Wkanl

Hoe weet ik of een jongen is het verbergen van zijn gevoelens en stiekem wil je terug na een gevecht

Als je een gevecht met ofwel een vriendje, een van je beste kerel vrienden, of gewoon een gewone jongen vriend in het algemeen hebben gehad, dit zijn de stappen die u moet nemen om te weten of hij nog steeds wil vrienden (of bf het zijn hangt af van uw relatie samen), wil je nog steeds op te hangen aan hem, en heeft nog steeds een speciale plaats voor u in zijn hart.

Stappen

Hoe weet ik of een jongen is het verbergen van zijn gevoelens en stiekem wil je terug na een gevecht. Kijk of hij je negeert.
Hoe weet ik of een jongen is het verbergen van zijn gevoelens en stiekem wil je terug na een gevecht. Kijk of hij je negeert.
 1. 1
  Kijk of hij je negeert. Als hij dat doet, betekent dit dat alleen hij weet niet wat te zeggen omdat hij niet wil dat je weet dat HIJ wil je terug. Hij wil gewoon dat je op te hangen aan hem.
 2. 2
  Wanneer hij dat doet in contact komen met je, hij zegt dat je irritant bent of 'niet met me praten "of" ophouden texting me ". Als hij dat doet, dan graaft hij u en verbergt zijn gevoelens. TENZIJ je ofwel hebt sms'te hem te veel of (als je in persoon) je zou kunnen hebben zijn naam roepen te veel en hij geïrriteerd raakte ermee. In dat geval moet je hem gewoon met rust laten als hij al gekregen genoeg van jou. Laat hem afkoelen en hij zal willen dat je weer terug en voel me schuldig / me voor het zijn gemeen tegen je, geloof me op dit ene! Alsjeblieft!
 3. 3
  Als hij ziet je aandacht op andere jongens, aandacht te schenken aan zijn reactie. Als hij ziet dat je met andere jongens, lijkt hij jaloers of hij niet de zorg? Heeft hij iets te proberen om je aandacht te krijgen doen? Of hij negeert het?
 4. 4
  Als hij ziet dat je met alleen mensen die opschieten met u in het algemeen, wat is zijn standpunt? Is het: Shock: O, Anger <: |, of is het schuldgevoel omdat hij houdt van je en wil je terug? Zie zijn reactie op het.
 5. 5
  Heeft hij vermijdt u. Als dat zo is, mag hij niet in de stemming zijn voor het praten, of denkt aan een manier om "stiekem" krijg je terug zonder het te weten en het vermijden zou een van de manieren waarop hij het doet je heen en geobsedeerd met hem te krijgen.
 6. 6
  Heeft hij slecht over je praten met andere mensen. Als dat zo is, kan hij jaloers op de mensen te zijn die uw aandacht geven aan en zegt slechte dingen / feiten over jou om ze uit te schakelen en dus zullen ze niet eens willen meer uit te hangen met je.
 7. 7
  Als je hem niet aandacht te geven, doet hij schelen. Dit is de belangrijkste stap die u moet volgen. Dit is het belangrijkste wat je moet uitchecken. Hoe is hij, als je geen aandacht besteden aan hem helemaal? Zelfs als het maar voor een dag of een paar dagen misschien zelfs weken of maanden, zien hoe hij is met jou.
 8. 8
  & Vanaf hier op uit, zult u zien of hij nog steeds wil blijven met u in zijn leven.
 9. 9
  Onthoud dit altijd: "Op het einde, de waarheid komt altijd uit wat er ook gebeurt".
 10. 10
  Onthoud dit gezegde, aan: "The More You Hate Iemand, hoe meer je van iemand houdt..." Ware Feit. Het gezegde gaat op en op en op...
 11. 11
  ~ Good Luck & I Wish You The Best ~:?! P

Tips

 • Gelukkig blijven en positief en niet uit wat, laat deze man brengen u naar beneden!
 • Als hij je niet wil in zijn leven dan is hij duidelijk helemaal niet bewust van hoe geweldig je bent! Kin omhoog.
 • Als hij is gemeen en zegt domme dingen niet ter harte nemen is hij waarschijnlijk onzeker of zenuwachtig om zijn ware gevoelens te tonen!

Waarschuwingen

 • Hier is een iets wat ik vond op het internet: Als iemand je vraagt ​​om een ​​nieuwe kans, kan het niet altijd omdat ze van je houden. Wees voorzichtig, want het zou kunnen betekenen dat ze niet klaar zijn je pijn nog.