Wkanl

Hoe je je ouders praten in het laten van je meerdere piercings

Sommige ouders zullen aarzelen om u te laten een piercing boven. Maar als je over dingen op de juiste manier, zullen ze rond komen.

Stappen

Hoe je je ouders praten in het laten van je meerdere piercings. Wees ongedwongen over.
Hoe je je ouders praten in het laten van je meerdere piercings. Wees ongedwongen over.
 1. 1
  Wees ongedwongen over. Breng het onderwerp omhoog terloops, net als bij een familiediner. Bijvoorbeeld, zeg iets als, "Hey mam, kunt u langs de erwten? By the way, zijn die nieuwe oorbellen? Over hebben, kan ik een tweede gat in mijn oor te krijgen?" Als je het te brengen in het voorbijgaan, zal het niet lijkt zo veel van een big deal voor je ouders.
 2. 2
  Wacht tot de nee. Wees voorbereid, want je bent waarschijnlijk gaan om een ​​oog rol of een straight-up "nee" te krijgen. Zorg ervoor dat u verwacht dat uw ouders te zeggen "nee", zodat op die manier krijg je een back-up plan te hebben. Als ze ja zeggen, zijn blij verrast.
 3. 3
  Vertel hen waarom je het wilt. Gewoon zeggen "Ik wil een piercing" is niet van plan om je heel ver. Leg aan je ouders waarom je wilt een piercing. Wijzen op het feit dat je jong bent nu, en hebben de mogelijkheid om nieuwe dingen te proberen en uit te vinden wie je werkelijk bent. Vertel hen u van de blik van hen, zijn erg in de mode, je wilt het uit te proberen voordat je dress code overwegen voor een carrière, of vertel hen dat het jouw manier van jezelf uitdrukken en laten zien wie je werkelijk bent.
 4. 4
  Werken aan een van de ouders tegelijk. Als je ouders zijn gewoon niet hebben van het hele piercing ding, proberen en krijgen een van je ouders aan jouw kant van het verhaal te zien. Moet je waarschijnlijk kiezen de meer easy-going ouder. Als je eenmaal hebt overtuigde hen om uw kant van het verhaal zien, kunnen zij u helpen de andere ouder te overtuigen.
 5. 5
  Gebruik zinnen die moeilijk voor je ouders over te twisten. Bijvoorbeeld:
  • "Ik wil mezelf zijn, kan me niet schelen wat mensen van me denken."
  • "Ik ben opgegroeid, en het gevoel dat ik nodig om mezelf uit te drukken."
  • "Dit maakt me het gevoel dat ik ben echt steeds beloond voor de goede dingen die ik doe."
  • "Ik zal nooit draag het als ik in het huis." - Dit laatste is prima als je niet verplicht om ze te hebben in de hele tijd.
 6. 6
  Zin het goed. Kijk voor de belangrijkste woorden die u zullen helpen overtuigen van je ouders over het krijgen van gaatjes. Gebruik woorden als alstublieft, help, zal, ik, ik, ik, vrij, decoreren, persoonlijkheid, express, wie ik ben, enz. Wees voorzichtig niet om ze te gebruiken te veel en krijg super-repetitief.
 7. 7
  Maken het lijkt alsof het krijgen van een piercing is een vorm van kunst. Heb eigenlijk geen woorden als 'doorboren' te veel, gebruik te versieren, hoeft 'oorbel' niet gebruiken; gebruik ornament, gebruik dan niet 'willen'; gebruik 'liefde', alsof het uw favoriete hobby.
 8. 8
  Niet brengen je vrienden. Een van de ergste en meest onvolwassen dingen die je zou kunnen doen is zeggen: "Maar Jane heeft piercings, waarom ik dan niet? '.
 9. 9
  Voorkomen dat je te boos met je ouders. Zij zullen hun gedachten niet veranderen als je schreeuwen tegen hen. Dit zal een groot gebrek aan volwassenheid te tonen.
 10. 10
  Bespreek het met je ouders. Bespreek de redenen waarom je wilt meerdere piercings te krijgen en voorbereid te zijn op vragen als "Wat zijn de voordelen van het krijgen van het? 'Beantwoorden. Zorg ervoor dat u een goede, overtuigende redenen te geven.
 11. 11
  Praktijk! Oefen wat je gaat naar rechts zeggen voordat je het vraagt. Als u wilt, schrijf het op en bewaar deze, maar niet daar te zitten en lees een krant, het ziet er ook gerepeteerd. Hebben gewoon een goed idee van wat je gaat om dat te zeggen dat je niet off-topic te krijgen of afgeleid.
 12. 12
  Onderzoek. Hoe meer je weet over de piercings die je wilt, hoe beter. Je ouders zullen zien dat je precies weet wat je wilt, en zal zien je bent zeer volwassen. Ook, hoe meer je weet over de piercing je wilt, hoe meer je weet dat als je echt wilt het zeker of als het niet de juiste piercing voor je.
 13. 13
  Gebruik je eigen geld. Als je kunt, vinden de prijs van de piercing je wilt, bespaar je geld, en bieden om te betalen voor het zelf.
 14. 14
  Veilig zijn. Een grote zorg voor ouders is het hebben van hun kinderen een piercing op onveilige plekken met niet-gecertificeerde piercers. Kijk naar gecertificeerde piercers in uw omgeving en erachter te komen waar je een piercing wilt. De goedkoopste plaatsen zijn meestal niet de beste optie.
 15. 15
  Wees bereid om compromissen te praten en te maken. Als je ouders nee zeggen, met hen bespreken waarom ze zijn niet comfortabel met het, en proberen wat middenweg te vinden: U kunt bijvoorbeeld een tweede gat in elk oor in plaats van een neusring hebben. Als je volwassen bent over en laten zien dat je bereid bent om hun zorgen te overwegen zijn, kunnen ze meer open voor discussie.
 16. 16
  Vertel hen in welke leeftijd ze hun oren pieren gehad. Wees erg voorzichtig met wat je zegt over nadenkt! Niet elke dag te vragen. Ze zouden kunnen zeggen nee

