Wkanl

Hoe worden georganiseerd op school

Heb je altijd lijken de enige zonder hun opdracht voor de wetenschap zou worden? Heb je ooit wilt een van die "perfecte" mensen die altijd vroeg voor de klas te zijn, hun locker lijkt alsof het uit een tijdschrift, maak tienen en trek een potlood van een zeer georganiseerde bindmiddel? Als je dat doet, dan is dit artikel is voor jou!

Stappen

Hoe worden georganiseerd op school. Krijg een bindmiddel.
Hoe worden georganiseerd op school. Krijg een bindmiddel.
 1. 1
  Krijg een bindmiddel. U kunt bindmiddelen kiezen met ritsen, als je zorgen over papieren eruit vallen, of zonder ritsen, omdat ze sneller kunnen worden geopend en gesloten. Hebben een twee-pocket map voor huiswerk - een kant voor papieren die je nodig hebt om naar huis te nemen en te werken aan, en de andere kant voor het werk dat u hebt voltooid en moet worden omgezet in de volgende dag. Dit maakt het makkelijker om te weten wat huiswerk moet draaien of niet. Ook op de top van papers, zet je naam in het geval je verliest en iemand anders het vindt!
 2. 2
  Krijg alle benodigdheden die u nodig heeft, maar niet over. Being bereid is belangrijk. Zelfs als dat bepaalde punt was niet op de lijst levert, moet je het krijgen als je echt voelt dat je het nodig hebt. Krijg alles wat u nodig heeft. Zoals ze zeggen, "Better safe, than sorry." Goede dingen die je nodig zou kunnen hebben:
  • Nummer 2 Potloden of Vulpotloden
  • Tabbladen om pagina's te markeren
  • Mappen & Binders
  • Gummen
  • Paperclips
  • Mini nietmachine / nietmachine vullingen / Ontnieter
  • Ontwerper
  • Notebooks / Samenstelling Boeken
  • Losbladige Papier
 3. 3
  Organiseer uw rugzak. Als u al een georganiseerde rugzak, doorgaan naar de volgende stap.
 4. 4
  Gaan door mappen en te ontdoen van papieren die u niet meer nodig hebt. Met al die extra papieren die je een maand geleden weer terug in uw map zal het zwaar te maken. Het kan buigen en scheuren. Maar het ergste van alles, zult u niet in staat om papieren te vinden wanneer u ze nodig hebt. Zet alle gesorteerde papieren in een aparte map als je schoon uit de mappen van school. Om dit samen te vatten up als je het niet begrijpt - Reinig de mappen die u doet gebruiken, zet al graded werk dat u in een extra map of bindmiddel schoongemaakt, hou het onder je bed of in je kast.
 5. 5
  Ruim je kast. Als je een locker, kan het krijgen rommelig. Kijk of de school zal u toelaten om te brengen in een plank. Op die manier kunt u boeken op een, extra papieren of benodigdheden. Maar voordat je dat plank installeren, schoon uit alle papieren die je niet nodig hebt. (Vergeet niet te reinigen van uw locker elke week of twee. Dit zal ervoor zorgen dat uw locker schoon en georganiseerd blijft.)
 6. 6
  Hier krijg je een planner. Planners zijn zeer behulpzaam. De meeste scholen verkopen ze, maar sommige niet. Koop een of maak je eigen als de school niet voorziet in een. neer huiswerk, testen, club vergaderdata, alles wat je moet weten of alles wat u vergeten. Zorg ervoor om te kijken in voordat u naar huis gaat, zodat u thuis alles wat je nodig hebt te nemen.
 7. 7
  Zet papieren in mappen. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar zet alle papieren die je nodig hebt in de map onder te houden. Laat geen losse papieren mangel over. Neem die extra seconden en zet ze in een map. Op die manier zul je ze hebt wanneer je ze nodig hebt.
 8. 8
  Als u een belangrijk document dat u niet wilt geruïneerd hebben, probeer dan een aantal pagina beschermers. Een andere manier om zich te organiseren is om een ​​accordeon map te gebruiken. Accordeon mappen zijn de mappen die vele plaatsen uit te breiden en hebben voor verschillende soorten papier. Een uitbreidbaar bestandsmap. Het hebben van al uw papieren in de ene is beter dan het hebben van een hele hoop van mappen.
 9. 9
  Concentreren op uw werk. Wanneer je naar de klas, doe niet niksen met vrienden. Aandacht besteden en schrijf je huiswerk in je planner en begint opdrachten. Als je geen opdrachten te werken aan, praat rustig. Trek nooit de aandacht van een leraar naar u met goofy gedrag.
 10. 10
