Wkanl

Hoe maak je een tattoo ontwerp te kiezen

Naast het bereiken van de beslissing om een ​​tattoo hebben helemaal niet, de volgende grote beslissing is wat ontwerpen te kiezen. Tatoeages kunnen kijken echt cool, mits veel aandacht is besteed aan het kiezen van uw ontwerp, en duidelijk gebaseerd op het inzicht dat dit een permanente markering op je lichaam. Verwijderen is duur, pijnlijk en niet altijd effectief, dus het is best om de juiste keuze te maken vanaf het begin, tot tranen en spijt later te voorkomen.

Hopelijk zult u niet alleen wakker en denk je bij jezelf, "Ja, laten we getatoeëerd vandaag." Als je dat doet, dan heroverwegen, en snel. Hoe meer planning dat gaat in uw ontwerp naar keuze, hoe groter de kans dat u zult genieten van uw tattoo nu, in de nabije toekomst en tot veel later in je leven.

Stappen

Hoe maak je een tattoo ontwerp te kiezen. Vermijd het maken van een overhaaste beslissingen.
Hoe maak je een tattoo ontwerp te kiezen. Vermijd het maken van een overhaaste beslissingen.
 1. 1
  Vermijd het maken van een overhaaste beslissingen. De slechte body kunst komt uit het maken van spontane beslissingen om te gaan en hebben een tatoeage gedaan op een uitloper van het moment. Als je het krijgen van een tattoo omdat je dronken of high, opstandig of je vrienden bent goading je bent, dan ben je het krijgen van een tattoo voor alle verkeerde redenen en de keuze die je maakt waarschijnlijk dit gebrek aan voorbedachtheid weerspiegelen. Dingen die je zult spijt van onder andere:
  • Elke tatoeage die eruit ziet als genitaliën. Denk daar eens aan, heel voorzichtig maar niet te lang, want het antwoord is simpel: Gewoon niet doen.
  • Iets verkeerd geschreven (meestal omdat je te dronken of high te merken tot later waren).
  • Iets te maken met een hoge school of universiteit (je weet toch dat het voorbij is snel genoeg, toch?)
  • Iets dat mars uw trouwjurk, upstages uw huwelijksreis, of geeft je kinderen een vreemde indruk van u...
  • Niets geschreven in een taal die je niet vloeiend inch Die Chinese karakters zou kunnen kijken sexy totdat een native speaker Chinees vertelt je wat het werkelijk betekent is "object te koop", "Ik hou mal voor ontbijt" of "horny goat"
  • Alles met de naam van de huidige squeeze op. Het kan voelen als de twee van u zal eeuwig duren, maar als de tatoeage heeft meer kans op succes in duurt de afstand dan het paar van jullie, dit is gewoon dom. De nummer een tatoeages die kunstenaars wordt gevraagd te verdoezelen, na zelfgemaakte tatoeages, zijn namen. Als de persoon niet dood is, of uw kind, namen zijn meestal niet het beste idee.
  • Iets modieuze nu. Een band, tv-show, cartoon of stripfiguur u vandaag houdt misschien niet iets wat je wilt om mee te nemen voor eeuwig op je huid. Het zou dateren u meer dan uw Botoxed huid zal ooit weggeven...
 2. 2
  Langzaam aan. Je hebt je hele leven om te kijken naar deze tattoo, dus sommige goede reflectie voordat je het maakt absoluut de goede zin. De meeste van allemaal, zult u blij zijn met dit ontwerp in 5 tot 10 jaar tijd? Denk goed vooruit, ook. Wordt je tattoo gaat er goed uitzien, zelfs als je oud en gerimpeld bent? De kans is groot, een tribal draak, Disney-personage of Hello Kitty niet.
  • Denk na over hoe groot van een impact het ontwerp heeft op jou. Als je bent gevallen in en uit zoals met andere ontwerpen zoals deze vóór, wacht dan een paar jaar voordat u besluit om het te krijgen.
  • Aan de andere kant, als een ontwerp dat u denkt over is iets dat staat of heeft gegeven hoop je in een moeilijke tijd in je leven, misschien hielp u uit te vinden wie je bent, of iets in die richting, dan is het misschien de juiste keuze, als die monumentale zelf-verandering gaat begeleiden veel van wie je wordt voor de rest van je leven.
 3. 3
  Bedenk waar u de tatoeage. Dit zal enige invloed op het ontwerp hebben, vooral als het een intiem design. Voor alle delen van je lichaam dat je regelmatig zien (en dat is veel van het lichaam als je een bikini of boardshort drager), dan is dat niet veel ruimte te laten voor intieme tatoeages die je niet wilt dat je oma zien.
  • Bedenk hoe waarschijnlijker het zal zijn dat je nodig hebt om het lichaam te bedekken waar je tattoo is om te gaan met kleding, of anderszins, op een bepaald punt. Bijvoorbeeld, als je een vrouw, voelt u zich comfortabel dragen avondkleding zoals backless of strapless jurken als je een tattoo?
