Wkanl

Hoe je jezelf te respecteren tijdens een breakup

Na de relatie eindigt, hoe kun je je gedraagt ​​op een manier die zegt dat je respect voor jezelf? Het is moeilijk, want het zijn gedumpt of gewoon het beëindigen van een relatie kan je het gevoel je ergens hebt gefaald. Toch is het belangrijk dat je respect voor jezelf als persoon en doorgaan. Laten we aannemen dat u bent een jonge vrouw wiens vriendje heeft net verteld dat hij wil breken met u en zie andere vrouwen.

Stappen

Hoe je jezelf te respecteren tijdens een breakup. Verzamel je supporters.
Hoe je jezelf te respecteren tijdens een breakup. Verzamel je supporters.
 1. 1
  Niet bedelen. Hij brak met jou. Hij heeft al zijn besluit genomen. Ongeacht hoe geschokt, raakte in paniek, en in pijn die je bent, hem niet smeken om nog een kans. Het is erg moeilijk om te doen, maar probeer hard niet te veel huilen - natuurlijk kan het onmogelijk zijn om niet te huilen. Maar huilen een beetje, dan te zeggen: "Ik ben zo verdrietig over, maar als dat is uw beslissing, ik heb geen andere keuze dan om het te accepteren," is veel meer waardig dan schreeuwen: "Nee, laat me niet alleen! Ik 'll alles verlof doen> je me wilt! " Laat hem vertrekken en dan pitchen uw hysterische pasvorm.
 2. 2
  Verzamel je supporters. Nu is de tijd dat u uw vrienden en familie nodig, meer dan ooit. Bel ze en zeg dat je hebt gebroken met je. Zij zullen hopelijk komen vliegen naar uw zijde om bedrijf te troosten en te houden terwijl u verpleegkundige uw gebroken hart terug naar gezondheid. Probeer niet om het alleen te doen.
 3. 3
  Herkennen wanneer het geen zin om hem niet meer te praten. Hij kan blijven bellen je, probeer je teleurstellen eenvoudig, zegt hij geeft nog steeds over jou, of vele andere dingen. Maar hij zal zich niet volledig inzetten om u, niet echt wilt je vriendje niet meer, etc. Laat hem gaan, meisje. Het heeft geen zin. Zijn pogingen met u te communiceren na het feit niet over het slepende gevoelens die hij heeft voor u -. Het is allemaal over hem Hij probeert niet worden gezien als een bad guy, maar de realiteit is, heeft hij gedaan met je relatie en bewegen op. Het is tijd voor u om te proberen je best om hetzelfde te doen.
 4. 4
  Laat hem niet vastbinden u langs na het feit. Hij zei toch dat hij van plan is tot op heden andere meisjes, en misschien is hij zelfs zei dat hij zal "houden u in gedachten, voor het geval dingen niet werken." Ook al heb je nog steeds van hem houdt, is dit een verloren stelling voor u. Deze man wil zijn cake hebben en het ook eten - hij wil jou in zijn zak te houden als een troostprijs, voor het geval zijn plan om een ​​Playboy Bunny vinden mislukt. U bent de back-up plan. Wat een eikel! Maakt niet uit hoeveel je van hem houdt, zeg hem dit niet zal werken voor u, en laat hem weten dat het voorbij is. Periode.
 5. 5
  Laat hem nooit zien u zweet. Zodra de grote breuk is over met, niet te houden op hem te laten aan u. Zelfs als je geen zin hebt, ga te kleden en uit te gaan met je vrienden. Je hoeft niet om dronken te worden, of proberen te (willen zij kunnen doen), maar gewoon om te gaan en hangen met vrienden is een goede zaak. Probeer te vermijden dat we naar plaatsen waar je zal waarschijnlijk te lopen in hem. Als je dat doet hem zien terwijl u afwezig bent, gewoon glimlachen en knikken. Als je het gevoel dat je zou kunnen huilen, excuseer jezelf en loop naar het toilet. Doe je huilen daar, en komen niet uit tot je weer sterk uitzien (zelfs als je je voelt wankel binnen, moet je proberen je best te kijken als je bent in orde).
 6. 6
  Herziening van de relatie. Er is een goede kans dat, nu hij weg is, kun je terugkijken en beseffen dat er misschien zijn waarschuwingsborden over deze man. Het beoordelen van de relatie en het herkennen waar de problemen begonnen kan waardevol zijn in latere relaties - ze kunnen je in de aanwijzing tot gevaar signalen in nieuwe mensen, of laat heb je een kans om je eigen gedrag aan te passen, als je echt denkt dat je wat fout had.
 7. 7
  Luister naar uiteenvallen liedjes en verhalen. Het helpt je vullen met een positief gevoel van macht om nummers als horen "I Will Survive" en "You Know oughtta." Het kan helpen om te horen je vrienden vertellen hun breakup verhalen, ook. Gewoon weten dat anderen hebben doorgemaakt soortgelijke hartzeer kan u helpen zich minder alleen. Crank up van uw stereo-installatie en rock uit - het zal helpen, ook, weten dat iemand een song die u kan betrekking hebben op nu schreef. U gaat, meisje!
 8. 8
  Laat gedaan worden gedaan. Veel jongens breken met meisjes, dan willen ze later terug. Dit kan al dan niet een goed idee zijn. Als je besluit om het opnieuw te proberen, probeer het nog een keer - niet opnieuw proberen na dat. Gaan weer bij elkaar keer op keer kan een slecht idee om een ​​aantal redenen:
  • Het kan hem laten weten dat u kunt accepteren worden slecht behandeld en nog steeds laat hem terug te komen, dus hij is meer kans om je slecht weer behandelen (ervan uitgaande, natuurlijk, behandelde hij je slecht in de eerste plaats).
  • Het kan maken je zwak in zijn ogen lijken - dat is niet goed als hij of domineren om te beginnen of als u weet dat uw zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn niet zo hoog als je zou willen.
  • Het leent een aura van onvermijdelijkheid om de relatie - met andere woorden, kunt u beginnen te voelen als dit is je lot en je ondergang, dat maakt niet uit hoe je probeert te breken, zal je altijd eindigen met hem, nogmaals, als je en eigenwaarde laag zijn.
  • Als hij respectloos naar jou was, het ongevoelig u uit om zijn gebrek aan respect voor je.
 9. 9
  Erkennen dat weinig mensen je zullen respecteren, tenzij je erop staat. Als je dat niet doet, je geeft anderen het startsein om u te behandelen als oud vuil. Waag het niet om dat te doen voor jezelf! Sta op en dringen erop aan dat je met waardigheid worden behandeld, de manier waarop alle mensen moeten worden behandeld. Het toestaan ​​van een man om over je heen lopen is het ergste gebrek aan respect in de wereld.
 10. 10
  Realiseer je dat je net hebt geëlimineerd een dhr. of Mevr. Wrong. Dat zet je een stap dichter bij de heer of mevrouw Right. En wat je ook doet, nooit genoegen meneer of mevrouw U zult doen.
 Dank nogmaals de grote Dr samura Ik ben geloof Krotov Ik wil mijn getuigenis voor een ieder hier over wat deze grote man voor mij deed ik getrouwd was meer dan zes jaar delen nu weet kind met dit, is mijn hart al problemen, dus ik weet niet wat te doen. En ik zijn gegaan van de ene plaats naar de andere nog steeds heb ik niet gevonden de oplossing van mijn probleem op totdat op een dag in mijn kantoor toen een vriend van mij kwam voor een bezoek, zodat ik zijn verstopt dit voor elk lichaam niet om dit probleem te delen aan iemand dus toen ik zie de situatie op de grond nu mijn man is over het krijgen van een andere vrouw, ik probeer mijn best om dit te delen met een vriend dus ze adviseren me te contacteren deze grote man voor een spell cast dus ik was niet mijn zelf te vertellen haar mijn probleem haar zo vraag ik wat we het me? Ze zei dat we niet veel tijd maar drie dagen hebben we dan gedaan Ik kijk omhoog en omlaag waren we begin ik vanaf nu? Ze dringen voor mij om hem te proberen de vraag ik haar om zijn contact ze gaf me zijn nummer en zijn e-mailadres zijn nummer +2347030410643 en hier is het e SAMURATELLERSPELL100@GMAIL.COM dus belde ik hem eerst voordat ik e-mail hem weten of zijn het schrijven persoon, zodat hij wierp de spreuk en ben zo blij met mijn man met twee kinderen met dit, de man is geweldig en zijn spell casting is echt dankzij mijn vriend kan God almachtig zegene u allen uit geloof hill 

