Wkanl

Hoe populair te zijn in de middelbare school

Middelbare school is moeilijk omdat iedereen is bezorgd over deze: Hoe populair ben ik? Hoeveel vrienden heb ik? Zijn mijn vrienden "cool" genoeg? of misschien, "zal ik een vriendje of vriendinnetje, Do mensen denken dat ik ben heet, zal ik voor gek uit mezelf?" Zoek niet verder, want hier zijn enkele tips over hoe om populair te zijn.

Stappen

Hoe populair te zijn in de middelbare school. Pronken met je mode en druk uw stijl, maar wijzigingen aanbrengen zorgvuldig.
Hoe populair te zijn in de middelbare school. Pronken met je mode en druk uw stijl, maar wijzigingen aanbrengen zorgvuldig.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Leef je leven hoe je het wilt en veel plezier ermee. Je wilt laten zien wat een aantrekkelijk persoon die je bent van binnen en van buiten.
  • Als u niet tevreden bent met je uiterlijk, dan kunt u altijd kleine dingen te veranderen zonder te investeren veel geld. Bijvoorbeeld: als je je verveelt met je haar, krijgt een ander kapsel. Maar zorg ervoor dat je weet dat je zal net als de verandering, net als haar bezuinigingen, kunt u niet veranderen. Als u merkt dat een bepaalde hoeveelheid van de kinderen uit en draag een bepaald ding, probeer dan het vinden van en het dragen van dezelfde idee van kleding.
 2. 2
  Pronken met je mode en druk uw stijl, maar wijzigingen aanbrengen zorgvuldig. Je wilt niet een reputatie als een hersenloze trend-chaser te krijgen. Maak je eigen trends! U kunt dragen wat hot is, of maak uw eigen stijl, wat u maar wilt.
  • Besteed aandacht aan wat iedereen draagt ​​en wat slaat ze winkelen bij. Als je een man, maar draag dingen die bij je passen (grafische tees, random-gekleurde broek, Nike free-runs, en truien zijn populair op dit moment). Maar als je een meisje bent, te achterhalen welke winkels iedereen is winkelen bij. Heeft iedereen op uw school te dragen Abercrombie of Forever 21? Hoe zit het met de populaire kinderen? Wees niet bang om hen te vragen!
   • Meisjes, wees niet bang om te winkelen bij Kohl's of krijgen een paar dingen van Target.. U kunt vaak unieke en normaal dure items voor zeer redelijke prijzen.
   • Samen een persoonlijke stijl, dat maakt je comfortabel en zelfverzekerd voelen.
   • Ongewone merken zoals Billabong, Pacsun, en meer zijn goed te proberen, omdat de kleding is origineel en de mensen zullen beginnen af ​​te vragen wat je kast is gevuld van.
  • Als uw school een uniform, zal dit je niet weerhouden populair zijn. Dragen zwarte slip op ballet pompen, of coole schoenen uit Bootleg of een populaire schoen school merk. Niet over je rok belachelijk kort, maar rond 2-4 centimeter boven de knie, afhankelijk van uw leeftijd en uniforme regels.
 3. 3
  Vergeet niet om accessoires toe te voegen. Groot, vet, en leuke sieraden is "in" op dit moment. En altijd onthouden ontwerper is niet nodig. U kunt de coolste stuff vinden op een rommelmarkt. Misschien iets dat kost 20€ bij Hollister was 5€ op een rommelmarkt. Vind uw gezichtsvorm om te zien wat voor soort sieraden je het beste staat. Oorbellen, kettingen, zonnebrillen voor de zomer, ringen, riemen, armbanden en sjaals zijn accessoires die je kunt proberen het dragen.
  • Schoenen-Sperry's, Jezus, sandalen, Uggs, Toms, ballerina's, laarzen, Sanuks, omgekeerde, T-strap sandalen, en Nike free-pistes zijn populair op dit moment.
  • Als geen van deze zijn uw stijl, hoeft u niet om ze te dragen! Ze zijn gewoon ideeën. Gewoon niet dragen see-through outfits of schraal kleding, en volgt van uw school dress code.
 4. 4
  Past u goed op uzelf. Wees hygiënisch. Het verzorgen van jezelf is goed voor je zelfvertrouwen. Blijf goed verzorgde, goed eten, en in vorm te blijven. Het risico nooit een eetstoornis te ontwikkelen alleen maar om mooi te kijken, zullen de mensen frons op je, en het zou kunnen doden.
  • Douche / bad elke dag. Je moet hygiënisch om onaangename geuren ontwikkelen voorkomen. Was je haar 2-4 keer per week, vooral als je vet haar vaak.
 5. 5
  Dateren niet elke kerel / meisje die je leuk vindt. Dit zal niet alleen krijg je een slechte reputatie, maar ook zorgen dat je wanhopig lijken. Vergeet niet, het lef om onafhankelijk te zijn.
 6. 6
  Wees vriendelijk en extravert. Je hoeft niet echt nodig om hard te proberen om populair te zijn, alles wat je hoeft te doen is gewoon zeggen hallo aan iedereen en vriendelijk zijn, zodat mensen kunnen op je rekenen.
  • Wees aardig. Introduceer jezelf. Lachen hartelijk en tonen u zijn vriendelijk en blij om vrienden te worden. Vriendelijk zijn aan iedereen laat zien dat je gelukkig bent met jezelf, en gelukkig zijn met jezelf is de snelste manier om populair geworden. Als er mensen pesten je, negeren, of als je grappig bent, zoek iets verantwoordelijk, maar niet te oubollig. Proberen om de andere wang toe te keren.