  • Denk na over toekomstige carrièremogelijkheden. Is een tatoeage waarschijnlijk een probleem of zelfs een verplichting zijn als het toont met het verwachte werk kleding of uniform? Dit kan heel goed afhangen van wat de industrie u van plan om in te werken, maar vergeet niet dat met een verhoogde vloeibaarheid, mensen veranderen van loopbaan voortdurend, dus je kan niet altijd in staat zijn om er zeker van wat je naar beneden gaat doen de baan. Hou dit in gedachten bij het kiezen van een tattoo laten plaatsen.
 4. 4
  Breng wat tijd door het verfijnen van het ontwerp en het kiezen van een die betekenis heeft voor u. Doe wat onderzoek eerst. Ga dan naar de bibliotheek of een gerenommeerde tattooshop en kijk door tattoo design boeken. Welke soorten ontwerpen zijn huidige, wat lijken te zijn tijdloos en wat die zou je ooit in een miljoen jaar? Sommige dingen in gedachten te houden zijn:
  • Blijf weg van de techniek (zogenaamde "flash") weergegeven in de studio's, behalve als inspiratie. Het is beter om te gaan met een uniek en origineel ontwerp dan een massamarkt ontwerp - "flash" is ontworpen door uitstekende kunstenaars vervolgens verkocht aan tattoo artiesten over het land en over de hele wereld.
  • Zijn er bepaalde kunstenaars wiens stijl echt indruk op je? Hoe zit het met hun werk heeft zulke resonantie voor u en waarschijnlijk klassieker te worden over de komende jaren?
  • Schrijven, in enige vorm of taal, moet worden gedacht dan twee keer zo lang. Controleren en opnieuw controleren de betekenis van een woord of ideogrammen van een taal die je niet vloeiend inch Kies citaten zorgvuldig. Bij gebruik van het schrijven, ook zeker om te zoeken naar een lettertype dat u wilt, of maak uw eigen.
 5. 5
  Teken je eigen afbeelding van het model dat je hebt bedacht. Zelfs als je niet kunt tekenen, kan een beetje oefening en geduld je een goed overzicht te krijgen, op zijn minst. Of, kunt u tekengereedschappen gebruiken op uw computer en wat Photoshop magie om te helpen. Niet overdreven worden lastig gevallen over uw gebrek aan tekentalent, zoals de meeste tattoo artiesten zullen u helpen opnieuw tekenen en herontwerp van een tatoeage op een gewenste norm. Dit is een snelle en een begeleiding tool, om uw tatoeage kunstenaar te krijgen op dezelfde golflengte als u.
 6. 6
  Zoek een tattoo artiest of ontwerper en vraag hen om een ontwerp op maat voor u maken. Veel tattoo artiesten zijn ook conventionele kunstenaars, of althans reproduceren een traditionele tekening, schets of schilderij op uw huid.
  • De meeste kunstenaars zullen doen wat je wilt, maar ook uitblinken in bepaalde "looks." Check hun specifieke portefeuilles, en vergelijk de verschillende stijlen: oude school, nieuwe school, naturalistische, Aziatische, zwart en wit, etc. Als je niet weet welke stijl het is u op zoek bent naar, vragen. Beter om te weten met een lach, dan te worden uitgelachen later met een ontwerp dat niet zal loskomen.
 7. 7
  Probeer een afdruk van het uiteindelijke ontwerp te krijgen. Door dit te doen zal je helpen om te zien hoe het ontwerp zal passen tegen uw huid. Kijk naar het tegen de spiegel tijdens daglicht en 's nachts verlichting, zodat u een indruk van hoe het zou kunnen variëren tijdens verschillende momenten van de dag te krijgen.
  • Speld het ontwerp op uw spiegel en kijk er elke dag voor een paar dagen. Groeit het op u of heeft u een zeurende gevoel dat het is ofwel niet het juiste ontwerp of dat het dicht, maar er nog niet? Volg je instinct, er is nog genoeg tijd voordat het wordt getatoeëerd op zijn plaats.
 8. 8
  Probeer een repetitie run van de tatoeage. Gebruik henna om een ​​tijdelijke versie van het ontwerp te krijgen. U zult niet in staat zijn om verschillende kleuren, of bepaalde looks zien, maar u in staat om het gevoel van een tatoeage te beoordelen zal zijn. Henna duurt een week tot een maand. Gedurende deze tijd, gebruikt u de gelegenheid om te zien hoe het eruit ziet met uw gebruikelijke kleding en hoe je je voelt over het als je over je gewone, dagelijkse activiteiten.
  • Als zelfs een henna tatoeage is uit je prijsklasse, probeer dan de Sharpie optie. Ruwe maar nog steeds effectief om te weten hoe het voelt u zich op een gewaagd ontwerp geïnkt op een deel van je lichaam te hebben.
 9. 9
  Denk na voordat je inkt. Denk er veel over. Wanneer u zeker weet, wacht wat meer gewoon om er zeker. Uiteindelijk kan een goed gekozen tattoo ontwerp een ding van schoonheid en een vertrouwen verbetering te zijn. Een slecht uitverkorene gedaan op een bevlieging kunnen achterlaten als u ongelukkig voor alle tijden. Die uitkomst zal u kiezen?

