Wkanl

Hoe meer fysiek aantrekkelijk zijn (mannen)

Fysiek aantrekkelijk is een vaag doel, en waarschijnlijk onbereikbaar, en bovendien wordt de aantrekkelijkheid anders gedefinieerd door verschillende mensen. "Wees gezond" kan een meer concreet doel zijn, als je aantrekkingskracht met lichamelijke conditie gelijk. Verschillende culturen te definiëren aantrekkelijkheid op verschillende manieren, en vaak zijn er groepen mensen binnen die culturen die de aantrekkelijkheid bepalen heel anders. Dus het is onmogelijk om tips die gelden voor alle of zelfs de meeste individuen geven.

Stappen

Hoe meer fysiek aantrekkelijk zijn (mannen). Bepaal het type of de types van mensen die je wilt aantrekken.
Hoe meer fysiek aantrekkelijk zijn (mannen). Bepaal het type of de types van mensen die je wilt aantrekken.
 1. 1
  Geloof in jezelf. Anders kun je nooit denken dat je een stadium van hebt bereikt "aantrekkelijkheid," zelfs als iedereen dat doet.
 2. 2
  Ontspan. Veel mensen, zo niet alle mensen, zijn enigszins onzeker over hun fysieke aantrekkelijkheid. Realiseren dat anderen net zo zenuwachtig rond de kwestie zal helpen verblijf in perspectief.
 3. 3
  Bepaal het type of de types van mensen die je wilt aantrekken. Bijvoorbeeld, rechte atletische vrouwen met corporate banen of punk jongens - natuurlijk anders drukte en dus verschillende attracties.
 4. 4
  Comfortabel in je seksualiteit en je geslacht rol. Niet alle mensen moeten zijn mannelijke! Als mannelijkheid is iets dat je waarde en degenen van wie je wilt aantrekken ook waarderen het, kunt u uw mannelijke kwaliteiten accentueren. Aan de andere kant, sommige mensen zijn aangetrokken tot androgyne of vrouwelijke mannen, of gewoon mensen die een balans van mannelijkheid en vrouwelijkheid, en zal niet in paniek raken dan het dragen van een roze shirt. Alleen jij weet wat u het beste past, en wat degenen die je wilt aantrekken zijn geïnteresseerd in De sleutel is om je seksualiteit en gender rol te identificeren en zich comfortabel met het.
 5. 5
  Zoek kleding die uw imago past. Als je niet het gevoel alsof je zo aantrekkelijk als je zou willen zijn, kunnen kleding en andere accessoires kunt u zich zekerder. Of uw uitstraling is professioneel, casual, preppy, punker, emo, country-western, stedelijk of een combinatie van deze, zal je kleren te helpen communiceren wie je bent en wie je wilt zijn. Kies kleding die uw beste eigenschappen accentueren. Als je een gespierde torso, ga je gang en draag kleinere shirts die zal pronken. Als je leuke ogen, accentueren hun kleur door het dragen van de tegenoverliggende kleur op het kleurenwiel - als je blauwe ogen, draag oranje, dit zal je ogen opvallen.

Tips

 • Houd een positieve houding. Veel mensen maken zich zorgen over hun fysieke verschijning - je bent niet de enige!
 • Lacht gemakkelijk en vaak zal mensen helpen om meer aangetrokken naar u toe. Het is een belangrijk facet van uw persoonlijkheid (Het is gewoon met je "betere" kant!).
 • Vraag om eerlijk advies van mensen die je vertrouwt over je fysieke verschijning. Maar vergeet niet dat hun ideeën over wat aantrekkelijk is NIET hetzelfde als je eigen kunnen zijn. Het kan nuttiger zijn om te bepalen voor jezelf wat je wilt veranderen, en dan vragen om advies over hoe om het te doen. Bijvoorbeeld, als je wilt zijn meer atletisch, vraag advies van een bijzonder atletische vriend voor steeds meer fysiek actief. Als u wilt trekken uit de hipster look, vraag dan een vriend die al rockend het uit - ze zullen waarschijnlijk graag om u te helpen!
 • Doe wat huiswerk en vertrouwd te raken met de hete hangplekken of goede plekken om mensen te ontmoeten. Zodra je jezelf hebt ingepakt je terug kunt gaan met kennis van het landschap.
 • Beslis of fysieke verschijning is wat je wilt het meeste op focussen. Als u op zoek bent naar mensen die veel nadruk gelegd op het uiterlijk te trekken, zullen ze maken veel van de eisen voor u te houden van uw eigen uiterlijk. Voor sommigen is het meer voldoening om mensen die maar denk niet dat het als hun enige missie in het leven te vinden.
 • Breng tijd door in sociale situaties. Zelfs als je het raken van bars alleen, ga gewoon kijken op de scène, maar geen druk op jezelf om iemand te ontmoeten of zelfs met iemand te praten.

Waarschuwingen

 • Anorexia en boulimia zijn ernstige medische aandoeningen die beide geslachten beïnvloeden. In de meeste sociale kringen, ze onaantrekkelijk zijn kwaliteiten. Als je een eetstoornis hebt, zoek professionele medische hulp.
 • Stel realistische body-building of toning doelen, dan duw te overtreffen. Er bestaat een kans op letsel als u oneigenlijk gebruik fitnessapparatuur. Lees de instructies of vraag een vriend of trainer.

Dingen die je nodig hebt

 • A Place to Meet People (je motivatie te geven)
 • Stijlvolle kleding (uw stijl voor zelfvertrouwen)
 • Een geschikte kapsel voor u dat past bij de afbeelding die je gaat voor
 • Een parfum