   • Niet voor kiezen om een ​​gemiddelde populaire jongen te zijn. Op een gegeven moment een paar studenten zal ofwel vertellen van uw school decaan / begeleiding wat er gaande is of iemand iets over jou zegt (dat wil zeggen (naam) is zo gemeen tegen me. Waarom hebben we nog veel van haar te volgen? ') En dan zal het verspreid met akkoord. Niet alleen zal je populariteit te verliezen, maar iedereen zal beginnen om je te negeren, zou je ouders uit te vinden, is het misschien tegen u tellen wanneer je aanvraag voor het college, en zal je niet lukken.
 7. 7
  Houd in gedachten dat veel mensen bang zijn voor dezelfde dingen die je bent - en zelfs de meest zelfverzekerde mensen hebben angst voor hun eigen.
 8. 8
  Wees ieders vriend. Probeer het eten van de lunch met een andere groep mensen die een keer per week. Maar, niet alleen gaan uit en laat je vrienden. Hou het evenwichtig.
 9. 9
  Glimlachen beleefd en luisteren naar wat anderen te zeggen hebben. Laat ze maar eens te zeggen, wil je niet om verder te gaan en niet laat ze een woord in edgeways. Als je tonen u zijn vriendelijk, zul je snel veel vrienden.
 10. 10
  Compliment mensen. Iedereen houdt ervan om rond iemand die ze een goed gevoel. Net als je goed over jezelf te voelen, anderen ook doen. Dit zal niet alleen je populair te maken, zal het je een beter mens te maken. (Jongens, kan-flatterende je geliefde haar te hoge dunk van u)
  • Als je verlegen bent, gewoon een gesprek te beginnen met te zeggen, "Oh, hey Emily, ik hou van je armband!" Als je eenmaal de slag te gaan, zegt iets over jezelf te laten zien dat je kunt porren pret bij zich graag, "Ik weet niet hoe je aan de voorkant van het geheel als dat kon lopen. Ik kan nauwelijks boven lopen zonder terug te vallen naar beneden! "
 11. 11
  Proberen om e-mails uitwisselen en mobiele telefoonnummers. Op deze manier kunt u online of tekst chatten, waardoor het makkelijker om nieuwe vriendschappen te vestigen. Je zou vrienden sneller online dan praten face to face worden! Wees voorzichtig niet te laten technologie nemen over je sociale leven.
 12. 12
  Vergeet niet dat de definitie van de populariteit is te worden aanvaard, niet zijnde stuck-up of benijd. Meisjes die zeggen niet echt populair, iedereen weet net over hen.
 13. 13
  Hebben een gevoel voor humor. Als je grappig bent, wel grappig. Mensen houden ervan om rond iemand die kan ze lachen.
  • Niet plagen of pesten. Er is een verschil tussen grappig en wreed. Plus, als je een reputatie als iemand die mensen schopt als ze naar beneden, zal iedereen te popelen om je terug te krijgen wanneer het jouw beurt komt rond.
  • Lachen om jezelf, ook. Het hebben van een gevoel voor humor betekent niet nemen van jezelf te serieus niet.
 14. 14
  Word lid van een team. Dit is een goede manier om binding met veel verschillende mensen.
  • En vice versa - met behulp van teamwork zal nieuwe mensen een stuk comfortabeler om je heen te maken.
 15. 15
  Proberen te zijn goed afgerond. Voorbeeld: u kunt lid worden van een sportclub, een club, en een spel in plaats van het doen van sport de hele tijd. Dit zal je in verschillende kringen.
  • Zoek een nieuwe hobby. Mensen die dingen te doen in plaats van zorgen te maken over de populariteit de hele tijd zijn interessanter.
  • Tip: Het hebben van een interessante hobby geeft je iets om over te praten.
  • Nog een tip: Het hebben van een sociaal hobby is ook een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken.
 16. 16
  Oordeel niet. Hoewel het stereotype is dat populaire mensen oordelen anderen de hele tijd, populariteit begint met acceptatie en interesse in andere mensen.
  • Wees aardig voor nerds of iemand "anders" van u, want op een dag, zou men je baas geworden. Als u niet kon minder zorg over klieken, zullen de mensen je respecteren en weet dat je een aardig persoon.
 17. 17
  Doe je best op school. Werk hard en krijg je huiswerk gedaan elke dag. Worden georganiseerd. Hand in huiswerk op tijd, het organiseren van uw spullen in je rugzak, tas of zak en altijd klaar. Zorg ervoor dat je een nette kast en / of bureau.
  • Heeft degene die houdt klas met lame uitleg niet.
  • Spelen de dwaas misschien krijg je een paar goedkope lacht, maar echte populariteit is gebouwd op respect.
  • Niet een know-it-all zijn, hetzij. Wrijven uw smarts in ieders gezicht zal je niet maken geen vrienden.
 18. 18
  Wees een origineel. Dit betekent niet dat het kopiëren van de nieuwste trends of proberen veel te hard om op te vallen, het betekent dat je comfortabel genoeg om je eigen ding te doen.
  • Als uw school een talentenjacht, doe dan iets leuks en uit de gewone, uw collega's zal u bewonderen voor het feit dat het lef om dat te doen op het podium.
  • Anders zijn betekent niet dat je ongeschikt. U wilt niet voor gek te maken van jezelf en verliest het respect van anderen.
 19. 19
  Krijgen om kinderen van andere scholen te leren kennen. Je hoeft niet je populariteit te beperken tot slechts een plaats!
 20. 20
  Respect leraren. Beantwoord vragen, slim zijn en over het algemeen krijgen in hun goede boeken.
 21. 21
  Bevriend jongere meisjes. Zij zullen respecteren en tegen je opkijken als je aardig voor de jongere meisjes. Niet noemen ze 'klein meisje (s)' - dit zal ze boos en maak je lijkt bedoelt.