  Als je weet dat er iets is het gevolg in zeg, twee weken, krijg je voorraden zo snel mogelijk. Wanneer u uw benodigdheden, ontwerp uit wat je gaat doen met uw project. Werken aan het elke dag een beetje. Wacht niet tot de laatste minuut om uw project te beginnen. De avond voor het project is te wijten, kijken over het. Kijk of je alle belangrijke stappen hebben gemist. Zetten wat is het gevolg in een klein hoopje naast je rugzak. Als het een essay, zet het in je map. Als het regent of sneeuwt, zet uw project in uw rugzak of bedekken met een vuilniszak.
 11. 11
  Als u een laptop gebruikt voor je schoolwerk, print uw werk op de volgende gelegenheid die je hebt. Deze kunt u stoppen van het krijgen in de problemen met je leraren / verspilt een hoop tijd afdrukken van een bulk van papieren uit in het weekend. Ook zeker om alles op uw laptop back-up voor het geval het gaat vreselijk mis.
 12. 12
  Bij uw huis, wijst een plek voor school. Hebben een bureau met papier, potloden, pennen en andere schoolspullen in uw kamer of op een plek waar het rustig is. Dit is voor uw huiswerk en projecten. Alle benodigdheden moeten hier worden gehouden.
 13. 13
  Zet je rugzak door uw bureau. Dit laat je lichaam weten dat dit is een plek voor werk en niet een plek om te spelen.
 14. 14
  Zet data op uw papieren. Wanneer u begint het maken van aantekeningen, zet de datum aan de bovenkant van het papier, zodat als de leraar wil het werk van een bepaalde dag, zul je het hebben. Ook als een vriend heeft aantekeningen van een bepaalde tijd heb je het.
 15. 15
  Huiswerk zodra je het te krijgen. Doe het diezelfde avond voor uw favoriete programma komt op tv of je naar buiten. Als je dat niet doet, kan ik garanderen dat u zal doen van het op de bus, of je zal niet alles doen en dan in de problemen met de leraar.
 16. 16
  Inhalen op gemiste werk. Als u afwezig bent, doe de make-up werk meteen. Als je dat niet doet dan zal je achter krijgen en misschien een hele sectie die zouden kunnen komen in sommige einde van het jaar examens zelfs missen.
 17. 17
  Gebruik plastic hoezen of perforeren vellen om ze bij elkaar te houden in je map. Deze organiseert alles en voorkomt de mogelijkheid van iets te verliezen.
 18. 18
  Start uw eigen persoonlijke dag planner. Deze, echter, is niet voor uw school dag, het is voor de vrije tijd die je hebt na schooltijd en in het weekend, enz. Dit kunt u houden in de routine van het instellen van uw dag, en voel je je veel beter georganiseerd en voorbereid. Zelfs als het klinkt als teveel werk, probeer het eens! Het zal alleen helpen.
 19. 19
  Etiket met plakband. Elke avond neem al je school spullen thuis met inbegrip van binders, mappen, schriften, enz., en label het volgens periode, onderwerp, en de tijd dat de les begint. Ik adviseer ook het zetten van uw huidige cijfer aan de binnenkant van de juiste notebook / map voor dat onderwerp. Het zal u helpen gefocust blijven op het krijgen van het hogere.
 20. 20
  Neem alles wat je nodig hebt terug naar huis voordat je de school verlaten. Je wilt niet te worden huiswerk en bericht u een bindmiddel of notebook aanvragen.
 21. 21
  Hier krijg je een grote bindmiddel. Zorg ervoor dat u alles wat u nodig hebt om uw werk te voltooien houden.
 22. 22
  Zorg er ook voor dat als je nodig hebt om reinigen van uw bureau ervoor zorgen dat je het schoon uit voordat de school, zodat je kunt alles wat je nodig hebt in uw bureau te vinden. Als u niet beschikt over een bureau dan maak je geen zorgen over deze. Zo eenvoudig.
 23. 23
  Zorg ervoor dat je alleen zorgen te maken over jezelf. Als je je zorgen maakt over andere mensen of mensen te laten "copy" je huiswerk, ze vertellen gewoon geen. Zeggen dat je nodig hebt om georganiseerd te blijven en je moet je cijfers te houden en je kunt niet kost ze verliezen van je huiswerk papier.
 24. 24
  Als je een les mist, moet u kopiëren tot het werk. Je wilt niet in de problemen met een leraar te krijgen, omdat je een les gemist en niet inhalen.
 25. 25
  Reinigen van uw locker, map of bindmiddel een keer per week. U heeft waarschijnlijk niet nodig om ze helemaal schoon uit, maar zorg ervoor dat elke keer checken in een tijdje.
 26. 26
  Hebben een georganiseerde ruimte. Als uw kamer is rommelig wordt u gestrest en je zal niet alles wat je nodig hebt in de tijd vinden. Kan uw toestemming slip die verdwaald in je boek opbergdoos niet vinden? Tijd om leeg te rekken en ze opnieuw te organiseren.

