Wkanl

Hoe maak je een vriendin te krijgen om de eerste stap te zetten

Kan niet bemannen up? Bang voor afwijzing? Nou, volg de stappen op dit artikel en ze zal de eerste stap te zetten.

Stappen

Hoe maak je een vriendin te krijgen om de eerste stap te zetten. Meisjes herinneren woorden en daden.
Hoe maak je een vriendin te krijgen om de eerste stap te zetten. Meisjes herinneren woorden en daden.
 1. 1
  Denken, eerst. Als je om iemand geeft en willen een intieme relatie met hen op te bouwen, moet je open en eerlijk. Niet alleen met hen, maar met jezelf ook.
 2. 2
  Als een meisje is niet in een relatie is het niet want ze heeft een aantal fatale fout die je moet veroveren. Denk aan het feit dat ze volmaakt gelukkig kunnen zijn single zijn. Heeft ze gegeven aanwijzingen zijn dat ze wil zijn 'meer dan vrienden'? Breng het gekscherend in een gesprek en zien hoe ze reageert. Als ze zich niet bewust van je gevoelens kan ze aannemen dat je niet geïnteresseerd in haar. Interesse tonen. Praat met haar. Wat nog belangrijker is, naar haar luisteren. Meestal zal een meisje laat je vrij snel of ze van je vindt romantisch weten.
 3. 3
  Wees jezelf. Het is fijn om te overwegen hoe een meisje dat je zou kunnen waarnemen. Echter, het is niet goed om een ​​valse persona van jezelf te maken, omdat je bang dat ze je niet accepteren voor wie je bent bent. Het is respectloos om jezelf en het is beledigend voor haar. Een relatie kan niet worden gebouwd op bedrog. Als je te dicht bij een meisje met het doel van het manipuleren van haar te laten denken dat je iets wat je niet bent, moet je niet in een relatie, moet je in therapie.
 4. 4
  Meisjes herinneren woorden en daden. De meeste meisjes zich niet aangetrokken tot je sociale status. Zij zorg over dingen zoals hoe je ze te behandelen. Ze zijn uitstekend op het doorzien van oppervlakkige verleidelijke kwaliteiten. Dus het is best dat je niet pretenderen iets wat je niet alleen maar om hun aandacht te krijgen. Het vinden van dingen die je gemeen hebben met haar zijn geweldig. Praat met haar.
 5. 5
  Bevriend haar vrienden. Oprecht. Ze kunnen een grote aanwinst in het bereiken van je doel zijn. Als uw doel is om jezelf er beter uitzien door badmouthing mensen die dicht bij haar je net zo goed hebben douche-zak op je voorhoofd gestempeld. Slecht Idee A: Putting energie in het afkeuren van het bedrijf blijft ze. Resultaat: Ze zal snel moe van uw oordeel geworden. En van jullie. Slecht Idee B A:>: Poging om een barrière tussen haar en haar vrienden te vormen door het monopoliseren van haar tijd. Resultaat: Dit maakt je een egoïstische control freak. U bent niet geïnteresseerd in haar geluk wat betekent dat je waarschijnlijk niet een onzin over haar niet geven. Ook jij bent aanhankelijk / behoeftig - een kwaliteit die zeker aan een meisje lopen voor de heuvels te sturen. Verlaat deze relatie. Wat je moet verzamelen: Kijk niet naar haar vrienden als vijanden, kijk naar hen als bondgenoten.
 6. 6
  Nogmaals, wees jezelf. Je probeert jezelf te kneden tot Mr Perfect is zinloos, evenals saai. Maak niet de fout van de veronderstelling dat meisjes alleen identificeren met een bepaalde culturele stam (: emo, christen, prep, enz. dus) niet maken. Meisjes als jongens die zijn trouw aan zichzelf. Als je jezelf te veranderen om alles wat je denkt dat ze wil worden en ze je roept het en u zegt: "Dat ben ik." Dat is een leugen. En als je het geluk hebt om worm uw manier in een relatie met je droommeisje, uiteindelijk zijn de echte jij gaat naar buiten te komen negatief, tijdens een gevecht, of meer algemeen, op een kwetsende manier. Trouwens, zou het uiterst arrogant zijn om te veronderstellen dat je weet wat ze wil in een man, en je zou waarschijnlijk verkeerd zijn. In plaats van te fixeren op wat te veranderen aan jezelf, wees trots op wie je bent. Vertrouwen is sexy. Dus is eigenzinnigheid.
 7. 7
  Doe niet alsof je een goede vriend te zijn, een worden. Breng tijd krijgen om haar te leren kennen en haar te laten je te leren kennen. Persoonlijke vragen, en als ze je ze vraagt, geef persoonlijk antwoorden. Weinig dingen zijn meer intiem en aantrekkelijk voor een meisje dan een gesprek dat een emotionele band vormt.
 8. 8
  Als er een andere jongen rond en je wilt hem uit de weg, jammer. Als je echt indruk wilt maken van een meisje, respect voor haar. En haar beslissingen. Wees volwassen over. Als je genoeg zorg over haar naar een intieme relatie met haar dan wel koel op de zijlijn willen. En wel cool om haar vriendje. Heeft een slechte houding krijgen wanneer hij komt rond en proberen om haar te kiezen tussen de twee van jou. Het is een verlies van strijd. Terugkeer naar macho concurrerende holbewoner mentaliteit of dubbel-kruising haar man omdat je jaloers bent is niet indrukwekkend, het is zielig.
 9. 9
  Dus je bent zowel romantisch geïnteresseerd in elkaar, maar je bent te verlegen om de eerste stap te zetten. Als ze zich bewust zijn van je gevoelens en je tijd hebt besteed om naar elkaar te leren kennen ze zal inhaken op je onzekerheid. Als ze comfortabel mee, zal ze de bewegingen op u.
 10. 10
  In een goede relatie, zullen de mensen elkaar in evenwicht. Ze zullen genieten van samenzijn met elkaar en maken elkaar een goed gevoel. Er is geen behoefte manipulatief te zijn of te spelen mind games. We zijn niet perfect, noch kunnen we de perfectie verwachten van iemand anders, moet dus een echt gezonde relatie zijn onzelfzuchtig. Als iemand altijd achter en iemand is altijd weg te duwen, de relatie is eenzijdig en ongezond en moet voor de betere van alle betrokken partijen worden beëindigd.
 11. 11
  Houd in gedachten dat als je een meisje om de eerste zet te doen ben je waarschijnlijk aangetrokken tot meer assertieve / agressieve vrouwen. In dat geval kunnen zij heel goed de eerste stap zetten zonder enige overhalen van u.

Tips

 • Weten wanneer ze een hint te nemen, zelfs als de hint is "Ik wil gewoon vrienden zijn". Als je niet bereid om gewoon laten gaan, niet beginnen. Stoer, maar gezonder.
 • Als ze je niet accepteren zoals je bent, ze is niet voor jou. Verder te gaan.
 • Wees vrienden eerst.

Waarschuwingen

 • Als je het gevoel dat je je best hebt geprobeerd en je bent nog steeds niet krijgen van een antwoord - ze is gewoon niet zo in je.
 • Als u de zorg over deze persoon, dan overwegen de mogelijkheid dat je misschien alleen maar vrienden zijn. En wel goed met haar.