Wkanl

Hoe om te gaan met een depressie na een break-up

Break-ups kunnen worden verwoestende. Het is een ruwe overgang van delen van elk deel van je leven met iemand, om het oppakken van de telefoon en opeens herinneren moet je ze niet noemen. De depressie die na een break-up komt kan voelen zo zwaar en moeilijk dat niemand anders onmogelijk kan begrijpen wat je doormaakt. Maar er zijn manieren om te gaan met het gevoel dat niet betrokken hoeft te huilen in een doos van ijs. Hier is een Google-handleiding voor het omgaan met de depressie na een break-up.

Stappen

Hoe om te gaan met een depressie na een break-up. Weet dat dit zal tijd vergen.
Hoe om te gaan met een depressie na een break-up. Weet dat dit zal tijd vergen.
 1. 1
  Weet dat dit zal tijd vergen. Vooral als de relatie was op lange termijn, zal dit een moeilijke en waarschijnlijk een langdurig proces worden. Verwacht dat, en geef jezelf zo veel tijd als je nodig hebt om te genezen / te herstellen.
 2. 2
  Begrijpt de emoties die je voelt zijn normaal en ze omarmen. Niet klop jezelf - je gevoelens of boosheid / frustratie en verdriet zijn natuurlijk en normaal.
  • Huilen als dat nodig is. Ga je gang en huilen, gebruik een hele doos Kleenex en ellendig voelen voor een tijdje. Het is oke. U bent gerechtigd. Maar uiteindelijk heb je nodig om jezelf terug te halen en verder gaan. Het leven zal gaan, en geloof het of niet, u zult dus!
 3. 3
  Verberg alles dat het te moeilijk is om nu te zien. Neem alles wat je doet denken aan je ex (foto's, brieven, herinneringen) en zet het allemaal in een doos. Dan zet de doos ergens ver weg als hoog in je kast. Gooi het niet weg - u later spijt van krijgen. Hou het opgeslagen ergens veilig, maar niet blijven herlezen en te kijken naar het goed nu en maak jezelf ellendig. Zet hem gewoon weg voor nu en geef jezelf een pauze.
 4. 4
  Probeer een regelmatig schema zo goed als je kunt houden. Het zal moeilijk zijn op het eerste, maar je kan hebben om jezelf dwingen om regelmatige maaltijden te eten en te slapen regelmatig. Ook dit zal enige tijd duren, dus wees geduldig met jezelf.
 5. 5
  Probeer om je gedachten af van het. Ga naar buiten en doe iets wat je genieten, net als een hobby je altijd liefgehad, of het nu gaat fietsen of karate of tekening, gitaar spelen, etc. Zorg ervoor dat u zich richten op de activiteit en de vreugde die het brengt je, jezelf daarbij storend.
 6. 6
  Genieten van tijd doorbrengen met de mensen die nog steeds in je leven. Besteden veel tijd met je vrienden en familie in deze tijd. Zij zullen uw steun systeem als u te maken met de nasleep van de break-up. Heb je een aantal van deze mensen veel te zien tijdens de relatie? Als de relatie was intens en lange termijn, de kans groot dat u nog niet gezien een aantal van je vrienden of misschien zelfs familie voor maanden. Neem de tijd om quality time doorbrengen met hen en doe iets leuks.
  • Zorg ervoor dat uw vrienden en familie weten wat er gebeurd is, en vraag hen om een ​​steunregeling voor u, om u te helpen door deze moeilijke tijd.
 7. 7
  Accepteer het einde van de relatie. Vergeet niet dat de relatie gebeurde voor een reden, en niets is ooit verspild in het leven. Misschien hebt u geleerd een waardevolle les die u in staat om mee te nemen in uw volgende relatie en uiteindelijk het huwelijk zal zijn. Of misschien bent u alleen opgebroken voor een korte tijd en de relatie wordt hersteld. Hoe dan wel, moet je verder gaan met je leven.

Tips

 • Niet bellen / tekst de andere persoon - geef ze de ruimte! In die tijd, kan hij / zij beseffen wat ze missen en willen samen terug te krijgen. Hoe dan ook, wil je niet naar kijken wanhopig door constant te bellen / sms. Dat zal ze alleen rijden verder weg.
 • Verwachten dat de andere persoon / tekst die u kunt bellen en willen terug samen te komen, misschien uit eenzaamheid... maar vraag jezelf af of dit echt is wat je wilt, of als u klaar bent om een ​​gezondere of betere relatie ervaren zijn
 • Verwacht dat het zal een lange tijd duren voordat je klaar om opnieuw date zijn. Spring niet in een relatie met de eerste leuke jongen / meisje die je ontmoet, of je zult kaatsen - en dat is niet gezond voor u of de nieuwe persoon. Geef jezelf de tijd om te genezen en te verwerken wat er gebeurd is op een gezonde manier.
 • Maakt niet uit wat je nu denkt, vindt u iemand nieuw - er zijn zoveel mensen die er zijn, en wie weet als je meneer of mevrouw Rechts is gewoon wachten om te worden gevonden. Het lijkt niet alsof het nu, maar er zijn vele anderen die er zijn die je compatibel zijn met zou zijn. Een dag ontmoet je iemand anders die is spannend / leuk / prachtig, en geloof het of niet - je herinneringen aan je ex zal snel verdwijnen.
 • Gewoon omdat je ervaart een break-up betekent niet dat je een vreselijke persoon of dat je iets verkeerd (of dat de andere persoon is slecht, ook niet) deed. Je bent gewoon niet goed voor elkaar.
 • Gezien genoeg tijd, van mening zijn dat u nog steeds op goede voet / vrienden zijn met je ex. Dit kan echter maanden of zelfs jaren, en zal waarschijnlijk pas plaatsvinden nadat beide van jullie hebben echt verhuisd.
 • Het krijgen van een voedsel dat je wilt (ijs, koekjes, etc) helpt soms (vooral voor de dames) - gewoon niet overdrijven en krijgen een veel gewicht - het is het niet waard!

Waarschuwingen

 • Doe niets drastische niet doen, en als je zwaar depressief, uit te reiken naar uw familie / vrienden om hulp en troost. Je zult niet het gevoel dat dit pijn voor altijd! Het zal wel overgaan, daar zo hangen!?
 • Ga niet slapen met iemand / hook up met iemand alleen maar omdat je eenzaam bent of alleen voelen. Nodig een vriend over of doe iets wat je liefde en dat je gelukkig maakt in plaats daarvan. De gevolgen zijn niet dat kortstondige gevoel van genot waard, en je zult alleen maar voelen zich meer eenzaam in het einde. Dus iets positiefs doen in plaats.

Dingen die je nodig hebt

 • Een doos van Kleenex
 • Minstens een pint van uw favoriete ijs
 • Meerdere buddies / vriendinnen te huilen / rant om over je verdriet / boosheid over de relatie eindigt
 • Een hobby of iets wat je graag doet, dat je al je energie en aandacht kan richten op tijdens deze moeilijke tijd
 • Een lege doos om alle foto's / herinneringen in (kijk niet naar hen nu, en niet weg te gooien) zetten
 • Tijd / afstand / Ruimte van de andere persoon - niet bellen of sms'en of messaging online
 • Familie, vrienden en uw gemeenschap om uw steun systeem