Wkanl

Hoe om te gaan met de door je ouders wordt afgewezen

is verschrikkelijk, ongeacht wie is wie verwerpen. Bij afwijzing komt van een ouder, het is een dubbel bittere pil - dat zijn de mensen die je het leven gaf, en van wie je je hele leven hebben afgehangen. Toch zijn er momenten waarop je niet kan ontkennen dat u zich afgewezen door een of beide ouders, voor enige en allerlei redenen. In dit artikel, hoewel het het ultieme antwoord op uw problemen niet kan zijn, kan een beetje helpen of geef wat comfort.

Stappen

Hoe om te gaan met de door je ouders wordt afgewezen. Zoek de oorzaak van het probleem, lossen het dan.
Hoe om te gaan met de door je ouders wordt afgewezen. Zoek de oorzaak van het probleem, lossen het dan.
 1. 1
  Zoek de oorzaak van het probleem, lossen het dan. Het beste wat je hoeft te doen is het benaderen van je ouders en respectvol verduidelijking van de kwestie. De meeste van de tijd is het niet wat je zegt, maar hoe je het zegt dat er meer toe doet. Je moet de moed hebben, de juiste woorden en de zelfbeheersing om niet te emotioneel te hebben. Vertel je ouders het volgende: Ik heb het gevoel dat je kwalijk / afwijzen mij (site sommige gevallen als je zo gevoeld), Ik wil weten of ik gelijk over. Als dat zo is, dan wil ik weten waarom je je gedraagt ​​op die manier naar mij toe. Wat kunnen we samen doen om dingen te verbeteren voor ons? De sleutel hier is openheid, respect en zelfbeheersing, anders wordt dit gesprek zal veranderen in een lelijke, vurige betoog. Wanneer een ouder afwijst een kind, het is meestal een combinatie van redenen die het veroorzaakt. De meeste ouders, zelfs als ze zijn, domineren, of verwerpen, eigenlijk doen hun kinderen. Zelfs als je het gevoel dat dat niet waar is van je ouders, en je voelt je helemaal niet geliefd door een of beide, je bent een uniek en waardevol persoon. Je broers en zussen hou van je, je grootouders hou van je, je vrienden van je houden. Vergeet niet dat.
 2. 2
  Accepteer dat er wellicht weinig wat je kunt doen. Als uw ouder (s) die u hebt geweigerd omdat je naar buiten komen als homo, omdat ze afkeuren van uw keuze van de echtgenoot, of als gevolg van, het is onwaarschijnlijk dat je gaat om te kunnen veranderen om hun goedkeuring te verkrijgen en / of aanvaarding nogmaals. In deze gevallen is meestal de beste remedie - als je jezelf open te contacteren, maar probeer het niet te forceren voordat ze klaar zijn, kunnen ze rond komen uiteindelijk. Ondertussen, vergeet niet dat je leven is van jou alleen, en je bent vrij om te leven zoals het je past, met of zonder goedkeuring of toestemming van je ouders.
 3. 3
  Identificeer vriendjespolitiek. Soms heb je het gevoel van een ouder afgewezen omdat die ouder lijkt een broer of zus te bevoordelen. U wordt vergeleken (meestal ongunstig) om je broer of zus, en dit doet pijn. De realiteit is dat we allemaal graag sommige mensen beter dan anderen. Terwijl de ouders worden geacht hun kinderen even, sommige gewoon niet kan worden gehinderd om een poging om een kind dat is moeilijk voor hen om te lezen, of is zo verschillend van hen persoonlijk dat ze weinig vinden met elkaar gemeen te begrijpen. Als dit het geval is, probeer dan niet om je broers en zussen ongunstig bekijken, maar in plaats daarvan gewoon begrijpen dat als je gaat om trouw aan jezelf te zijn, je ouders misschien nooit zo comfortabel met u als met uw broer of zus. Het kan nu pijn doen, maar later in het leven, zal u uw individualiteit en al dat je een uniek persoon maakt koesteren, en zal zich realiseren dat deze eigenschappen niet je ongewenste doen maken - zij het alleen maar moeilijker voor jou en je ouders om verbinding te maken.
 4. 4
