Wkanl

Hoe om te vertellen dat je geliefde houdt je terug

Ben je hopeloos verliefd op iemand die een beetje moeilijk om te lezen? Wil je niet om jezelf in verlegenheid brengen wanneer u een beweging te maken? Als u wilt weten of je geliefde houdt je terug, volgt u deze eenvoudige stappen en u zult er geen spijt van krijgen.

Stappen

Hoe om te vertellen dat je geliefde houdt je terug. Kijken naar hun lichaamstaal als ze om je heen.
Hoe om te vertellen dat je geliefde houdt je terug. Kijken naar hun lichaamstaal als ze om je heen.
 1. 1
  Kijken naar hun lichaamstaal als ze om je heen. Hebben ze lijken verlegen? Geven ze je een kleine glimlach als ze naar je kijken? Als ze verlegen en soms glimlachend op je zonder reden, dan misschien wel. Als ze geven je een snelle blik als je loopt door, dat is een teken, ook.
  • Hebben ze hangen rond je soms en te praten over dingen gaande?
  • Wanneer ze met je praten, kijken ze recht in je ogen? Als ze dat doen, het betekent dat ze aandacht voor jou. Als je het gevoel alsof ze diep kijken in je ogen, kan dat ook een teken zijn.
  • Hebben ze u helpen op een aantal dingen of geef je een hand op dingen die niet echt hun bedrijf?
  • Hebben ze soms pronken en moppen vertellen om je heen om je lachen? Zien ze er recht op je af wanneer ze leveren de punchline?
 2. 2
  Let op welke informatie ze geven je. Hebben ze je ooit verteld over iets bijzonders ze doen, zoals het lezen van een boek of het spelen van een sport, uit het niets? Ze zou kunnen proberen om u te imponeren.
  • Weet semi-persoonlijke informatie die ze geven je als je niet om vragen? Geven mensen persoonlijke informatie is een teken dat ze je vertrouwen of willen dat je ze persoonlijke gegevens terug te geven.
  • Praten ze over hun familie, hun ex, of over het verleden? Deze onderwerpen zijn allemaal dingen die mensen zijn meestal vrij bewaakt over. Als je geliefde is laat je in op hen, kan het een teken zijn.
 3. 3
  Besteed aandacht aan fysiek contact. Ongeacht of het is bewust, zal iemand die je leuk vindt (vaker meisjes) over het algemeen vinden excuses om je aan te raken.
  • Ze kunnen hun hand op je schouder, of per ongeluk lopen in die u in de zalen, of veeg iets willekeurigs van je gezicht.
  • Hebben ze je kietelen of plagen met hun handen? Hebben ze je vragen voor lift mee, of gooi willekeurige dingen op je af in een poging om je aandacht te krijgen?
  • Zelfs gebaren die niet speels of aardig doen lijken zou kunnen betekenen dat ze tot je aangetrokken. Veel mensen begrijpen dat hun lichaamstaal geeft ze weg, en proberen om de lichaamstaal gemiddelde of onpersoonlijk te maken. Hebben ze je lichtjes geraakt of streken uithalen op je? Het zou kunnen betekenen dat ze willen aandacht van u, en ze proberen om het te krijgen zonder telegraphing hun ware gevoelens.
 4. 4
  Zoek uit hoe vaak ze naar je kijken. Heb je wel eens zien hoe ze kijken naar je als ze denken dat je ze niet kunt zien? Als je hem te pakken / haar op zoek naar jou en je terug te kijken, doen ze weg te kijken? Als ze dat doen, dat kan een teken van nervositeit zijn.
  • Aan de andere kant, doen ze altijd te vermijden op zoek naar jou, wat er ook gebeurt? Niet op zoek naar iemand die zou kunnen betekenen dat ze proberen om hun verliefdheid geheim te houden en niet willen dat je weet.
  • Krijg een vertrouwde vriend te kijken naar hen tijdens de les of in de pauze, hebben de vriend te zien of je geliefde naar je kijkt, en voor hoe lang. Als ze voortdurend staren in uw richting voor minuten per keer, zijn ze echt hard pletten.
 5. 5
  Uitzoeken hun verlegenheid om je heen. Zijn ze meer verlegen of aandachtig rond, of wanneer je te praten, dan met andere mensen?
  • Als ze normaal gesproken een super-zelfverzekerd persoon, en de aanblik van je zet ze in blabbering brij, het is een vrij goed teken dat ze willen dat je (vooral als ze zenuwachtig spelen met hun handen).
  • Wees voorzichtig, echter, omdat verlegen mensen zijn meestal verlegen hele tijd. Je zou verkeerd gelezen of je geliefde eigenlijk houdt van je. Dus het is best om deze informatie te gebruiken, samen met de andere stappen als je het gesprek over de vraag of ze je.
 6. 6
  Merk op hoe vaak ze om je heen. Lijkt het dat ze maken er een punt om toevallig te zijn in uw buurt of heen en weer lopen voor je? Dan betekent het dat ze proberen om je aandacht te krijgen, maar in een zeer discrete manier.
  • Heeft hun stem luider als ze praten met andere mensen om je heen? Het zou een teken dat ze wil dat je luistert of aandacht te besteden aan hen.
  • Maken ze weinig excuses zijn om je heen? Hebben ze je vragen voor het huiswerk problemen, of naast je zitten in de klas, of kies je om op hun team voor het reces sport? Het kan iets betekenen!
 7. 7
  Zoek uit hoeveel ze respect voor je. Als ze als een heer of dame voor u, het is vaak een teken dat ze je.
  • Heeft hij of zij de deur voor je open of geeft u delen van hun lunch die ze meestal nooit te geven aan andere mensen?
  • Heeft hij of zij opkomen voor je als je in een gevecht of wanneer iemand badmouths iets wat je aan het doen bent? Hebben ze aan hun vrienden zeggen: "Stop met zeggen slechte dingen over hem / haar!"?
  • Heeft hij of zij krijgt plotseling samen met een heleboel vrienden die ze vroeger niet schelen?

Tips

 • Neem je tijd als je nodig hebt om. Dingen mogen niet verder gaan door zeer snel. Krijgen om hem / haar te leren kennen. Beginnen opknoping uit met hen. Flirten met hen, maar niet te veel.
 • Probeer niet en ontdek al deze dingen in een dag. Gewoon ontspannen en uit te vinden op andere dagen ook.
 • Als ze niet zoals jij, verhuizen naar een andere jongen of meisje.
 • Wees geduldig en ontspannen. Niet in paniek raken over dingen als ze niet weg gaan. Raak niet in paniek als je gaat ze iets vragen.
 • Als ze zeggen: "Ik ben niet van plan om u te vertellen!" dan willen ze je.
 • Als je hem ziet / haar om iets aan u dat betekent dat hij / zij wil met je praten om aandacht te krijgen vertellen