen dat je om te stoppen, zeggen ze "Ik was gewoon proberen om vriendelijk te zijn, ik heb geen vrienden 'en je ouders kan uw broer of zus dwingen om u te omvatten.
  • Als je broer of zus begint u belt namen, het gooien van dingen op je af, of intimiderend je, breng dit bewijs om je ouders en probeer je broer of zus in de problemen.
 7. 7
  Doe het water in hun melk. Als ze eten hun ontbijt / lunch / diner, vraag hen of ze willen wat melk. Ga naar de koelkast en vul het glas met water, en giet een klein beetje melk zodat het lijkt wit. Serveer het aan hen en wegrennen.
  • Legt er zout in hun frisdrank. Vraag hen of ze willen een frisdrank. Open de soda, dump een bos van zout in de soda, en wacht tot ze drinken. Als ze klagen, gewoon zeggen "Soda is niet gezond voor u anyways! Ik ben op zoek naar jou bro / sis!"
  • Als u niet wilt dat zout in hun cola, net schud de cola up echt hard vlak voordat je het te brengen aan hen. Wanneer ze open it up, zal het overal spuiten.
 8. 8
  Doe alsof je slaapt. Als je tv kijkt of gewoon liggend op je bed en je hoort je broer of zus komt dicht, doen alsof je slaapt. Zij zullen ofwel verlaten of komen in uw buurt. Als ze komen in uw buurt, spring omhoog en schreeuwen, schrikken de daylights van hen. Bonuspunten als het in hun oor.
 9. 9
  Doe de klassieke plastic-wrap over het toilet. Als je ze wilt echt goed te krijgen, zet Saran wrap of andere plastic wrap op de wc-bril en hen vertellen dat de badkamer is geopend. Wanneer ze moeten gaan, zullen ze te maken hebben met een grote schoonmaak.
 10. 10
  Speel het papier mand spel. Elke keer dat je zus haar opent / zijn mond te gapen, praten of zingen, neem een ​​verfrommeld papier en richt het in haar / zijn mond terwijl schreeuwen "mandje!" S / hij zal twee keer nadenken voordat het openen van haar / zijn mond in uw aanwezigheid.
 11. 11
  Terwijl uw broer of zus slaapt, zet scheerschuim (of slagroom) op hun hand. Dan prikkelen hun neus een beetje en lopen. Spring in je bed en doen alsof je slaapt, als ze in je kamer en proberen om hetzelfde te doen voor u, zet het in hun gezicht. Classic!
 12. 12
  Als uw broer of zus is op de computer schrijven van iets (een essay voor school, iets op facebook) wijzigt een aantal van de woorden. Zeggen dat ze typte iets als "Mijn naam is Billy 'U kunt dit wijzigen in" Mijn naam is barly "of iets dergelijks. U kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen van hun werk.
 13. 13
  Re regelen hun kamer zo veel als je kunt. Bewegen hun bureaus, bedden, en al hun spullen. Doen terwijl je ouders zijn druk bezig ergens anders in het huis en terwijl je broer (s) zijn verdwenen. Dan is het mogelijk dat je ouders deden het (de meer verdenkt het beter).

