Wkanl

Hoe te overtuigen je ouders om u te laten een kleine hond te krijgen

Ben je probeert om je ouders te overtuigen in het krijgen van een hond? Zeggen ze nee, het maakt niet uit hoeveel je smeken en pleiten? Overtuigend je ouders kan moeilijk zijn, maar met een paar stappen, kunt u binnenkort een nieuwe beste vriend.

Stappen

Hoe te overtuigen je ouders om u te laten een kleine hond te krijgen. Maak een doordachte, oprechte presentatie over waarom je een hond moet hebben.
Hoe te overtuigen je ouders om u te laten een kleine hond te krijgen. Maak een doordachte, oprechte presentatie over waarom je een hond moet hebben.
 1. 1
  Maak een doordachte, oprechte presentatie over waarom je een hond moet hebben. Misschien wilt u wat tijd doorbrengen denken over wat je gaat zeggen. Zorg ervoor dat u dingen als wat u gaat doen om het te verdienen zijn. Probeer het schrijven van uw toespraak naar beneden of het hebben van een van je vrienden laten oefenen.
 2. 2
  Leg uit wat de voordelen van het krijgen van de pup die u wilt.
 3. 3
  Beloven om compromissen te sluiten naar het krijgen van een hond. Bijvoorbeeld, wilt u misschien een bepaalde hond, maar je ouders willen denken over het voor een tijdje. Het zou beter zijn om hen te laten denken dat het door en je krijgt een andere hond, toen ze pesten over een specifiek hond en ze nee zeggen.
 4. 4
  Maak een lijst van wat u gaat doen voor en na het krijgen van een hond, zoals het voeden, wandelen, opruimen na het, enz.
 5. 5
  Laat zien dat je bent verantwoordelijk en zal u niet verlaten het werk om iets anders te doen. Dit is een goed moment om al uw klusjes te voltooien, zoals het schoonmaken van uw kamer, de afwas, het maaien van het gazon. Door het invullen van uw reguliere taken zonder je ouders zeuren, kunt u ze laten zien hoe verantwoordelijk je bent.
 6. 6
  Probeer om genoeg geld in te zamelen om tenminste dekking drie vierde van de kosten, tenzij de hond is gratis.
 7. 7
  Toon een verantwoordelijkheid van een kleinere huisdier als een vis of hamster voor een klas. Als je klas niet een te hebben. Zorgen voor een spul speelgoed hond in plaats daarvan. Dit zal laten zien wat je wilt doen met een hond, maar niet over praten. Net doen alsof zijn er niet, maar je kan soms over praten, overal mee naar toe brengen, maar de hond niet meenemen op het tapijt, gewoon op tegels en hard-houten vloer kamers!
 8. 8
  Schrijf een brief over onderzoek dat je hebt gedaan en waarom moet je een hond te krijgen. Onder meer feiten van het soort hond je wilt. Doe wat andere rassen die je leuk ook, zodat je ouders kunnen kiezen uit de verschillende rassen. Doe een overtuigende brief (ongeveer 5-6 punten) en uitleggen redenen (3-4 redenen) van wat een hond kan doen om je familie (grote waakhond, een liefdevolle metgezel, tonen verantwoordelijkheid, en dat een hond zal kind-kap brengen herinneringen).
 9. 9
  Schrijf een contract moet ondertekenen. Dit zal helpen laten zien dat je verantwoordelijk genoeg bent. Laat zien wat je gaat doen nadat en voordat je een hond. Toont verantwoordelijkheid op het contract zou kunnen werken om een ​​hond te krijgen.

Tips

 • Honden zijn een hoop werk. Tonen en demonstreren van uw vermogen om de zorg voor de hond. Altijd weer dat je een verantwoordelijke, betrouwbare persoon.
 • Doen het goed op school te laten zien u verantwoordelijk bent.
 • Sommige mensen zeggen Nee meteen en denk erover na dan. Als je hun geen accepteert maturely en laat ze verder te denken, kan het u helpen kans op het krijgen van een Yes!
 • Vragen alleen je ouders een keer in de zoveel tijd je niet wilt dat ze nee zeggen.
 • Als ze toevallig om nee te zeggen, gewoon rustig zeggen: "Oke." en weg te lopen, maar niet met een houding, respectievelijk. Dit laat hen u bent volwassen en kunnen ze hun tweede beslissing denk.
 • Als iemand in uw gezin is allergisch, kijken naar hypoallergene honden die net zo great.But kan duur zijn
 • Proberen om mensen samen te werken met u, net als je broers en zussen.

Waarschuwingen

 • Zorg ervoor dat je echt wilt een hond. Zorg ervoor dat je niet gewoon een hond in het belang van het hebben van een hond, die ramp zal betekenen voor zowel u als uw nieuwe huisdier.
 • Niet zeuren als ze besluiten dat het "niet het juiste moment" voor een hond. Zeuren toont je ouders dat je onvolwassen zijn, die hun beslissing om al dan niet u verantwoordelijk genoeg voor een hond zijn zou weerspiegelen.
 • Houd altijd rekening met adoptie, maar zich bewust zijn van de geschiedenis van de hond, zodat u kunt leiden tot de uitkomst van de hond in de toekomst.
 • Als je een bang familielid of een baby in huis hebt, is het misschien een goed idee om een ​​krat te krijgen en te houden in uw kamer, zodat u met uw zorg. Houd er echter rekening mee, dat u niet een hond gekooide hele dag kan houden.
 • Sommige mensen allergische reacties op honden. Bespreek dit dan met uw familie en zorg ervoor dat niemand zal een reactie te wijten aan de aanwezigheid van de hond hebben. Als dat waar u kunt een hypoallergene hond die niet vergoten krijgen.