Tips

 • Weten je ouders, en hun stemmingen en dienovereenkomstig reageren.
 • Never give up! Het kan 6 maanden duren voor je ouders praten [s] in te laten krijg je een piercing.
 • Als ze nee zeggen je kunt zeggen "Kunt u erover?"
 • Beleefd vragen
 • Een-op-een gesprekken zijn goed, hoewel, als dat geen optie is, een autorit of tijdens het ontbijt is een goed moment, het maakt ze denken dat het door de rest van de dag.
 • Als je ouders nee zeggen om de reden dat ze niet graag piercings bieden persoonlijk te duidelijk sieraden te dragen of neem ze uit wanneer u thuis / rond je gezin en dan draag zichtbare sieraden als je met vrienden.
 • Als je er geen hoor, praat niet terug, maar misschien drop een frase als "Het spijt me je voelt je niet als ik."
 • Als je een tante of een oom die is in piercings, proberen om ze om je ouders te praten in het.
 • Vraag om het als een beloning voor het krijgen van goede cijfers, het doen van uw taken, enz. of als een verjaardagscadeau / kerstcadeau.
 • Soms zijn ouders zijn niet zo relaxed over piercings omdat in hun dag, het was een ding dat "slechte kinderen" gehad. Doe alles wat in uw recht om hen te laten weten dat de tijden zijn veranderd.
 • Als je ouders niet bekend zijn met piercings en dat is waardoor ze zeker weet nemen ze het gedaan met je te krijgen of hen te voren controleren de plaats.
 • Vergeet niet dat als je 18 (16 in het Verenigd Koninkrijk) draai je ouders niet kan controleren hoeveel piercings je wel en niet krijgen, dus als ze nee zeggen, maar een paar jaar wachten.
 • Het kan echt zuigen, maar als je ouders nee zeggen dan is er echt niet veel wat je kunt doen, maar accepteren het en wacht tot je ouder bent.
 • Krijgen broers en zussen aan boord.
 • Een goed idee is om te beginnen met piercings die niet zo hardcore als anderen, zoals je oren, zijkant van de neus of navel, alvorens ze naar de meer "serieuze" piercings, zoals tong, wenkbrauw, septum etc. Bouw langzaam.
 • Bedreigingen werken soms, afhankelijk van wat voor soort mensen je ouders zijn. Dingen als "Ik zal doorboren mezelf als je niet me naar piercing!" kan wel of niet je ouders te motiveren om te geven dat u wilt je wilde.
 • Vraag je ouders of ze hebben geen piercings willen. Je kon alles bij elkaar een piercing!

Waarschuwingen

 • Een slecht idee is om te gaan achter de rug van je ouders en doe een DIY of je een vriend om je piercing te doen als ze niet een professional. Dit zou heel slecht gaan en eindigen met veel complicaties zoals infectie, migratie, een wankel of misplaatst piercing, trauma, littekens en vele anderen, niet aan de hygiëne en pijn factoren te noemen! Het is beter om te wachten 6 maanden en krijg je ouders toestemming om te gaan naar een professional dan te krijgen pissed off en doe het meteen zelf in de school badkamer met een naald.
 • Zorg ervoor dat u de piercing voor een lange tijd, omdat je normaal gesproken moet meegaan met piercings voor een paar jaar.
 • Als je ziet je ouders krijgt bozer en bozer, net terug uit voor een paar dagen tot een week en dan beleefd probeer het opnieuw.
 • Wees bereid om te horen "nee".
 • Als u krijgt de piercing als een beloning voor goed gedrag / goede cijfers of iets dergelijks zich ervan bewust dat als je rotzooi op of in de problemen komen later je ouders kan maken je het uit.
 • Zorg dat je ouders niet al te boos op je of anders zullen ze weten gewoon zeggen "nee" over en weer.
 • Ouders kunnen boos.

Dingen die je nodig hebt

 • Geld voor piercings, sieraden, en schoonmaakmiddelen.