Wkanl

Hoe om actie te ondernemen wanneer een man belt je lelijk


Helaas, als je een meisje bent, soms jongens kunnen noemen je lelijk. Niemand vindt het leuk om te worden belachelijk gemaakt toch? En de kansen zijn, nadat hij zegt dat je lelijk bent, je jezelf af of hij gelijk heeft en begint het gevoel zelf bewust. Ga je om hem te laten wegkomen met het beledigen je dat? En is hij eigenlijk serieus?

Stappen

Hoe om actie te ondernemen wanneer een man belt je lelijk. Bedenk wie u belt lelijk.
Hoe om actie te ondernemen wanneer een man belt je lelijk. Bedenk wie u belt lelijk.
 1. 1
  Bedenk wie u belt lelijk. Is het een van je beste vrienden man? En kan u vertellen dat hij plaagt? Of is het een man die lijkt voor u en beledigingen u op regelmatige basis een hekel? Of is het uw boze ex-vriendje?
 2. 2
  Kom met een goede. Als hij plaagt je, zal een vriendelijke por en een grap in ruil wel goed. Als hij zegt dit te betekenen, kunt u ofwel vertel hem weg of enkel. En laat je ouders gaan met je broer.
 3. 3
  Als je begint af te vragen of de man werkelijk was een grapje, neem een kijkje op jezelf, vooral als dit is niet de eerste keer dat iemand heeft dit gezegd. Als u besluit dat u niet tevreden bent met uw imago, nu misschien een goed moment om uw garderobe, haar, etc. te veranderen Maar bedenk wel: Iedereen is mooi op zijn eigen manier.
 4. 4
  Laat het niet je leven verpesten. Men reactie mag niet je helemaal ellendig. Gewoon lopen vol vertrouwen en plezier hebben.
 5. 5
  Als het een vriend, iemand vinden die geen ruk.
 6. 6
  Worden classy. Als u begrijpt (zie tips) dat lelijke is een zwak en kinderachtig belediging, dan reageren op een beleefde, heel volwassen manier. Dank wie riep je lelijk, en vertel hem dat hij is erg aardig. Loop dan weg. Het drijft mensen gek als ze een antwoord niet kunt krijgen van je.

Tips

 • Helaas kan onpopulaire meisjes of misfits eigenlijk vrij zijn, maar jongens in de in crowd zou niet willen dat hun rep beschadigen, zodat ze noemen je lelijk achter je rug om handelen cool. Kijk of ze stiekem oog flirten met u of stiekem schattig lacht naar je. Ze waarschijnlijk niet dat je lelijk bent helemaal!
 • Als de man onlangs ontdekt van iemand dat je een oogje op hen en ze beginnen u belt lelijk of het krijgen aangestreept bij je, vergeet ze meestal onvolwassen en zijn ze hoogstwaarschijnlijk op een egotrip. Gewoon negeren en borstel het af, laat ze je geen pijn doen! Kom op, als ze echt allemaal hysterisch bij u voor het houden van hen, die ze nodig hebben om op te groeien en ze zijn het niet waard. Zoek gewoon een andere kerel die graag je om wie je bent!
 • Jongens alleen bellen meisjes lelijk als ze niet kunnen denken aan iets anders te zeggen. Als je echt wilt dat iemand pijn doen, zou je de meeste kans baggeren tot iets persoonlijks over hen. Lelijk is niet een persoonlijke belediging helemaal niet, het is gewoon een algemene uiting van woede. Beseffen dat als een jongen belt je lelijk, je waarschijnlijk niet lelijk helemaal niet, hij is gewoon wanhopig om je pijn te doen op welke manier hij kan, maar is te dom om erachter te komen hoe je eigenlijk beledigen. "Ugly" is een van de meest vage en machteloos beledigingen die er is. Laat het niet je pijn niet meer dan je zou worden gekwetst als iemand je geroepen "stinkende broek."
 • Weet niets over jezelf niet veranderen, alleen maar omdat hij wil dat je, of wordt wat inhoudt dat je moet. Veranderen alleen voor jezelf.
 • Om elke dag mooi voelen, proberen te kijken in de spiegel elke ochtend en naam uit 10 dingen die je mooi maakt fysiek en 10 dingen die je mooi aan de binnenkant maken. Dit maakt je goed voelen, er goed, en krijg het vertrouwen tot haar anderen rand langs de persoon die u belt lelijk.
 • Doe je best om te laten passeren. Je bent een uniek individu. Geloof ze niet als ze zeggen dat.
 • Als een man u belt lelijk, zou het waar zijn dat hij gewoon wordt bedoel... maar misschien is hij!
 • Onthoud sommige jongens zullen je lelijk noemen of zeggen dat je raar of iets dergelijks te kleden omdat ze al een vriendin. Uiteraard willen ze niet een breuk en ze niet willen dat hun vriendin te denken dat ze eigenlijk willen u! Dit is niet altijd waar, dus wees voorzichtig! Als hij niet geïnteresseerd, niet te veel gestoken, gewoon lachen hem uit! Er is andere jongens die er zijn dat zal net als u.

Waarschuwingen

 • Helaas, zal wildzangen dit veel te horen. Maar als je, zoals een tomboy, zoals uw t-shirts en cutoffs, laat reacties van de man last van je. Te laten de reacties lastig is hem net onverdiende macht.