Wkanl

Hoe om te achterhalen of je vriendje is vreemdgegaan (voor meisjes)

Of je begint een nieuwe relatie, of in het midden van een serieuze relatie, er is altijd een kans dat je vriendje kon worden bedriegt je. Als je redenen om dat hij het bedrog vermoedt, of als je gewoon af of je bent het overdenken, volgt u deze eenvoudige tips om uit te vinden of je man is trouw.

Stappen

Hoe om te achterhalen of je vriendje is vreemdgegaan (voor meisjes). Let op de dingen die hij zegt.
Hoe om te achterhalen of je vriendje is vreemdgegaan (voor meisjes). Let op de dingen die hij zegt.

Let op wat hij zegt

 1. 1
  Let op zijn excuses. Vóór, leek hij altijd klaar om op te hangen, en nu, zijn redenen voor het niet kunnen om je te zien zich opstapelen. Op het eerste, je geloofde hem toen hij zei dat hij buikpijn had of was te moe om uit te gaan, maar je begint af te vragen of hij echt probeert te vertellen dat hij niet wil tijd doorbrengen met u, omdat hij bezig opknoping uit met enkele andere meisje. Hier zijn enkele tekenen dat hij kan worden bedriegen:
  • Als hij gebruikt om al zijn vrije tijd te besparen voor u, maar nu heeft hij altijd uitgaan voor "nacht jongen." Dit is vooral verdacht als hij niet hebben dat veel mannelijke vrienden, of nooit veel van een belang in opknoping uit met zijn bros vóór toonde.
  • Als hij plotseling overuren hele tijd. Hoewel hij occasioneel overwerk heeft gewerkt in het verleden, ineens dingen zijn echt druk aan het werk, en hij lijkt altijd worden er in plaats van opknoping uit met je. Natuurlijk, veel beroepen hebben een druk seizoen, en hij kon werken aan een meer tijdrovende project, maar het is meer waarschijnlijk dat hij overuren heeft met de betekenis van "tijd met mijn andere vriendin."
  • Als hij is altijd te moe laat op te blijven of om rond te hangen en werd nooit eerder moe, kan dit een teken zijn dat hij met behulp van zijn energie op iemand anders te zijn.
  • Als je maakte een routine van het hebben van lunch of diner samen vaak en nu is hij nooit in de stemming, of gewoon niet goed voelt of geen honger.
  • Geen van deze borden alleen betekent dat je vriendje is vreemdgegaan. Maar als al deze dingen komen herhaaldelijk, dan betekent ofwel dat hij de uitgaven veel quality time met iemand anders, of dat hij niet wil tijd meer met jou doorbrengen. Als hij altijd het maken van excuses voor waarom hij niet wil om te hangen met je, dan moet je je afvragen waarom je nog in de relatie.
 2. 2
  Let op de dingen die hij zegt. Zelfs als hij niet het maken van excuses, kon je vriendje beginnen te zeggen dingen en dat maakt hem klinken als een andere persoon allemaal samen. Als er plotseling een verandering in de manier waarop hij tegen je praat en hoe hij praat in het algemeen, dan mag hij denken aan een andere dame. Hier zijn enkele tekenen dat de dingen die hij zegt kan laten zien dat hij is vals spelen:
  • Als hij stopt aanvulling jou. Heeft hij compliment je alle tijd voor, en nu hij plotseling stopte elke vleierij? Als hij vertelt je nooit je bent mooi, of vermeldt uw beste eigenschappen en hoe geweldig je over het algemeen bent, dan misschien is hij bespaart al zijn vleierij voor iemand anders.
  • Als hij complimenteert je vaker. Als hij was niet een groot complementer, maar plotseling is hij altijd te vertellen hoe geweldig je bent, mag hij het moeten doen uit schuldgevoel. Als hij dit doet na een lange en onverklaarbare afwezigheid, dan is dit bijzonder verdacht.
  • Als hij klinkt gewoon anders. Als hij zegt dingen die hij heeft nooit gezegd, met behulp van woorden die hij nog nooit eerder gebruikt, of zelfs lachen op een nieuwe manier, dan misschien pakte hij deze woorden van een speciale dame.
  • Als hij niet het rendement van uw teksten voor uren in het midden van een gesprek. Als je het hebben van een lange sms uitwisseling en hij is opeens MIA, kan het betekenen dat zijn nieuwe vrouw liet net.