Tips

 • De donkerder en meer gevuld-in een tatoeage is, hoe langer het duurt om te verwijderen. Dat betekent meer geld, meer pijn, en meer tijd. Multi-gekleurde tatoeages zal langer duren om te verwijderen omdat ze meerdere behandelingen met verschillende lasers golflengte voor elk type pigment zal vereisen. Volledig zwarte inkt echter is het makkelijkst te verwijderen door laser als het absorbeert de lichtbundel op alle golflengten, het opbreken van de pigment met meer gemak.
 • Ga tijdelijke voordat ze voor de permanent. Het is een van de beste manieren om uw comfort beperkingen kennen.
 • Aziatische tekens zijn een populaire keuze, want het is een manier om een ​​betekenis in een ontwerp te krijgen. Echter, de tattoo studio muren zijn niet de plaats om vertrouwen bij het zoeken naar een personage - velen hebben dubbele betekenissen, nuances, dingen die een indruk die niet bedoeld was kan geven. Vraag een vriend die vloeiend in de desbetreffende Aziatische taal te helpen weten of het ontwerp zou kunnen worden geïnterpreteerd in any way. Of ga naar online forums en vragen netjes.
 • Als je aarzelend voelt, hetzij over het ontwerp of de kunstenaar, niet door te gaan met het.
 • Denk eens terug aan 10 jaar geleden. Als je een tatoeage had gekregen toen, wat zou het waarschijnlijk zijn geweest? Als je niet van het idee van het hebben van die op je lichaam, nu niet krijgen van een tattoo. Kansen zijn, in 10 jaar, je spijt krijgen van het.
 • Vaak lid van een gezin zal krijgen matching of complementaire tatoeages. Vaak zal de jongere generaties elementen van oudere familieleden tatoeages in hun eigen ontwerpen te nemen.
 • Misschien hebben een eerlijk hart-op-hart met mensen die je kent die wel tatoeages reeds. Vraag hen hoe ze zich draagt ​​en vraag hen om u te vertellen zowel de goede als de slechte dingen over het hebben van een tatoeage. Hun antwoorden zullen een deel van wat je afwegen bij het maken van uw keuze.
 • Wees niet bang om een ​​tatoeage die geen diepe betekenis hoeft te hebben als u van het ontwerp te krijgen. Als u houdt van Winnie de Poeh genoeg om altijd naar hem kijken, krijg dat Pooh Bear.
 • Voeten, handen en gezichten hebben meer touch-ups, en meer aandacht voor goed te genezen. Verwachten meer te betalen voor deze gebieden. Sommige kunstenaars weigeren om het gezicht of de hand tatoeages op een persoon die dat nog niet hebben zichtbare tatoeages doen.