  Praten uit je gevoelens. Het kan vele malen herhaald in andere bronnen, maar het helpt. Praat het uit. Praat met je ouders en proberen uit te roeien het probleem. Of praten met een broer of zus of een naast familielid. Als iemand bereid is om te praten, er is altijd iemand bereid om te luisteren. Enkele van de meest zorgzame mensen werken bij Child Line, of andere hulpmiddelen vergelijkbaar. Het klinkt drastisch, maar Child Line is er voor elk kind die voelt overstuur. U kunt anoniem blijven en gewoon een praatje met ze voor sommige vriendelijk advies. En als je niet wilt eigenlijk verbaal spreken, gaan op het internet, hetzij thuis of in een internet cafe, en praten met mensen die hier op de discussie pagina van dit artikel. Er zijn zelfs mensen die bereid zijn om met je chatten via Google.
 5. 5
  Vind een plaats om te verblijven. Als u al getrapt of je niet wilt, of durven niet thuis blijven, ga dan naar huis van een familielid of een verblijf met vrienden, indien mogelijk. Het mag niet permanent zijn, maar het zal je door voor een tijd.
 6. 6
  Zoek een resolutie van welke aard dan ook is mogelijk. Proberen om het uit te zoeken met je ouders. Stuur ze een kaartje, en / of bloemen, of gewoon naar huis gaan en praat er doorheen. Laat hen aan het woord en dan de jouwe, maar wees kalm, en wees niet bang om te huilen - huilen kunt u een groot gevoel van bevrijding geven. Proberen om gemeenschappelijke grond te vinden, en vraag hen hoe je en ze beter gezin kunnen zijn aan elkaar.
 7. 7
  Probeer de dynamiek te begrijpen vanuit hun gezichtspunt. Dit betekent niet dat je moet dit schadelijk, kwetsend houding verontschuldigen. Maar het kan nuttig zijn voor u om te weten dat ze niet ooit echt begrijpen dat hoe kwetsend hun acties zijn. Sommige ouders zijn echt hatelijk, en het is een raadsel waarom ze ooit had kinderen om mee te beginnen - deze mensen zijn het best met rust gelaten zodra je in staat bent. Maar sommige ouders verwerpen omdat je hun plannen voor je leven niet zal volgen - ze plannen je vanaf het moment dat je in je wieg te maken. Zij geloven dat als je alleen de weg die ze voor u heb uiteengezet zal volgen, zult u voorkomen dat alle pijn en worden "voor het leven" - ". Perfect" welvarend en Voorbeeld: Als ze wilde dat je naar een dokter te zijn, maar je hebt besloten om een kunstenaar te zijn, kunnen zij hun teleurstelling te uiten in hun eigen falen te controleren en dicteren de voorwaarden van uw leven door constant carping op je ongeveer hoe dom, teleurstellend, enz. uw keuzes zijn, wat een mislukking je bent, en dergelijke. Soms ouders misleid voelen dat dit soort censuur zal "schok je in de realiteit." Zij geloven dat dit 'voor je eigen bestwil, "en dat gedraagt ​​deze manier zal" helpen "om juiste keuzes te maken, en achter de zogenaamd verkeerde keuzes die je maakt. De realiteit is dat je je als een mislukking in hun ogen, en voelen zich onbemind door hen.
 8. 8
  Accepteren wat de relatie is mogelijk met hen. Je mag niet veel keuzes tot je een volwassene bent - je kan gewoon moet proberen je best te verduren tot dan. Maar als je eenmaal bent, als je hebt geprobeerd met hen te praten, en al uw inspanningen om dit probleem op te lossen zijn mislukt, accepteer dan wat je kunt. Het is zinloos om jezelf te hekelen - het gaat niet om jou, het gaat over hen. Jouw taak in het leven is de beste persoon die je kunt, om het leven op jouw voorwaarden te ervaren, en om een ​​soort te zijn, zorgzaam en het geven van vriend of familielid te zijn. Jouw taak is om niet te proberen om ze te veranderen, net zoals ze moeten stoppen met het proberen te doen om u. Deze kunnen niet de ouders die u zou kunnen wensen. Toch zijn dit de ouders je hebt. Als je gewoon kan begrijpen dat ze niet zullen veranderen (net als jij), dan kunt u uw blootstelling te beperken, terwijl het hebben van een zo goede relatie met hen mogelijk. Als je ouders hebben de neiging om beleefd te zijn op het eerste, en dan afdalen, na een uur of zo, in de kritiek, zorg ervoor dat je besteedt niet meer dan een uur in een tijd met hen. Ga naar hun huis, een drankje of een hapje of een kopje thee, en dan zeggen: "Wel, het is goed om je te zien geweest - ik heb te lopen" En verlaten voordat het blijkt onaangenaam. Als u weet dat de onaangenaamheden begint eerder, blijf dan weg. Bel ze op de telefoon, en zodra kritiek of uitschelden begint, zeggen: "Oke, mam, goed, ik begrijp dat alles, maar ik moet echt aan de slag. Ziens." En hang op. Indien alle contact is uiterst moeilijk en verschrikkelijk, snijd ze af helemaal en maak een nieuwe familie voor jezelf uit vrienden, of een andere tak van de familie. Het draait allemaal om te doen wat voor u werkt.