Let op wat hij doet

 1. 1
  Kijk of er een verandering in je seksleven. Als hij een andere vriendin, kan hij besteden stoppen zo veel tijd in de slaapkamer met u, maar het kan ook hem willen meer seks te hebben. Hier zijn een aantal dingen te letten:
  • Als je met een hele lange droge periode. Als hij wil nooit seks meer hebben, kan hij krijgen het ergens anders.
  • Als hij plotseling een vraatzuchtige seksuele eetlust. Als hij wil seks hebben alle tijd ineens, kan het zijn omdat zijn libido is gestegen van slapen met een andere dame.
  • Als hij probeert een ton van de nieuwe bewegingen in bed. Hij kon worden oppakken deze uit een ander meisje.
 2. 2
  Zien of hij is veel vriendelijker of behulpzamer. Je vriendje kan een aantal ernstige schuldgevoelens te hebben omdat hij bedriegt je, en dit ook daadwerkelijk doen hem veel leuker om jou. Als u vindt dat opeens hij helpen om het huis veel meer of het doen van een ton van gunsten voor u, kan hij doen om te compenseren.
  • Als hij reinigt uw appartement, lost uw auto, of koopt uw ​​boodschappen en heeft nooit die dingen eerder gedaan, kan er een reden voor zijn.
  • Als hij altijd vragen of er een mogelijkheid is dat hij kan helpen.
  • Als hij plotseling meneer Romance en brengt u snoep en bloemen, vooral na een lange periode waarin hij afstandelijk was.
 3. 3
  Zien of hij minutieus schoon ineens. Als je vriendje nooit verzorgd over de staat van zijn auto of appartement, maar nu neemt hij uren om het schoon te maken, kan hij doen om op te ruimen voor een andere dame of het bewijs van haar te verbergen.
  • Als zijn auto gebruikt te worden rommelig en is nu vlekkeloos, kan hij worden houden het fris voor een andere dame.
  • Als zijn appartement is veel schoner dan vroeger, en als hij altijd zegt dat hij wat tijd om schoon te maken heeft, kan hij het schoonmaken om zich te ontdoen van het bewijs van zijn andere meisje. Als je echt wilt weten of hij bedriegt je, kom dan als hij zegt dat hij is "reiniging zijn appartement" en zien wat hij is echt aan.
  • Als hij gebruikt luchtverfrisser in zijn auto of huis. Hij kan worden gebruikt om de geur van zijn voorsprong dame verbergen.
 4. 4
  Zien of zijn stemmingswisselingen. Of hij lijkt altijd in een goed humeur, of is het gewoon humeurig hele tijd in plaats van zijn gebruikelijke zelfs-keeled zelf, dan is er iets omhoog. Aandacht besteden aan zijn stemming om te zien of er iets is up:
  • Als hij soms in een belachelijk goed humeur, alsof hij het lopen op zonneschijn, zonder duidelijke reden. Als hij grijnzend oor tot oor en kijken uit naar de verte alsof hij een dierbare herinnering met een ander meisje herinneren, dan zijn de kansen zijn goed humeur heeft niets met jou te maken.
  • Als hij plotseling in een vreselijke stemming. Als alles lijkt in orde en hij is opeens razend of zeer overstuur, vooral na een telefoontje of sms, dan is een ander meisje misschien iets mee te maken had.
 5. 5
  Zien of hij zich bezig met het algemeen schaduwrijke gedrag. Schaduwrijke gedrag is vrij gemakkelijk te herkennen, en als hij doet op zijn minst een paar schaduwrijke dingen, dan kan het alleen maar optellen tot hem rondsluipen om tijd door te brengen met een ander meisje. Hier zijn enkele tekenen:
  • Als hij de uitgaven veel tijd en sms op de telefoon. Als hij stopt met sms of beëindigt zijn telefoongesprek zodra je de kamer verlaat.
  • Als hij plotseling besteden veel tijd online. Dit kan een teken zijn dat hij het kletsen met een ander meisje te zijn. Als hij slams zijn computer dicht als je loopt in een kamer, dat is een slecht teken.
  • Als hij verdwijnt voor uren, en is gewoon incommunicado voor een dag, een nacht, of zelfs een weekend. Als hij de tijd niet kunnen nemen om uw oproep te beantwoorden of gewoon snel een berichtje sturen u, dan mag hij wel met een ander meisje.
  • Als hij sluit zijn telefoon uit urenlang. Waarom zou hij dat doen?

