Wkanl

Hoe te depot MAC bloost

Deze tutorial is om te laten zien hoe je de-pot MAC merk bloost (neem de pan uit de oorspronkelijke compact) en plaats ze in een lege palet. Deze methode werkt ook met MAC merk oogschaduw en andere make-up artikelen die soortgelijke verpakking. Deze methode is eenvoudig, maar vergt geduld. Je hebt te maken met warmte, dus je moet je tijd nemen en niet te snel proberen om de pan uit.

Stappen

Hoe te depot MAC bloost. Pak je blush te de-pot en het palet om het huis in.
Hoe te depot MAC bloost. Pak je blush te de-pot en het palet om het huis in.
 1. 1
  Pak je blush te de-pot en het palet om het huis in.
 2. 2
  Zachtjes wig de platte schroevendraaier uit de lenzenvloeistof reparatieset in de scheuren in de pot. Je kan hebben om het te wrikken helemaal rond om het los te maken. Niet te veel druk toe of dwingen om pop-up omdat je kan de blush / pot ruïneren. Wees geduldig!
 3. 3
  Trek de pan uit...
 4. 4
  Pak de blush in zijn plastic molding met de tang.
 5. 5
  Houd deze boven de vlam voor slechts 2 seconden om op te warmen.
 6. 6
  Vervolgens schuin de pan. totdat het begint om een ​​klein gaatje te smelten. Houd de pan schuin ongeveer 2 of 3 cm (5 tot 8 cm) van de vlam, niet direct aan de vlam of een millimeter weg van de vlam. Het hoeft niet om een ​​hoek van 90 graden zijn, maar net genoeg schuin. Houdt het direct boven de vlam kan de pan ruïneren als warmte wordt verspreid in een gebied van de pan.
  • Vergeet niet, je wil gewoon de plastic om genoeg te smelten waar er een klein gat waar je dwars doorheen kunt steken om de pan los te maken van de plastic molding.
 7. 7
  Zet de pan naar beneden zachtjes op een papieren handdoek of een servet, en langzaam en zachtjes duw de schroevendraaier door het gat, terwijl de lijm nog warm totdat de pan wordt vrijgelaten uit de plastic molding.
 8. 8
  cool cool.
 9. 9
  Label uw bloost op de zijkant. Sommige mensen zullen redden de originele stickers van ofwel de doos of onder de pot, maar het kost tijd om schil ze af.

Tips

 • Wees geduldig! Dwingt de pan uit kan je blush of oogschaduw waardoor het te kraken en breken ruïneren.
 • Je hebt te maken met een vlam, dus wees voorzichtig dat u zich niet verbranden en niet de pan niet direct op of in de vlam, maar net boven het schuin.
 • Zorg ervoor dat het gebied dat je doet het de-potgrond in goed geventileerd is.

Waarschuwingen

 • Omdat u gebruik maakt van warmte, kan de consistentie van uw make-up te veranderen. Oververhitting van de pan zal je make-up veroorzaken "klonteren", of smelten tot een vaste massa.

Dingen die je nodig hebt

 • Een kaars, een vlam, kleine tang, een kleine schroevendraaier (niet afgebeeld) die is gevonden in lenzenvloeistof reparatie kits en het item te de-pot.