Wkanl

Hoe om iemand neer te halen

U klikte op dit artikel omdat je wilt een pestkop te stoppen, of te leren een aantal handige, effectieve trucs, toch? Nou, dit artikel kan u helpen in 5 stappen. Deze stappen zullen nodig uw praktijk aan het werk. Maar goed laten we beginnen, zullen we?

Stappen

Hoe om iemand neer te halen. Ongeacht wat de andere persoon aan het doen is, als je weg kan lopen van het probleem, dat is de beste optie.
Hoe om iemand neer te halen. Ongeacht wat de andere persoon aan het doen is, als je weg kan lopen van het probleem, dat is de beste optie.

Voorkeursmethode

 1. 1
  Ongeacht wat de andere persoon aan het doen is, als je weg kan lopen van het probleem, dat is de beste optie. Na het draaien van, bel 911 en laat de politie mee omgaan. Als een pestkop geeft je problemen, ga dan naar uw opdrachtgever en wees niet bang om een ​​rat te zijn, want als het belangrijk is om je leven een rat wordt genoemd is niet een prijs die is te moeilijk om te betalen.

Vechten als het moet

 1. 1
  Maakt niet uit wat, eend en blokkeer je borst door je armen voor je in een x vorm met je knokkels naar buiten wijzen. Wat dit doet is als hij geslagen, dat heb je gemist en als hij schopte je hem geblokkeerd met je handen.
 2. 2
  Volgende wat je moet doen is het ontketenen van een stelletje stoten. Sta rechtop nu en open uw x vorm en zorg ervoor dat je knokkels die naar buiten werden gewezen worden nu het raken van je tegenstanders gezicht bent. Nu het klinkt hard, maar het is niet! Je eend met je handen in een x vorm en knokkels gewezen, dan opstaan ​​en uw handen uitbreidt tot de knokkels raakte zijn gezicht. Makkelijk! Nu, run!
 3. 3
  Als u nog steeds niet weg te lopen, hier is een beweging. Ga naar hem alsof je stoten je borst in zijn behalve trek je knie omhoog en maken het zijn borst / buik geraakt of als je hoog genoeg zijn gezicht springen. Dit zal echt leiden hem genoeg pijn voor u weg te lopen.
 4. 4
  Als u nog steeds niet lopen, doe deze stap. U hoeft te lezen dit goed en de praktijk, OK? Nadat je knie raakt zijn buik wordt hij voorovergebogen. Je hebt genoeg tijd te halen uw been en in een snelle beweging rijdt uw hiel... ja hiel in zijn rug / schedel. Dit zal pijn slecht en hem waarschijnlijk rijden naar de vloer. Nu, draaien en kijk niet terug tot je een veilige plek te bereiken.

Tips

 • Verstandig te gebruiken aub!
 • Wees niet bang van je aanvaller, omdat angst zal je slecht presteren en je zult in zijn controle. In plaats daarvan blijf kalm en volg deze stappen om de brief. Je zal winnen.
 • Als je een man draag altijd een kopje
 • Deze vijf stappen moeten worden beoefend wanneer je kunt maar nooit op een andere persoon, maar eerder een kussen, worstelen tas, of een dummy.
 • Deze vijf stappen zijn effectief, maar uw eerste optie moet altijd zijn om weg te lopen

Waarschuwingen

 • Gelieve te oefenen met de nodige voorzichtigheid en alleen gebruiken wanneer in ernstig gevaar.
 • U mag deze niet gebruiken op een vriend, ouder of een broer of zus, omdat het kan een aantal ernstige schade veroorzaken!