Waarschuwingen

 • Sommige mensen zijn tegen culturele bestemming, waar iemand neemt een betekenisvol aspect van andermans cultuur en gebruikt het voor modieuze redenen. Als je het krijgen van een tatoeage van een traditioneel symbool, moet je de betekenis en de geschiedenis van dat symbool leren kennen. En misschien wel bereid om uw keuze te verdedigen als het niet van je cultuur.
 • Denk er eens over. Verder op ingaan. Dit wordt vaak herhaald omdat tatoeages zijn zo permanent!
 • Wees uiterst voorzichtig bij het krijgen van Kanji karakters als tatoeages als u het ontwerp op het internet of de tattooshop muur heb gevonden. U denkt misschien dat het betekent "Vrede, liefde, harmonie" maar voor alles wat je weet van de personages kan direct van een sojasaus pakket, of erger.
 • Tatoeages kunnen krijgen besmet en moeten worden gewassen en behandeld als wonden. Volg nazorg instructies van uw kunstenaar.
 • Vergeet niet dat als je ervoor kiest om iemands naam te krijgen, zou die persoon niet altijd rond. Ze konden vertrekken, en je zou hun naam hebben op je lichaam.
 • De meeste tatoeages zullen touch-ups nodig hebt door je leven. Gebruik van zonnebrandcrème en vochtinbrengende dag zal helpen uw tattoo zoek nieuwe voor jaren. Na 10-30 jaar, verwachten touch-ups nodig hebt om onscherpte tegen te gaan. Als de gedachte van dit te doen dan rimpels als je 75 Grosses je uit, dit zou genoeg reden om niet een te hebben.
 • Denk na voordat je een tatoeage. Zal u het ontwerp in de toekomst vinden? Wat ga je doen als het verdwijnt? Weet u zeker dat u het wilt, waar je het? Wat zullen de mensen denken bij een sollicitatiegesprek? Dit zijn allemaal dingen te overwegen voordat je een tatoeage. Een tatoeage is een grote inzet en je moet bereid zijn voor de uitkomst, kan het goed of slecht.
 • Laser tatoeage verwijderen is erg duur, pijnlijk en tijdrovend - in feite, veel duurder en pijnlijker dan een tatoeage. In de meeste gevallen echter, kan het volledig tatoeages te verwijderen. Tattoo cover-ups zijn goedkoper, maar vind een kunstenaar die gespecialiseerd is in hen. Het is het beste om er zeker over uw ontwerp.

Dingen die je nodig hebt

 • Er is veel tijd gereserveerd voor reflectie
 • Tattoo design boeken te kijken door
 • Gerenommeerde tattoo artiesten om uw mogelijkheden te bespreken met (niet hen in staat stellen om je onder druk, ooit)
 • Bevestiging dat uw ontwerp is wat het beweert te zijn, vooral bij gebruik van symbolen of woorden / tekens uit andere talen of culturen niet uw eigen
 • Tekenmaterialen voor een mock-up van het ontwerp
 • Henna tattoo voor een proefperiode tatoeage