Deel vier: verlegenheid hen

 1. 1
  Plagen hen over een vriendin / vriend ze niet hebben. Wanneer hij / zij is praten over de telefoon, lopen rond in cirkels schreeuwen "[Hun naam] heeft een vriendje / vriendinnetje."
  • Dit alleen werkt echt met jongere broers en zussen. Oudere broers en zussen zijn niet zo beschaamd om een ​​vriendin of vriend hebben.
 2. 2
  Doen alsof ze op een van hun rekeningen. Wanneer uw broer of zus is IMing hun vrienden of met Facebook, wachten tot ze opstaan ​​naar de badkamer te gaan of een pauze nemen en verlaat de kamer. Sluipen daar en typ enkele woorden in de chat of de status van uw broer of zus te veranderen naar iets echt willekeurig als "Ik hou van paarden vorm van wolken!"
 3. 3
  Ga daar niet zitten en neem het. Als uw broer of zus probeert om plezier te maken van je zonder bewijs om een ​​back-up, zoals of "je bent dom" "verliezer", vallen ze met een pijnlijke verhaal of een moment dat ze gefaald. Dit is echt effectief wanneer anderen rond.
  • Bijvoorbeeld: ". Weet je nog dat wanneer je naar de dans op school met Emily en je had diarree, en als je terug kwam je broek waren lekke" Details vergroten effect. Plagen hen over. Ook u kunt verzinnen verhalen, en als ze ontkennen, zal het lijken meer waar.
 4. 4
  Hangen om je oudere broer of zus als ze tijd uitgaven bent met een jongen / vriendin. Als ze zich nestelt in de woonkamer, terwijl ze een film kijken, zitten en te gaan kijken. Het zal een test van testamenten zijn, dus bereid zijn om hen te overleven.
 5. 5
  Knoeien met hen terwijl ze aan de telefoon. Terwijl ze aan de telefoon met hun vriend, krijgen op de telefoon stiekem te luisteren. U kunt in de problemen komen, maar het is het allemaal waard. Wanneer onthullende u aan het luisteren, zeg het op een perfecte tijd, maar niet te vroeg.
  • Terwijl ze praten over de telefoon, probeer te bellen met uw broer of zus van een beperkt aantal, zodat ze niet weten dat jij het bent. Toen ze antwoord pretenderen te zijn een oude opa vragen om kaas, bijvoorbeeld, of iets dergelijks.
  • Als een oudere broer / zus is aan de telefoon met zijn / haar vriend / vriendin en er is een tweede toestel, maken oprispingen geluiden langs de lijn.
  • Doen alsof een van uw ouders heeft ze nodig om iets te doen meteen en of is bellen ze. Toen ze de telefoon neer te gaan controleren wat zij moeten doen, de telefoon ophangen.
 6. 6
  Vertel uw broer of zus je van hen over en weer. In het midden van een restaurant, of in het bijzijn van hun vrienden, omhelzen ze in een enorme knuffel en zeggen: "Ik hou zoveel van je!" over en weer. Als je wilt om het nog erger te maken, dragen fel, fel roze / rode lippenstift en kus ze allemaal over hun gezicht.
 7. 7
  Krijgen in hun persoonlijke geheimen. Als een vriend komt voorbij, stelen hun dagboek of waar ze blijven best geheimen. Lees het en start stromende de geheimen in de voorkant van hun vriend.
 8. 8
  Schrijf een "liefdesbrief" om hen van hun geliefden. Doe alsof je hun geliefden en een brief om hen te vragen om ze ergens te ontmoeten op een tijdstip naar keuze te schrijven. Dit werkt meestal met oudere broers en zussen en je moet wat werk te doen om uit te vinden hun verliefdheid.
 9. 9
  Schrijf een "liefdesbrief" aan iemand van hen. Doe je best om hun handschrift te kopiëren, zodat het lijkt overtuigend. Nogmaals, dit werkt meestal met oudere broers en zussen en je moet wat werk te doen om te beslissen wie heeft een oogje op hen.

Deel vijf: roughhouse met hen

 1. 1
  Porren en prod hen. Als je slaapt in dezelfde kamer als hen, porren hen zonder gezien te worden. Doe dit een paar keer, en dan met opzet gepakt. Het zal hen meer ergeren als ze weten dat jij het bent.
  • Ze voortdurend porren en achteruit lopen als ze proberen om wraak te nemen. Dit is beroemd om vervelende mensen. Poke je broer of zus, ren terug, dan snel pak een boek en begint te lezen.
 2. 2
  Bug ze op lange auto-ritten. Car-rides kan echt vervelend voor broers en zussen omdat je vast zit op dezelfde plek bij elkaar voor een tijdje.
  • Bieden aan uw broer of zus de voorstoel te geven en zitten direct achter hen. Periodiek, geef ze:
  • Een natte-willy. Zuigen op je vinger en plak het in hun oor.
  • Een kriebel op of nabij hun ribben.
  • Een vervelend duwtje op de rug van hun stoel met je benen.
  • Een adem van de lucht direct aan de achterkant van hun nek.
  • Een schop in de rug van hun zetel.
 3. 3
  Sluiten ze op voor een tijdje. Speels jagen ze in een badkamer en snel vergrendelen van de rug door een stoel achter het. Zij zullen niet in staat om eruit te komen. Na een tijdje weg te nemen de stoel en verbergen.
 4. 4
  Vertel hen dat je van ze houdt, dat je hen zal omhelzen zij zullen lopen.
 5. 5
  Bewegen hun speelgoed 's nachts of tijdens hun weg (werkt alleen met jongere broers en zussen). Zetten op een spook film of Toy Story alvorens te beginnen. Ze zullen denken dat hun kamer wordt achtervolgd of dat speelgoed tot leven komen.
 6. 6
  Maken ze een maaltijd, vraag hen wat ze willen. Maak het voor hen, maar voeg wat moeilijk om trucjes merken. Zeggen dat ze willen melk te drinken, water toevoegen. Misschien willen ze een broodje, voeg een beetje extra ingrediënt. Maak eventuele wijzigingen klein, en als ze vragen, verzin iets.

Waarschuwingen

 • Uw broer of zus kunnen gebruik maken van deze tips om wraak te nemen, dus let op je rug.
 • Niet dezelfde grap niet te doen over en weer. Zij zullen raken en vertel over je, dan krijgen je ouders boos.
 • Doe dit niet wanneer een ouder / voogd is rond. Je ouders zullen je gemakkelijk te vangen.
 • Wees voorbereid op de vergelding.
 • Als je je broer of zus constant lastig valt, is de kans groot dat ze gaan je haten. Je zou kunnen ruïneren uw vriendschap met hem / haar voor het leven.
 • Je zou streng gestraft worden, dus kijk uit!
 • Doe dit niet als je broer of zus is slim, tenzij je slimmer bent. Als je niet bent, zal je gepakt, of vervelend hem / haar zal zeer lame.
 • Probeer dit alleen doen als ze zijn eigenlijk voor u betekenen.