Wkanl

Hoe u tekst je geliefde en een gesprek te beginnen

Het versturen van een tekst is een laagdrempelige en ongedwongen manier om een ​​gesprek met je geliefde te starten. Oproep aan alle van de tijd kan je er te gretig, en naar aanleiding van je geliefde overal kunt je ziet eruit als een stalker! Sms'en is low-key en een stuk minder zenuwslopend dan face-to-face gesprekken of telefoongesprekken. Dus haal diep adem, roepen je moed en begin sms'en.

Stappen

Hoe u tekst je geliefde en een gesprek te beginnen. Krijg telefoonnummer van je geliefde.
Hoe u tekst je geliefde en een gesprek te beginnen. Krijg telefoonnummer van je geliefde.

Deel 1: vanaf het gesprek

 1. 1
  Krijg telefoonnummer van je geliefde. De beste tijd om dit te doen is als je in het midden van een echt goed gesprek. Drop het verzoek in heel nonchalant en maken het lijkt echt lage druk.
  • Zeg iets simpels, zoals "Hey, waarom hebben we geen mobiele nummers ruilen Trouwens?, Ik heb net een iPhone. Welke telefoon heb je?"
  • Op het moment dat na een telefoonnummer uitwisseling kan een beetje lastig. Zorg ervoor dat u niet missen een beat. Houd het gesprek stroomt zodat het aantal uitwisseling lijkt volledig natuurlijk.
 2. 2
  Stuur je eerste tekst. Een eenvoudige "Wat doe je?" of "Wat je van plan?" is een goed gesprek starter.
  • Als je geliefde antwoordt dat hij of zij wordt televisie kijken, luisteren naar muziek of het spelen van een spel, antwoord door te vragen over wat ze kijken, luisteren of spelen. Wat ook je geliefde zegt, je wilt klaar met een follow-up vraag aan te houden het gesprek gaande te zijn.
  • Je geliefde kan iets zeggen in de trant van: "Ik doe mijn huiswerk." In antwoord, kun je iets zeggen als "We kregen heel veel, hebben wij niet? Mine nam leeftijden te eindigen!" Of als je geliefde niet naar je school je zou kunnen zeggen, "Oh armen hebt! Heb je veel?"
  • Vertel je geliefde wat je van plan bent om ook. Als je geliefde teksten u te laten weten wat hij of zij aan het doen is, stuurt u een antwoord als: "Dat is cool. Ik controleer Facebook" of wat je bent eigenlijk aan het doen op het moment.
 3. 3
  Observeer hoe je geliefde fungeert. Zoek naar aanwijzingen in het gesprek om te zien of de persoon geniet sms'en heen en weer, of de persoon genoeg van het gesprek heeft gehad of dat je klaar bent om het te intensiveren en vraag je geliefde op een datum bent.
  • Als de antwoorden op uw teksten zijn echt korte of geknipt, dan moet je waarschijnlijk tekst terug iets als, "Oke, vangen je later." Niet te veel in lezen. De persoon kan echt druk of in een slecht humeur. Maar zorg ervoor dat je niet jezelf te kijken wanhopig of behoeftig door te proberen om een ​​gesprek wanneer het niet gebeurt duwen.
  • Als je geliefde reageert door het vragen stellen, zoals "Wat doe je?" dan weet je dat hij of zij wil blijven praten. Laat het gesprek stromen natuurlijk. Echter, zorg ervoor dat je eerst beëindigen het gesprek. Laat de persoon die net een beetje meer.
  • Zoeken naar kansen om het te nemen naar het volgende niveau. Als het gesprek begint aan intense of zwiepende beweging te krijgen om echt persoonlijke onderwerpen, of als je geliefde begint te vertrouwen in u over een probleem, dan kunt u zeggen: "Waarom heb je me niet zo noemen, dat we kunnen praten?"
  • Worden vet. Als u weet dat de tijd rijp is, vraag je geliefde op een datum.

