Wkanl

Hoe om te breken met een jongen

Breken met een jongen kan een zeer zenuwslopende zaak.

Maar, soms moet je de relatie te beëindigen, als het niet werkt voor jou.

Hier is hoe je een plan voor de breuk, zodat het makkelijker maken te hebben.

Stappen

Hoe om te breken met een jongen. Breken met een jongen kan een zeer zenuwslopende zaak.
Hoe om te breken met een jongen. Breken met een jongen kan een zeer zenuwslopende zaak.

Breken met een jongen

 1. 1
  Bedenk waarom je breken met hem. Waarom bent u met het verbreken met hem? Is er nog een reden? Zorg ervoor dat je niet breken met hem omdat je je verveelt. Proberen om dingen te repareren. Als je weet dat ze niet kan worden vastgesteld, dan is het tijd om hem te laten gaan.
 2. 2
  Drop hints die je niet wilt om de relatie voort te zetten. Als hij komt in je kussen, weg te trekken. Als hij je knuffels, niet terug te knuffelen of te trekken snel weg. Als hij vertelt je dat hij van je houdt, verandert het onderwerp. Heb diep hoor-op-hart gesprekken niet met hem.
  • Niet overdrijven deze stap. Het punt is niet te zeggen, maar om hem een ​​idee dat de dingen komt een einde, zodat hij bereid is als je breken met hem.
 3. 3
  Bereid je voor op het gesprek. Gevoelig zijn. Breken met hem van aangezicht tot aangezicht (tenzij de twee van u lange afstand-dan is een telefoontje of skype is de volgende beste ding), en zorg ervoor dat de twee van u alleen. Wees niet zeggen of leugens vertellen-vertel hem gewoon dat je niet denkt dat de relatie is uit te werken. Probeer te vermijden "Laten we gewoon vrienden zijn" of "het is niet u, ik ben het," omdat deze cliches zal laten klinken alsof je niet heb veel gedacht in zijn gevoelens.
  • Als je vrienden wilt blijven, zeg hem dat. Zorg ervoor dat hij weet dat je wilt dat hij tijd om over je heen, maar op te geven. Laat hem weten dat je niet gaat om de eerste stap op de vriendschap te maken, maar dat zodra hij voelt zich klaar om vrienden moet hij u een gesprek te geven. Dit zal helpen geven u zowel tijd uit elkaar om over de relatie. Follow-up op uw belofte om vriendelijk als hij doet bel je.
  • Wees streng maar vriendelijk. Je wilt niet suckered terug in de relatie omdat hij maakt je slecht voelt, maar u niet wilt hem meer dan je pijn te doen, ook niet.
 4. 4
  Na de break-up, laat hem vragen stellen. Het is waarschijnlijk dat hij zal willen een grotere verklaring, zelfs als hij niet zeggen dat het meteen. Worden geopend om met hem te praten. Het zal hem laten zien dat je open staat voor het praten, en dus dat ga je werken aan een goede vriend zijn wanneer hij klaar is. Het zal ook geef hem de sluiting die hij nodig heeft om verder te gaan.
 5. 5
  Praat niet achter zijn rug. Alleen maar omdat de twee van u zijn opgebroken betekent niet dat je kunt gaan verspreiden van zijn diepste donkerste geheimen. Je zou willen dat hij uw privacy te respecteren, zou je niet?
 6. 6
  Houd het publiek aansluiten met andere jongens tot een minimum. Een breuk is niet een wedstrijd, en je bent niet van plan om te winnen door het aansluiten van met meer mensen dan je ex. Als je niet kan helpen, maar genieten van de enkel leven, houden de publiciteit tot een minimum beperkt. Heb statussen of foto's van het niet plaatsen op Facebook, en doe niet rond paraderen school met een nieuwe jongen speelgoed dagen na de breuk. Dit zal alleen uw ex slechter voelen.

Tips

 • Wees niet te hard voor jezelf na de breuk. Het is gezien het feit dat het moeilijk is aan gebroken worden met, maar beide partijen waarschijnlijk verdrietig te zijn na de breuk. Je mag dagen van depressie. Maar zorg ervoor dat je niet bellen of te sms'en hem op de dagen dat je gevoel omlaag. Het laatste wat je wilt doen is sturen gemengde berichten.
 • Zorg ervoor dat je echt wilt breken met hem, en zorg ervoor dat je bent helemaal cool erover, zelfs als de reden zuigt! Gewoon leuk!
 • Niet te hard over nadenken, gewoon zijn wie je bent en zeggen dat het mooi.
 • Comfortabel in de situatie.
 • Haal diep adem wanneer je dit doet. Het is zenuwslopend om iemands hart breken!

Waarschuwingen

 • Gebruik niet meer dan-gebruikte breken lijnen zoals "het is je niet, ik ben het..." Het zal hem alleen maar het gevoel dat je niet de zorg over zijn gevoelens.
 • Wees niet snobistisch! Doe in geen geval vertel hem iets als "Wij hebben ruimte voor een tijdje." Ofwel breken met hem of niet.
 • Zorg ervoor dat hij krijgt het punt duidelijk, en laat hem niet kunt manipuleren om de voortzetting van een ongezonde relatie.
 • Rationeel zijn, zelfs als je niet van hem, het betekent niet dat je hoeft te snobistisch zijn. Vergeet niet, heeft hij vrienden, en als je ooit toevallig een van hen wilt, kan deze man hen te vertellen over jou. Dus als je vrienden met hem achteraf, en niet een totaal drama queen, kan hij doorgeven aan een aantal leuke info. die u kunnen helpen.
 • Probeer niet te breken op de telefoon (sms of bellen.) Ze gaan slechter voelen. Proberen te breken in persoon. Belangrijkste krijgen niet een vriend te doen. Je ging met hen die ze verdienen maximaal worden gebroken in persoon.