Tips

 • Proberen om meerdere mappen te kopen voor uw bindmiddel en label een ieder voor elk onderwerp dat u hebt tijdens de schoolvakanties, dus je georganiseerd kon blijven en niet al je papieren spullen in een map.
 • Heeft een enorme dikke bindmiddel niet kopen omdat al je spullen zal zijn op een plaats en moeilijk te vinden. Als een groot bindmiddel is uw enige keuze, dat is ook OK. Sommige bindmiddelen hebben een ingebouwde accordeon map en zakjes te pennen gezet, potloden, enz. Als uw bindmiddel een accordeon map, koop wat paginaverdelers niet heeft. Zelfs als je wel een accordeon map, moet u nog steeds een aantal verdelers omdat zij zullen u helpen onderwerpen sneller te vinden en bewaar ze in dezelfde bindmiddel afzonderlijk.
 • Elk weekend, neem de tijd om te kijken door je rugzak en neem papieren die u niet meer nodig. Krijg een archiefkast te zetten in de kranten en houd ze georganiseerd!
 • Zorg ervoor dat u uw schoolboeken en mappen labelen - je wilt niet de verkeerde dingen mee naar huis nemen.
 • Probeer ook het krijgen van een tas met veel vakjes voor pennen en andere dingen die je nodig hebt. Het is een stuk makkelijker dan het graven door je tas voor je spullen en is meer georganiseerd.
 • Als je problemen hebt met het organiseren van uw kast, nog wat kleine kleefkussentjes en schrijf een onderwerp, zoals "Math" op het. Zet het op de muur van je kluisje te halen en ieder ding dat je nodig hebt onder daar, wanneer het tijd is voor wiskunde, gewoon pak de stapel.
 • Een goede manier om georganiseerd tijdens het schoonmaken van uw locker en rugzak te houden is het maken van een "trash" paal en een "houden" pile. Als je een locker delen, kunt u deze uitprinten en geef het aan uw locker partner.
 • Als je weet dat je gaat een heleboel papieren te typen en niet beschikt over een, overweeg dan om een. Het is beter dan het brengen van de CD of USB-stick u uw papier op en zetten het in de computer 5 minuten voor de bibliotheek sluit om uit te vinden die je nam de verkeerde cd of USB, en het niet hebben van uw papieren de volgende dag en bij gebreke, vooral als je dat veel doen. Plus, het is beter dan het betalen van de vergoeding van 10 cent een papieren.
 • Een goede rugzak is alles. Als de jouwe is gebroken en gescheurd en slouchy, overwegen om een ​​nieuwe.
 • In plaats van stashing elk afgewerkt werkblad dat niet in uw map is genageld als je leraar je vertelt, houdt een "done" bindmiddel en een perforator in je kluisje. Gebruik het voor papieren die je nodig zou kunnen hebben of niet zeker weet dat je echt klaar met.
 • Zorg ervoor dat uw school biedt een lijst. Als ze dat niet doen, check de website van school of bel de school. Als het niet op de website, is het meestal aan de voorkant van uw planner.
 • Vraag een vriend of iemand als je hulp nodig hebt, en als ze willen helpen, ze kunnen, maar het kan een heel leuk project.
 • Wanneer u reinigen van uw bureau, doe het dan niet tijdens studiezaal. Doe het in je vrije tijd of uitsparing.
 • Als je net begint school voor het jaar, wacht een paar weken voor buyin nieuwe voorraden, zodat je niet uiteindelijk het kopen van bindmiddelen die te groot / klein of losse vellen papier wanneer u een spiraal, enz. nodig

Waarschuwingen

 • Probeer je best, geef niet op, en vergeet niet waarom je dit doet.
 • Verwacht niet te worden georganiseerd over nacht. Het kost tijd. Probeer gewoon een klasse perfect en dan als je onder de knie hebt zul je uiteindelijk hetzelfde te doen met al uw andere klassen. Ook niet verlaten mobiele telefoons of iPods in uw zak als ze zou kunnen krijgen gestolen en in de meeste scholen ze niet mogen.
 • Sommige dingen mogen niet worden toegestaan ​​in sommige scholen, zoals mechanische potloden, puntenslijpers, of permanent markers. Neem contact op met uw school of vraag een leraar voordat je iets brengen.

Dingen die je nodig hebt

 • OPMERKING: Dit zijn dingen die je kan hebben in je rugzak, maar je ze niet nodig hebt. Soms als u al deze spullen in er in een keer, je tas wordt minder georganiseerd dan was het met minder spullen.
 • Binder
 • Labels om je naam op te schrijven
 • Potloden
 • Pennen
 • Pennenzak
 • Mappen (twee-pocket); accordeon map
 • Notebooks
 • Papier
 • Markeerstiften
 • Punteslijper
 • Elke vorm van papier je nodig zou kunnen hebben ex. (Printer, plain, hogeschool / breed gelijnd, gelinieerd of grafiek)
 • Liniaal (lang en kort)
 • Lijm
 • Rekenmachine
 • Elke tekst boeken voor de klas
 • Ontwerper
 • Sticky Notes
 • Gradenboog
 • Boekentas
 • Pennenzak
 • Mini nietmachine
 • Staple Remover
 • Vulling
 • White out
 • USB flash drives
 • Map / bestand geval
 • Clipboard Case
 • Kleurpotloden
 • Kleurpotloden