Tips

 • Doen veel actieve dingen - het zal helpen afleiden. Oefening, sport, films, uitstapjes naar het strand, uitstapjes met vriendinnen of familieleden, deze zullen allemaal helpen de tijd te doden, en u laten zien dat je een goede tijd zonder hem kan hebben.
 • Probeer niet om dit te doen op uw eigen. Krijg je vrienden om u te helpen met uw liefdesverdriet.
 • Omarm je hartzeer, voel het. Hou van jezelf, alles wat je doet vanaf nu in de toekomst u het voor u doen!
 • Het leven gaat door! Leg je hoofd omhoog, lachen en verder op je reis! Vergeet niet, er zijn grotere vissen in de zee!
 • Verwacht niet dat het allemaal beter 's nachts te zijn. Het duurt een tijd van genezing. Maar als je eerlijk bent, elke dag dingen een beetje makkelijker, als je begint om erachter te komen manieren om weer als een persoon leeft.
 • Als je er klaar voor voelt, ga terug in de dating game! Maar doe het als je voelt dat je er klaar voor bent, er is geen haast ----.
 • Laat hem niet denk dat het probleem is dat je, want hij zal proberen en u voelt zich op die manier om je macht te krijgen. Hem niet je emoties ooit laten zien. Wees sterk. Je hebt hem niet nodig.

Waarschuwingen

 • Doe niets gevaarlijk of schadelijk voor jezelf niet te doen. De pijn, angst en woede die je voelt zal passeren - moeilijk als het lijkt te geloven op het moment. Geef jezelf wat tijd om beter te voelen. Vergeet niet het is als een gebroken been: het was iets vreselijk pijn doet in het begin, maar binnen een dag of twee is het al begint te genezen en beter te voelen.
 • Heb je slechte gevoelens niet loslaten op je ex. Deze vorm van huiduitslag actie kan ernstige en aanhoudende gevolgen hebben.