Let op zijn verschijning

 1. 1
  Zien of zijn uiterlijk veranderd. Je man uiterlijk kan veel over de vraag of hij het bedrog zeggen. Als hij niet veel zorg over zijn uiterlijk, maar nu brengt meer tijd verzorgen dan jij, dan is er iets omhoog. Hij kan verbeteren of te veranderen zijn uiterlijk aan zijn zijde stuk behagen. Hier zijn enkele tekenen dat hij verzorging voor iemand anders:
  • Als hij gebruikt smerig te zijn geweest, maar hij is altijd scheren.
  • Als hij routine kapsels nu, maar liet zijn haar groeien shaggy vóór.
  • Als zijn kleren aanzienlijk zijn verbeterd.
  • Als je begrijpt wat hem te beginnen in de spiegel om zijn uiterlijk te bestuderen.
  • Als hij ziet er altijd leuk, zelfs als hij hoort te studeren of te werken overuren.
  • Een grote rode vlag is als hij ruikt anders. Of zijn lichaam chemie enigszins veranderd van een andere vrouw, of als hij ronduit ruikt naar parfum, dit is een groot teken dat hij al tijd doorbrengen met iemand anders.
  • Als er haren op zijn lichaam en kleding die niet behoren tot je.
 2. 2
  Besteed aandacht aan hoe hij omgaat met zijn lichaam. Als je man geeft ineens een stuk meer over zijn lichaam dan hij voorheen deed, dan mag hij niet worden doet het voor jou. Tenzij hij plotseling vastbesloten om een ​​marathon te lopen, het is meer waarschijnlijk dat hij het verbeteren van zijn lichaam voor een andere dame. Hier zijn enkele tekenen:
  • Als hij plotseling uit te werken de hele tijd en geeft veel over zijn uiterlijk. Vergeet niet dat naar de sportschool kan ook een ander excuus gewoon voor het zien van zijn dame.
  • Als hij drastisch is veranderd zijn dieet te zijn gezonder. Hij kon dit doen om iemand anders te imponeren.
  • Als hij vreemd verlegen met zijn lichaam om je heen en niet wil dat je hem zien met zijn shirt uit, en alleen maar wil om seks te hebben in het donker. Dit zou kunnen betekenen dat hij voelt dat hij ontrouw aan zijn andere vrouw.
 3. 3
  Aandacht besteden aan zijn lichaamstaal. Lichaamstaal van je man kan een lange weg te gaan in je vertellen hoe hij zich voelt over jou, en als hij echt denkt over iemand anders in plaats van jou. Hier zijn een paar tekenen dat hij kan worden bedriegt je:
  • Als hij geen oogcontact maakt als je praat. Als hij gebruikt om de heer Oogcontact, maar nu hij kijkt altijd weg of op de grond als je spreekt, dan mag hij worden doet het uit schuldgevoel.
  • Als hij niet geven je genegenheid. Als hij gebruikt om u te overladen met genegenheid, maar zelden raakt je, dit is een rode vlag.
  • Als hij laat zien genegenheid in prive, maar niet in het openbaar. Hoewel sommige jongens zijn gewoon verlegen over het tonen van affectie in het openbaar, als hij over je heen als je thuis bent, of zelfs als je thuis bent en opknoping uit met een paar vrienden, maar staat een voet van je af als je toch bezig bent een restaurant, kan hij bang dat zijn andere dame samen zullen spotten jullie twee.

