Wkanl

Hoe om te gaan met je vijand (meisjes)

Zijn andere meisjes brengen je naar beneden? Heb je enig echte vrienden? Laat me je vertellen mijn ervaring, heb ik er geweest!

Stappen

Hoe om te gaan met je vijand (meisjes). Handelen zelfverzekerd.
Hoe om te gaan met je vijand (meisjes). Handelen zelfverzekerd.
 1. 1
  Handelen zelfverzekerd en wees jezelf! Ze zal boos omdat haar een doel is om uw vertrouwen te vernietigen. Je wilt degene die opvalt in de menigte.
 2. 2
  Charmant zijn. Wanneer je charmant bent, zullen mensen worden aangetrokken tot jou. Ze zal super jaloers wanneer uw keten van vrienden groeit, zodat je meer mensen om u te ondersteunen zal hebben. Vergeet niet, haar nummer een doel is om je boos te maken, dus gewoon blijven. In feite, wees aardig tegen je vijanden. Er is geen andere manier om ze bozer te maken. Het klinkt misschien gek, maar het werkt! En als je haar op te vangen schitterend bij u, glimlach terug. Geef haar een leuke kleine grijns en zeggen: "Je hebt een zielige glimlach". Dit zal rijden haar gek!
 3. 3
  Maakt niet uit wat, moet slim zijn. U kunt haar echt pijn doen door het hebben leraren gunst u meer. En zodra ze kijkt naar die "A" s smack dab op je rapport, terwijl de hare heeft slechts "F" s, ze kunnen spotten en bel je een nerd. Maar als je vrienden zijn echte vrienden, zullen ze u een back-up, wat er ook gebeurt. Leer zoveel als je kunt - dat haar zult verbranden.
 4. 4
  Wees niet de gemiddelde vrouw. Verlaag je niet tot haar niveau.
 5. 5
  Als ze zegt iets betekenen voor u, doen alsof je niet eens horen, alsof ze niet eens invloed zijn op uw leven op alle. Als het helemaal duidelijk dat ze aan het praten was je gewoon blijven lachen, mooi zijn, of gewoon zeggen "bedankt". Als ze maakt je aan het huilen, opstaan ​​en laat haar geen angst. Tonen nooit angst of tranen om je vijand of zij trots op zichzelf zijn.
 6. 6
  Dragen mooie kleren. Ze zal worden woedend als ze ziet u kleden beter dan zij. Probeer designer labels. Als je op een budget, krijgt kleren die uitdrukken wie je bent. Krijg nooit kleren die niet passen uw figuur. Probeer een beetje make-up, maar overdrijf het niet.
 7. 7
  Als ze kopieert u de volgende dag, kopiëren terug. Laat haar denken dat ze jouw stijl die gemakkelijk kan stelen. Ze zal zo dom voelen omdat ze zal beseffen dat je weet dat de score, en op hetzelfde moment, zullen de mensen weten wie eerst droeg het en wie gekopieerd.
 8. 8
  Als ze niet zal stoppen met het kopiëren van je, confronteren haar. Vraag haar: "Je wilt echt mijn outfits niet?" Dit dwingt haar hand, want ze zal krijgen, hetzij defensieve (en iedereen zal dwars door haar te zien) of geef het toe (zonder verder commentaar) of geef het (en tekenen ze is jaloers). Zo zou ze zeggen: "Ik hou van je stijl, maar ik denk dat de manier waarop ik draag is het beter." Zien? Ze geeft toe dat ze graag bij uw stijl en tegelijkertijd is ze proberen te concurreren met u (een backhanded compliment omdat ze blijkbaar beschouwt u een waardige concurrent).

Tips

 • Vergeet niet, valse vertrouwen is geen vervanging voor het echte werk, en degenen die echt alle vertrouwen zal weten dat je zijn nep.
 • Schrijven in een dagboek om wat stoom afblazen. Praten met iemand helpt ook.
 • Als je wilt haar te vernietigen en ze vernietigt u, handelen rijk.
 • Hangen met een van haar goede vrienden vlak voor haar en maken haar denken dat ze willen dat je meer dan haar.

Waarschuwingen

 • Nooit beginnen een gevecht. Sommige meisjes wispelturig kan zijn, maar je maakt het alleen maar erger door dat te doen!