Wkanl

Hoe om uw eigen tijdelijke tattoo maken

Als het klaar is klare, rudimentaire ontwerpen op tijdelijke tattoo sheets niet snijden het voor u, probeer dan het maken van je eigen! Dit artikel zal u tonen hoe dit te doen, met behulp van de populaire gel-inkt pennen die gemakkelijk verkrijgbaar zijn van briefpapier en ambachtelijke winkels.

Stappen

Hoe om uw eigen tijdelijke tattoo maken. Stel je voor het ontwerp dat u wilt, voordat u begint met de tattoo ontwerpen.
Hoe om uw eigen tijdelijke tattoo maken. Stel je voor het ontwerp dat u wilt, voordat u begint met de tattoo ontwerpen.
 1. 1
  Stel je voor het ontwerp dat u wilt, voordat u begint met de tattoo ontwerpen. Voordat u begint, uitzoeken wat ontwerp dat u wilt. De tatoeage blijft op uw huid voor een paar dagen, dus zorg ervoor dat uw ontwerp is een je echt wilt. Bladeren "tattoo ontwerpen" in uw favoriete afbeeldingen zoekmachine en u zult waarschijnlijk een ton van nieuwe ideeën.
 2. 2
  Gebruik een gel pen in een donkere kleur om het ontwerp te tekenen. De vrij stromende inkt in gel pennen zullen gemakkelijk te brengen van het papier op uw huid zodra het ontwerp is op zijn plaats. Gewoon trek je ontwerp op papier, zoals calqueerpapier of perkament papier met een potlood, dan kleur in grondig met de gel pen. Gebruik zoveel inkt op een lijn als je kunt, maar er is geen noodzaak om een ​​rivier te maken van inkt!
 3. 3
  Erachter te komen waar je wilt dat de tatoeage. Proberen om het ergens kunt u eenvoudig toepassen op jezelf. Als het niet een toegankelijke plek, zult u een vriend te helpen toepassen nodig.
 4. 4
  Bevochtig een doek met warm water.
 5. 5
  Plaats het papier met uw ontwerp op het in de exacte plek waar u wilt dat uw tatoeage te zijn. Druk op de natte doek stevig op de tattoo ontwerp voor ongeveer 30 seconden.
 6. 6
  Langzaam en voorzichtig afpellen tot een hoek van het papier om te zien of het volledig wordt overgedragen aan uw huid. Zo niet, heb je weer nodig om het doek te verlaten op het ontwerp voor een paar seconden, dan gluren.
 7. 7
  Zodra het klaar is, verwijder de doek en trek het papier. Laat het ontwerp drogen aan de lucht zoveel mogelijk, zorg ervoor dat u het poetsen tegen kleding of andere delen van uw lichaam.
 8. 8
  Rock dat nieuwe tattoo! Het zal niet lang duren, maar het zal goed zijn lang genoeg om naar een feestje te kijken of om uw outfit te begeleiden voor een dag of zo. Opmerking: Zodra er water wordt toegepast, zal het ontwerp snel beginnen te slijten).

Tips

 • Bij het tekenen van uw ontwerp in gedachten houden dat alle woorden achterstevoren zal zijn wanneer toegepast. Om dit tegen te gaan, schrijf het woord uit, eerlijk zijn in de richting van een spiegel en kopieer het terug naar de voorkant. Maak dan gebruik van de back-to-front ontwerp voor het toevoegen van de gel inkt. Of schrijf het op regelmatige bond papier, draai het papier om, houd het bij een raam (overdag is het beste) en traceren het woord of de woorden op de rug. Gebruik deze kant-met de tekst omgekeerd-om uw ontwerp te maken.
 • Gel inkt wast gemakkelijk af met water en zeep.
 • Nadat je klaar bent met de tatoeage, na enige tijd zal smudge een beetje af als je niet vloeibare pleister op te zetten. Als u niet beschikt over een vloeibare pleister nemen dezelfde kleur pen als van tatoeage en donkerder het, laat het drogen voor enige tijd is er een nieuwe glans te hebben weer.
 • Te maken van de tatoeage langer bedekken met een vloeibare pleister.
 • U kan nodig zijn om de lap langer op zijn plaats houden als je een donkere huid hebt.
 • Als je niet toegestaan ​​om tatoeages te hebben, zet het dan op een plek waar het is niet erg zichtbaar.
 • Wees erg voorzichtig met het trekken van, hoef je niet wilt dat het vlekken of scheuren op de huid
 • Als u niet wilt uw eigen tattoo ontwerp te maken, is het mogelijk om gel-inkt tattoo kits (meestal met behulp van ontwerpen kinderen en tieners zou willen) kopen.
 • Als je verknald je kunt altijd de fout te wissen met alcohol.

Waarschuwingen

 • De toepassing van vloeistof uit wassen, drinken, morsen dranken, enz. om de tatoeage kan resulteren in vlekken op kleding of andere voorwerpen. Je zou graag een doek of tissue voeren om snel af te nemen als het begint op te lossen in een dergelijke situatie.
 • Zorg ervoor dat het water je gebruikt is niet te warm. Er zijn geen meldingen van inkt vergiftiging, maar het is best veilig te zijn door geen oververhitting het. De meeste gel inkten zijn niet giftig, met het pigment in water gedragen in plaats van de oplosmiddelen in andere pen inkt.)

Dingen die je nodig hebt

 • Papier (notebook papier, calqueerpapier of gemeenschappelijke printer papier werken allemaal)
 • Gel pen, zoals Fiskars (donkere kleuren zijn het beste)
 • Zachte, dikke doek, bijvoorbeeld een oude vaatdoek