Wkanl

Hoe om hetzelfde meisje mee uit te vragen na een break-up (tieners)

Na een breakup, kunt u nog steeds graag het meisje. Dit is bedoeld om u te helpen weer uit te gaan.

Stappen

Hoe om hetzelfde meisje mee uit te vragen na een break-up (tieners). Verwacht niet dat ze je leuk vindt nog steeds, wat er ook gebeurt.
Hoe om hetzelfde meisje mee uit te vragen na een break-up (tieners). Verwacht niet dat ze je leuk vindt nog steeds, wat er ook gebeurt.
 1. 1
  Verwacht niet dat ze je leuk vindt nog steeds, wat er ook gebeurt. Ook al is het je verdrietig kan maken, vergeet niet dat als ze niet willen dat je na de breakup, je zal niet weer pijn (tenzij je naar buiten en breken weer). Deze manier, als ze dat doet zoals jij, zal het komen als een verrassing als je erachter komt. Laat haar niet zien verrast u wel.
 2. 2
  Proberen om vrienden met haar te blijven, ook al is dit lastig kan zijn. Als je vrienden voordat je ging uit, proberen om terug te gaan naar dat stadium.
 3. 3
  Steunen haar in haar beslissingen en moeilijke tijden, meer dan je deed zo gewoon als een vriend, maar misschien net iets minder dan je deed toen je uitging. Dit zal laten zien dat je nog steeds zorgen over haar. Zorgen en pijn met haar.
 4. 4
  Vraag om alleen met haar te praten. Laat haar niet weten waarom, laat haar verwondering. Praat niet over dit via de telefoon, via sms of via internet. Het moet direct, face-to-face communicatie.
 5. 5
  Doe iets terwijl je praat. Lopen op en neer een gang of wat dan ook. Zorg ervoor dat je alleen bent, zodat het rustig en makkelijk om haar te horen.
 6. 6
  Vast te stellen fundamentele dingen, en verplaats naar de finish. Zeg iets als: "Ik weet zeker dat je weet dat ik nog steeds graag je (zelfs als je weet dat dit niet waar is), en dat ik had een geweldige tijd te gaan. Ik vroeg me af of we weer naar buiten konden gaan ergens. Als u wilt, kunnen we helemaal opnieuw op te starten, of we kunnen doorgaan waar we gebleven waren. Wat denk je? Wil je me nog een kans geven? " Je kan ook dingen als "Ik weet dat ik messed up de eerste keer dat we gingen naar buiten," of voeg "Het spijt me echt voor wat ik gedaan heb."
 7. 7
  Denk na voordat je begint te praten. Als je ging naar buiten, moet u weten op zijn minst een beetje van hoe ze denkt. Bereid je voor haar op je vragen terug te geven of om te praten over de reden waarom je uit elkaar. Als het jouw schuld, zorg ervoor dat ze weet hoe erg je bent.
 8. 8
  Vergeet niet dat als je begint uit te gaan weer, zorg ervoor dat je probeert te voorkomen dat eindigt in de situatie de vorige keer. Probeer haar niet te herinneren op geen enkele manier over, want ze kunnen krijgen om na te denken over het en meer zorgen te maken.

Tips

 • Tijdens het gesprek, kan je stoppen met lopen vlak voordat je de vragen beginnen en zich tot haar, neem haar handen in de jouwe, en kijk haar recht in de ogen. Of je stopt of niet, kijk naar haar terwijl je het vraagt.
 • Zorg ervoor dat nadat je het uitmaakt, je niet beginnen beschuldigen haar of haar vrienden. Aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid en niet schreeuwen tegen haar vrienden. Je wilt niet dat ze boos op je vlak voordat je het meisje mee uit te vragen weer omdat vrienden van het meisje hebben krachtige invloed op keuzes van het meisje.
 • Maak het niet duidelijk wat het gesprek zal gaan over te maken.

Waarschuwingen

 • Meisjes kunnen antwoorden dat niemand kan zien komen hebben. Denk na over alles wat er gebeurd tussen u, zodat u manieren om verbinding te maken met wat ze zegt zal hebben.
 • Vergeet niet dat dit meisje kan zijn verhuisd. Als ze dat deed, kun je in gedachten houden dat je twee nog vrienden kunnen zijn.

Dingen die je nodig hebt

 • Een ex-vriendin die je nog graag
 • Tijd om te praten, zoals na school, na het werk, etc. Vertel haar dat je wilt praten, niet alleen springen de praat idee over haar twee seconden voor.