 9. 9
  Doe niets drastische niet doen. Niet schadelijk voor jezelf. Zelfbeschadiging is niet het antwoord. Heb je boosheid niet uit op iemand anders door hen kwaad te doen.
 10. 10
  Los woede of verdriet op een productieve manier. Als je nog minderjarig, overwegen om naar een nabijgelegen jeugdclub. Praat met de jeugdclub eigenaars, zullen ze in staat om u te helpen, en terwijl je toch bezig bent, hebben wat pret met sommige kinderen van je eigen leeftijd. Als dat niet aanspreken, ga dan naar een sportschool aan de bokszakken werken of lopen rond je school of een lokaal park racebaan als je niet een sportschool lid. Als u genieten van het schrijven, schrijf je gevoelens op papier, maar in plaats van het schrijven in de eerste persoon schrijven in de derde, dus u verwijzen naar jezelf als hij / zij. Deze neemt je gedachten af ​​van de woede / pijn. Dit kan ook zorgen voor een zeer goede release, zo schrijft hartstochtelijk en met heel je hart en ziel. Als je klaar bent, laat overgebleven woede door het rippen en scheuren het aan stukken. Of verdriet vrijkomen door verbranding van het papier, en het verzenden van de as naar de hemel op de wind.
  • Hoe zich te ontdoen van woede
 11. 11
  Niet bepaald worden door reactie van iemand op je. Als u toestaan ​​dat anderen om te beslissen wie je bent, zul je nooit gelukkig zijn. U wordt altijd gericht op anderen te behagen, in plaats van jezelf. Terwijl die edele en onbaatzuchtige kan zijn, de waarheid is, moet je trouw aan je eigen zelf. Als je ouders krijg je niet, dat betekent niet dat je leven is niet minder waardevol of belangrijk. Je hoeft niet bepaalde mensen krijgen - ze niet stoppen met het leven omdat je en ze verschillen op bepaalde dingen. Hetzelfde met jou - anderen kunnen hebben meningen. Dat is prima - iedereen heeft meningen. Uw adviezen zijn net zo geldig als iemand anders.
 12. 12
  Weet wanneer om afscheid te nemen. Soms, maakt niet uit hoe hard je ook probeert, kom je op een punt waarop je je realiseert dat je ouders nooit zal accepteren je zoals je bent. Elke ontmoeting met hen is zo pijnlijk of nog erger dan de vorige, en er geen vooruitgang wordt geboekt op alle. In deze (zeldzame) gevallen, moet je weten wanneer je hebt alles gedaan wat je kunt doen, en ga verder met je eigen leven. Snijd contact tot een minimum beperkt, of knip het uit helemaal. Hoewel het pijnlijk is op het eerste, kan het zijn zo gezond als het uitsnijden van een kanker.
 13. 13
  Adopteer een andere familie als uw eigen. Veel kinderen van liefdeloze ouders bevinden zich met een of twee geweldige vrienden - een groot comfort op zich. Maar als je vriend erachter komt dat het naar huis gaan voor een vakantie is pijnlijk, kan hij / zij u uitnodigen om te vieren met zijn / haar familie. Als dit een gewoonte wordt, kan je meer thuis voelen met deze familie dan jij je eigen. Terwijl je niet wilt inbreuk maken op je vriend, zullen veel vrienden u overwegen een deel van hun eigen familie, en zal u van harte welkom op deze manier - zal uw mijlpalen te vieren met u, enz. Of u kunt vinden dat je anderen die weinig hebben te voldoen of geen eigen gezin, en je kan een familie-achtige vriendschap te vormen. Dit is een prachtige manier om te gaan met dit probleem.
  • Hoe om vrienden te maken
 14. 14
  Heb een goed leven. Ondanks de afwijzing van uw ouderlijke eenheden ', kunt u een uitstekende, productief en belonend leven.