Tips

 • Niet alleen hangen met de mensen van hetzelfde geslacht als jij. Maak een aantal vrienden van het andere geslacht.
 • Besteed geen aandacht aan mensen die gemene dingen zeggen, ze zijn niet je tijd waard. Niet alleen dat, maar niets zal hen gekker rijdt dan het zien hoe weinig hun mening voor je betekent.
 • Zien wat er in stijl op uw school en zet je eigen draai aan te geven. Voeg je eigen creatieve stijl, experiment en set trends! Niemand houdt van een na-aper.
 • Ga niet rond zijn eigenwijs of verwaand.
 • Wees uniek en spontaan om mensen om u merkt, maar maak niet de fout van stuiteren rond de school eruit te flappen random stuff over eenhoorns, zwervers, taart, en rare dingen niet maken. Niet iedereen kan zijn Loena Leeflang. Maar, als je natuurlijk graag dat, bij het hebben! haast je niet de willekeur wel.
 • Proberen om grappig te zijn, maar kijk kijk je zegt. Maak vrienden met een leuke persoon en krijgen ze te laten kennismaken met al hun vrienden.
 • Als je een meisje bent, draag alleen subtiele make-up. Jongens haat het als je nep uitzien. Je moet dragen concealer en foundation, maar niet overboord te gaan. Ook draag wat lichte blush en mascara om dingen te fleuren. Houd het simpel.
 • Je hoeft niet naar een deel van de populaire kliek om populair te zijn, alleen maar omdat iemand een jock of cheerleader niet noodzakelijkerwijs ze populair maken. Er zijn populaire mensen die deel uitmaken van andere klieken ook.
 • Het kennen van je gezicht en lichaam vorm zou kunnen helpen u de juiste kleding of kapsels te proberen te kiezen.
 • Als je er een kliek, hoeft iemand niet weglaten. Maak vrienden met de juiste mensen, maar niet iedereen omdat de dingen verspreid over heel snel als ze je benijden.
 • Maak vrienden met iedereen, maar niet al te vriendelijk met de gemiddelde degenen. Dont al te vriendelijk met jongens ook niet.

Waarschuwingen

 • Niet toegeven aan groepsdruk, vooral als het gaat om zaken als het nemen van drugs en alcohol. Iemand die je dwingt te zijn zoals hen of dingen die je weet dat je niet moet doen is niet je vriend.
 • Maak nooit iemand slecht over zijn wie ze zijn gevoel. Woord zal krijgen snel rond, en niemand wil om te hangen met een domper.
 • Niet flap uit willekeurige dingen, of vervelend grappig te zijn, maar overdrijf het niet
 • Sommige van uw vrienden kunnen niet zoals de nieuwe "jij". Maar sommigen van hen wil. Je moet nooit laat je oude vrienden. Je moet ervoor zorgen dat je niemand weglaten.
 • Gebruik geen vloeken; mensen zullen denken dat je prullenbak praten over anderen. Koel blijven.
 • Laat geen populariteit te nemen over je leven. Je bent wie je bent, en niets kan veranderen. Wees blij met wie je nu bent, en niet geobsedeerd met wie je wilt zijn.
 • Niet sloot je vrienden als je populair wilt zijn. Uw oude vrienden zullen altijd bij je, zolang je nog steeds hangen met hen of met hen praten zo nu en dan, terwijl je populaire vrienden misschien niet meer rondhangen met je.
  • Als iemand pesten je en gewoon niet zal stoppen, vertelt een van de ouders, de school decaan / begeleiding of een andere volwassene die je vertrouwt. Niemand heeft het recht om baas / roddels / fysiek gekwetst iemand.
 • De mensen die niet graag de nieuwe "jij" is geen echte vriend, omdat ze niet willen dat je voor wie je werkelijk bent.
 • Probeer niet om populariteit te bereiken ten koste van zijn wie je bent, dit kan leiden tot woede, depressie, en het verlies van vrienden.