Wkanl

Hoe om te weten als je valt voor je beste vriend

Jij en je beste vriend hebben door vele momenten samen geweest, dan opeens je dit vreemde gevoel krijgt in je een gevoel dat je het gevoel alsof je wilt de rest van je leven doorbrengen met hem / haar. Dit heet een crush, en terwijl de meeste mensen blijven op een te hebben op hun beste vriend ze weten amper wat ze doen. Als je denkt dat je valt voor je beste vriend, maar je bent niet helemaal zeker, lees dan verder.

Stappen

Hoe om te weten als je valt voor je beste vriend. Wanneer je hem de volgende dag je blozen zien en krijg vlinders in je buik.
Hoe om te weten als je valt voor je beste vriend. Wanneer je hem de volgende dag je blozen zien en krijg vlinders in je buik.
 1. 1
  Wanneer je hem de volgende dag je blozen zien en krijg vlinders in je buik. Als hij tegen je praat, de woorden in je geest verstrikt raken in een enorme knoop en je weet niet wat te zeggen. Je probeert je best om die woorden uit je mond, maar het eindigt dat je gewoon kunt jezelf niet brengen, als praten gewoon werd een enorme uitdaging voor u.
 2. 2
  Als je ergens heen en vervelen of als je extra tijd en het gevoel dat het afsluiten van uw bindmiddel en een stuk papier en een paar kleurpotloden en beginnen wat aan het tekenen zijn / haar naam op het papier dat u naar buiten gebracht. Dit doe je om jezelf te voelen dat gevoel, dat gevoel van liefde en een crush.
 3. 3
  Als je slaapt 's nachts, je droomt van jou en hem het leven een zorgeloos gelukkig leven samen. Misschien zelfs een huwelijksreis. Soms krijg je deze droom waar hij je mee uit vraagt ​​en je zegt ja en totdat je wakker wordt voel je dat die droom echt is, en wil je nooit te eindigen.
 4. 4
  U denkt over hem of haar elke minuut van elke dag en je probeert om het te stoppen, maar je kan het gewoon niet. Hij / zij heeft je geest een of andere manier veranderd en je kunt hem of haar uit niet weg daar, overal waar je gaat en op elk moment van de dag, dat is alles wat je fantasie in petto heeft voor u, meer van hem / haar.
 5. 5
  Je gaat zitten voor een tijdje en begint te schrijven, totdat je uitgeput van ideeën en je begint te dagdromen over hem / haar en je het leuk vindt. Tot het moment dat iemand je kiekjes uit het en ga je terug naar de realiteit. Uw dagdromen lijken tijdloos en je je voorstellen dat u en hem / haar zijn de enige twee mensen van de wereld.
 6. 6
  Je begint te luisteren naar liefdesliedjes, en die liedjes vertragen verklaren een zoete liefdesverhaal en vreemd u herinneren aan hem / haar. Dan wordt uw favoriete soort muziek voor een lange tijd. Je luistert naar die nummers opnieuw en opnieuw en je kan het gewoon niet genoeg van krijgen, al snel zul je elk een van de teksten kennen.
 7. 7
  Je kunt gewoon niet tot rust komen en je merkt dat je wil meer en meer van hem / haar en je vrienden merkt ook u al handelt de laatste tijd vreemd en een of andere manier je lijkt te krijgen een beetje onhandig, je begint steeds onhandig omdat hij / ze is het enige dat lijkt te gaan rond in je geest en niets anders.
 8. 8
  Je mist hem / haar te allen tijde.
 9. 9
  U lijken te geven over wat hij / zij van je vindt. Meer dan voorheen dat is.