Deel 2: andere conversatie starters

 1. 1
  Tekst je geliefde en vraag, "wat dacht je van school vandaag?" Als het antwoord is zoiets als "OK" of "Vrij normaal," je zou kunnen vragen wat hij of zij dacht van het huiswerk, het wetenschappelijk experiment je deed, de geografie project je hebt toegewezen, het boek verslag dat in volgende week of de examens die komen binnenkort.
 2. 2
  Gebruik feestdagen en feesten als conversatie starters.
  • Als je sms je geliefde net voor kerst of vlak voor zijn of haar verjaardag, dan vraag je verpletteren over de plannen die hij of zij heeft voor het vieren.
  • Als je het sms'en de persoon net na een vakantie, stuur dan een tekst die zegt: "He, heb je een goede verjaardag? Krijg iets speciaals?"
  • Meer informatie over feestdagen die je niet vieren. Bijvoorbeeld, als je geliefde viert Chanoeka terwijl je kerst vieren, vragen stellen om te leren wat zijn of haar vakantie is over.
  • Tekst met je geliefde rond New Year's Day en vragen of de persoon die elke New Year's resoluties. Deel uw resoluties terug.
 3. 3
  Stel vragen over zijn of haar familie. Je geliefde kon worden klagen over een broer of zus, of misschien je geliefde heeft een oudere broer of zus die wordt geleid naar de universiteit. Als je broers en zussen zelf, zeg iets als: "Ik kan betrekking hebben op de problemen die je hebt met met je zus. Mijn zus maakt me gek." U kunt ook vragen stellen over de ouders of zelfs over huisdieren.
 4. 4
  Praat met je geliefde over zijn of haar hobby's.
  • Als je verliefd wordt op het tennisteam, vragen hoe zijn of haar laatste wedstrijd ging.
  • Als je geliefde heeft andere belangen, zoals band, schoolkrant of academische extracurriculars, dan vragen wat hij of zij gedaan heeft de laatste tijd in een aantal van deze activiteiten.
  • Heeft je geliefde onlangs in een wedstrijd van een soort? Was de persoon die op een winnende quiz kom team of heeft hij of zij krijgt een rol in het toneelstuk op school? Tekst van de persoon om te zeggen "Gefeliciteerd."
 5. 5
  Tekst iets sympathiek. Misschien is je geliefde had een slechte tentamencijfer, verloor een belangrijke wedstrijd of ervaren iets echt triest, zoals de dood van een huisdier of familielid. Stuur de persoon een tekst iets te zeggen als: "Het spijt me om te horen wat er gebeurd is. Hoe gaat het met je?"

Deel 3: regels om te onthouden

 1. 1
  Haast u niet. Met een tekst, moet je 160 tekens om een ​​grote boodschap te sturen. Je hoeft niet om onmiddellijk antwoorden op de tekst van je geliefde. Lever een reactie nadat u wat tijd om na te denken over het hebt gehad.
 2. 2
  Vermijd rekken tot telefoonkosten. Zorg ervoor dat u een onbeperkt sms'en plan of dat u het bijhouden van het aantal teksten dat u zorgvuldig te sturen. Je wilt niet dat jij of je ouders een onaangename verrassing krijgen wanneer de mobiele telefoonrekening komt.
 3. 3
  Sla de afkortingen. Afkortingen kan je oppervlakkig en vluchtig kijken. Sla de afkortingen voor uw BFFs en gebruik volledige zinnen en hoofdletters wanneer u tekst met je geliefde.
 4. 4
  Gebruik emoticons met de nodige voorzichtigheid. Smileys of droevige gezichten zijn goed, maar je moet er vrij zeker van dat je geliefde houdt je terug voor het gebruik van een flirterige emoticon. Zeker ten minste 99% zeker dat hij / zij u graag voordat u een liefde emoticon.
 5. 5
  Zorg ervoor dat je geliefde begint het gesprek op een bepaald punt. Niet tekst hem / haar te vaak. Texting of twee keer per week is goed genoeg. Je wilt niet wanhopig uitzien.

Tips

 • Maak het niet te duidelijk. Dat maakt het raar.
 • Eindigen altijd in een vraag of iets gemakkelijk om te reageren op als je wilt dat ze sms terug.
 • Wacht bijna hetzelfde bedrag het kostte hem of haar om tekst die u terug naar tekst hen opnieuw.
 • Houd het gesprek licht. Maak nooit grote verklaringen zoals "I love you" om je geliefde via sms.

Waarschuwingen

 • Niet tekst als je onder invloed van drugs of alcohol. U kunt een bericht dat u zult uiteindelijk later spijt te sturen.
 • Denk twee keer na voordat sexting. Met je geliefde kan echt worden uitgeschakeld als je te voren bij het begin. Ook niet laat je geliefde duw je in het verzenden ongepaste foto's van jezelf of het plegen van dirty talk. Doe nooit iets je ongemakkelijk doen bent.

Dingen die je nodig hebt

 • Een mobiele telefoon
 • Onbeperkt mobiele telefoon minuten en teksten
 • Een goede hoeveelheid batterij