Onderzoeken

 1. 1
  Vragen of hij is vals spelen. Zodra de borden zijn opgeteld en je voelt alsof je al hebt ontdekt dat hij is vals spelen, is het tijd om hem te laten bekennen. De makkelijkste manier is gewoon om een ​​gesprek over te hebben. Dan kunt u spionage voorkomen door zijn spullen, gekwetst als je iets wat je niet wilt zien, en bespaar je dan de extra pijn en vernedering. Hier is hoe het te doen:
  • Vang hem van wacht. Je moet nog steeds kiezen de juiste tijd en plaats om het te doen, maar je moet hem vragen als hij niet verwacht dat het zo zal hij minder geneigd zijn om te komen met een briljante leugen.
  • Zeg hem dat je zou eerlijkheid verkiezen boven meer leugens. Laat het klinken alsof hij je een gunst door te bekennen --- waarvan hij werkelijk aan het doen is.
  • Zeg: "Ik denk dat we allebei beter voelen zodra deze is in de open lucht." Laat het klinken alsof hij erg opgelucht zou zijn om te stoppen met liegen tegen je. Hij zal waarschijnlijk. Een dubbelleven is vermoeiend.
  • Maak oogcontact. Wees echt oprecht. Laat hem dat hij je echt pijn doet.
  • Als je bang bent om jezelf te vragen bent, maar willen niet de extreme route van hem te volgen of kijken door zijn spullen te nemen, vraag een van je vrienden, of zelfs een van zijn vrienden die je echt wilt. Kansen zijn, als zijn vriend weet over zijn duistere gedrag, kan hij niet goed gevoel, ook niet.
 2. 2
  Volg hem. Als je bang bent om een ​​gesprek te hebben of het gevoel dat je niet genoeg bewijs hebben bent, volg hem om te zien wat hij is echt aan. Je moet stiekem over het of hij weet, verliest vertrouwen in u, en zal geen bewijs geven. Hier is wat te doen:
  • Volg hem in de auto van een vriend. Als hij zegt dat hij opknoping met de jongens en je echt wilt zien wat hij doet, volg hem in de auto van een vriend zodat hij niet merken dat het je.
  • "Pop in" op hem als hij het niet verwacht. Kom dan op willekeurige momenten, zoals wanneer hij zegt dat hij het schoonmaken voor u of niet goed voelt. Als hij voelt zich niet goed, breng dan wat soep en handelen als u'r proberen te zoet zijn. Of hij met een ander meisje of niet, hoe hij handelt. Is hij blij je te zien, of boos dat je kwam zonder waarschuwing?
  • Zien of hij echt overuren. Dat is makkelijk. Gewoon even langs zijn werk hem koffie of een late-night snack te kijken of hij daar is om te geven. Of gewoon rijden door om te zien of zijn auto er is.
 3. 3
  Snoop door zijn dingen. Gesnuffel door middel van zaken van uw man is de snelste manier om vertrouwen te breken en zet je relatie in gevaar, maar als je echt zeker dat hij vals spelen en wil gewoon de nagel aan de doodskist te zetten, ga dan voor het. Hier is wat je doet:
  • Kijk door zijn telefoon. Als hij een goede bedrieger, zal hij het onmogelijk voor u om te kijken door zijn telefoon te maken, maar probeer het toch. Ga erdoor als hij slaapt, of zien of hij laat het vallen toen hij krijgt uit de auto en pak het op.
  • Check zijn computer. Als hij is dom genoeg om zijn computer open te laten, kijk op zijn e-mail en zijn Facebook-berichten. Dit zal u laten weten of hij bedriegt vrij snel. Ook merken als hij minutieus schrapt al zijn e-mails. Dat is een beetje raar ook.
  • Kijk door zijn spullen. Als hij slaapt of niet naar huis, gaan door zijn bureau, zijn tas, of zelfs zijn portemonnee op tekenen van genegenheid van een andere dame.
  • Check zijn bankafschriften. Herinnert u zich niet hem doorbrengen 150€ op je in een romantische Italiaanse plaats? Dan moet hij zijn beschietingen uit geld voor een andere dame.

Tips

 • Praat met vrienden die had ontdekt hun vriendjes werden vreemdgaan om te zien of ze nog een advies.

Waarschuwingen

 • Denk serieus voordat u besluit om snoop door dingen van je vriend. Dit is een belangrijke schending van vertrouwen, en als je op dat punt in de relatie, dan kan het tijd zijn om te stoppen toch.