Wkanl

Hoe kunt u uw vriend te verleiden

Is deze persoon uw goede vriend? Soms voelen we ons meer dan we kunnen alleen maar zeggen-want deze man je niet zien op een bepaalde manier.

Stappen

Hoe kunt u uw vriend te verleiden. Praten over het verleden relaties.
Hoe kunt u uw vriend te verleiden. Praten over het verleden relaties.
 1. 1
  Praten over het verleden relaties.
 2. 2
  Je weet nu wat te doen en wat niet te doen. Hij weet ook dat je zeker flauw idee. Vinden hun ideale vrouw. Als deze persoon je niet, misschien moet je elders kijken.

Als je vriend is dating

 1. 1
  Probeer niet uzelf te duwen als cupido of als een vredestichter.
 2. 2
  Probeer niet om de relatie te saboteren. Dat is gewoon gek.
 3. 3
  Alleen vertel je vriend als je zeker bent van je gevoelens. Dat zou een harde brug naar anders te steken. Je kan fysiek worden aangetrokken tot hem. Leren om onderscheid te maken tussen liefde en lust

Als je in een relatie van je eigen

 1. 1
  END IT! Uw vriend kan niet het gevoel op dezelfde manier, maar je bent alleen jezelf pijn en je huidige vriend door een verblijf in de relatie, als je geliefde je houdt ook-het feit dat je in een aparte relatie kan het proces te stoppen.
 2. 2
  Flirt een beetje.
 3. 3
  Het kan nooit kwaad om te flirten. Ontdek zijn persoonlijkheid en hem te leren kennen op een geheel nieuw niveau. Probeer te beseffen wie heeft de meer dominante persoonlijkheid. Of is het u of him/her- de mogelijkheden zijn eindeloos.
 4. 4
  Geven je meer zelfvertrouwen, evenals zijn.
 5. 5
  Mannen kunnen het niet tonen, maar mannen houden van een compliment of ook, meer dan een vrouw zou kunnen. Als er iets anders is aan hem, zorg ervoor dat hij weet dat je opgevallen.
 6. 6
  Doe iets dat je zelfvertrouwen verhoogt. Vriend of niet-hij zal merken. Mannen zijn heel oplettend naar fysieke veranderingen.
 7. 7
  Get fysieke.
 8. 8
  Maak het duidelijk dat je niet zou aarzelen om meer dan een vriend te zijn. Raak hem meer, vooral de arm en hand gebied.
 9. 9
  Misschien zelfs een spel. Truth or Dare. Flesje draaien. Iets dat geeft je een kans om een ​​beweging te maken.
 10. 10
  Glimlachen en oogcontact.
  • Jongens houden een glimlach. Zo vaak mogelijk. Als hij probeert grappig, lach zijn. Niet te veel, want dat zou raar zijn. Oogcontact is een must. Niet alleen voor u om te kunnen om hem te lezen, maar zo kan hij je leest.
 11. 11
  Poke fun
 12. 12
  Zeg hem dat als hij dom. Jongens hou van een vrouw om de leiding te nemen en hem laten zien wie de baas is. Niet altijd, voor mannen zal het gevoel van mannelijkheid te verliezen, die hen zou wegduwen.
 13. 13
  Ruikt lekker. Tonijn adem is een NO THANKS. Een betoverende geur krijgt zijn aandacht.
 14. 14
  U mag niet het perfecte lichaam-toon hem uw ​​vertrouwen. Jongens hou van een vrouw die kan pronken met wat ze hebben, en alle gebreken.
 15. 15
  Jongens graag willen weten dat ze hebben gezien je natuurlijk. Niet te veel make-up helpt dat, op hetzelfde moment-laat wat dingen aan de verbeelding over.

Tips

 • Verspil geen tijd, want je denkt dat hij misschien niet zoals jij. Je doet iets goed doen als hij vrienden met jou.
 • Vraag om hun advies over de aankoop van iets persoonlijks, kleding of een sieraad. Dit toont vertrouwen, en zullen ze niet vergeten te helpen wanneer ooit zien ze je het draagt.