Tips

 • Familie is waar je hart is. Als de familie je geboren met niet werkt, maak een dat doet. Voorbeeld: u bent college bijwonen. Sommige van uw nieuwe college klasgenoten of vrienden zijn uit het hele land - of een ander land. Als uw familie zet je tanden op rand en je hebt besloten om banden door te snijden, waarom niet overwegen vragen aan uw "orphan" Vrienden (degenen wier families zijn te ver weg) om mee te doen voor de feestdagen? Maak uw huis een "open huis" voor Kerstmis of Thanksgiving, of wat het vakantie is, en nodigen iedereen die is te ver van hun eigen familie te komen en de hele dag met je mee. Zelfs als je samen op de gemeenschappelijke ruimte van uw dorm, het kan maken de feestdagen lijken veel helderder en warmer.
 • Uiteindelijk is een deel van het zijn een volwassene is het omgaan met relaties van welke aard dan ook. Doe het juiste ding voor jezelf. Soms is het juiste ding voor u op dit moment is zuigen het op en wordt het groter persoon. Soms is het niet. Soms is het juiste te doen is het verwijderen van jezelf van een negatieve situatie. Leren hoe om te navigeren en om te gaan met mensen (ja, ouders zijn mensen) is een verworven vaardigheid die wordt geleverd met veel en veel praktijk. Raadpleeg uw innerlijke zelf, mediteren, bidden om wat je gelooft in, uitzoeken wat het beste is voor u en uw eigen beslissing.
 • Je hebt twee kansen om een ouder / kind relatie te hebben: een, waar je bent het kind, en de andere, waar u de ouder. Je kunt het goed maken door als een kind, caring, aanvaarden ouder, steunend van je eigen kinderen.

Waarschuwingen

 • Ouders als dit mag nooit goedkeuren van je, kan nooit trots uit te drukken in u of uw prestaties, kunnen nooit hun liefde of genegenheid te betuigen aan u. Dat betekent niet dat je kunt deze aanvaarding, trots of liefde elders niet vinden - en moet je dat doen, met alle middelen. Zijnde het product van de koude, kritische, of u niet zo te maken. Neem een ​​blij hart in die andere relaties met mensen die zal koesteren de echte en ware u, en doe uw inspanningen of je tranen over hen die niet zullen reageren op uw inspanningen om een ​​goede relatie te maken van een slechte niet verspillen.
 • Een deel van de informatie in dit artikel is afhankelijk van de mogelijkheid met je ouders om te spreken op een rustige manier, en dat ze zullen luisteren en ook respect voor jou. Soms is dit niet gebeurt. Als dit het geval is, ofwel terugtrekken en spreken over het onderwerp later, of leren om te herkennen wanneer een ouder voor hun eigen redenen niet in staat is om deel te nemen in een normale verhouding met de ouders. Mensen met een ernstige persoonlijkheidsstoornis, schizofrenie en andere psychische aandoeningen zijn waarschijnlijk om deel te nemen, en dit kon verlaten de volwassen kind gevoel beroofd.
 • Niet schadelijk voor jezelf of iemand anders! Het zal je niet helpen, als er iets, zal het nog erger te maken!
 • Als u ouder bent dan 16 in Engeland en meer dan 18 in de VS, je ouders hebben geen wettelijke verplichting om u te ondersteunen of voor je zorgen. En ze kunnen kiezen om je afgesneden zonder enig contact. Alsof je ouder bent dan 16 (in het VK) of meer dan 18 (in de VS) u bent aangemerkt als een meerderjarig. En dus je bent nu verantwoordelijk voor jezelf.
 • Als je bent afgesneden van je ouders houden niet rond te gaan naar hun huis opnieuw en opnieuw. Als ze de politie kunnen bellen en de politie kan je gewoon verwijderen uit het huis. U kunt een bezoek aan uw ouders een keer te proberen met ze te praten. Maar als ze echter niet reageren of weigeren de voordeur te openen om u of uw telefoongesprekken is het het beste om het te verlaten en opnieuw te proberen op een later tijdstip.
 • Houd in gedachten dat een professionele persoon, zoals uw huisarts of maatschappelijk werker of zelfs een priester van de plaatselijke kerk, niet is toegestaan ​​om je ouders te praten namens u, tenzij je ouders in contact te komen met hen themselves.This lijkt oneerlijk en niet veel zin te maken, zoals deze mensen u wellicht weet ook. En de regels met betrekking tot deze behoefte verandert. Maar dat is de manier waarop het is. Maar een vriend of een ander familielid is toegestaan ​​om je ouders te praten op uw rekening.
 • Zelfs als je de perfecte zoon of dochter, je ouders kunnen nog steeds ernstig alle contact met u op. Of je kan het huis uit gegooid worden zonder reden, zelfs als je niets hebt gedaan wrong.Some ouders zijn net als dat.