Wkanl

Hoe om te praten over uw dating geschiedenis

Hoewel er geen perfecte manier om het onderwerp van de vorige liefdes van je leven met je huidige minnaar aan te pakken, is het een goed idee om in ieder geval oprecht zijn en niet spelen van de "Oh ik was altijd een kluizenaar" kaart. Afgelopen liefdes zijn onderdeel van wie je nu bent en hoe eerder jullie beiden duidelijk de decks over dit onderwerp, hoe makkelijker het is om samen verder te gaan, ongeschonden door de geesten van het verleden.

Stappen

Hoe om te praten over uw dating geschiedenis. Zoeken naar een evenwicht.
Hoe om te praten over uw dating geschiedenis. Zoeken naar een evenwicht.
 1. 1
  Wacht op het juiste moment. Eruit te flappen dat je grote liefhebbers heb gehad in het verleden, toen je net iemand ontmoet is nauwelijks diplomatiek. Bovendien, het is waarschijnlijk uw huidige date die misschien gewoon het gevoel vergeleken, geanalyseerd en te licht bevonden af ​​te schrikken! Houd bespreking van exen voor later in je relatie.
  • Mocht u zich eerder druk gezet door uw datum om "alles te vertellen", wees beleefd en gewoon suggereren dat het allemaal een beetje nog vroeg om te graaien door elkaars verleden. Echter, laat ze weten dat je graag een open boek bent te zijn moeten de twee van u blijven zo gelukkig als nu vooruitgang.
 2. 2
  Zoeken naar een evenwicht. Wanneer u begint te praten over je exen, doe het met een saldo in het achterhoofd. Te weinig informatie kan leiden tot een gevoel dat je iets te verbergen hebt of dat je nog steeds geslagen met iemand die je ooit gedateerd en hebben nog over hen te krijgen. Dat soort emotionele bagage kan zelfs schrikken de meest onverschrokken! Aan de andere kant, gaande eindeloos over "mijn ex dit, mijn ex dat", negatief of positief, is net zo onaangenaam als niets weten en zal binnenkort interesse in je verslapt je date's. Het is een goed idee om gewoon te laten zien dat je je exen gewaardeerd in hun eigen recht, maar dat je niet bent opgehangen op hen nog steeds. Bijvoorbeeld:
  • "Sheila was een goede vrouw. Ik heb echt genoten van haar bedrijf, maar we hadden verschillende ideeën over werk en priveleven. Zij is de CEO van Ballbreakers Inc nu en ik, nou ik liever vissen en weven netten, net zoals je schat."
  • "Bob was gewoon de mier broek van grappig. Maar mijn was een beetje te ver uitgerekt toen hij dacht wonen op een eiland met een zeehondenkolonie en pinguïns voor bedrijf was het ideaal van de glam leven. Nee, mijn lief, ik heb liever onze champagne smaken en snelle auto's veel meer dank. "
 3. 3
  Niet te vergelijken. Vergelijkingen nodigen een gevoel van minderwaardigheid en wanhoop. Een persoon die voelt dat ze worden vergeleken en gevonden ontbreekt zal ofwel snel opgeven of zal veel tijd doorbrengen handelen behoeftige en het zoeken naar bevestiging van u dat ze met elkaar overeenkomen. Noch uitkomst is een goede. Laten zien dat je niet van plan om ze te herrijzen als toonbeelden van deugd, waaraan geen huidige datum ooit kan hopen te streven door het niet maken van vergelijkingen.
 4. 4
  Wees voorzichtig met bijzonderheden. Voor sommige mensen, is er behoefte om te weten over uw vorige met uw exen. Of je wilt dit aspect van uw eerdere relaties bespreken, is geheel aan u, maar er is een beleefde manier om dit te verduidelijken. Als u niet wenst te bespreken, niet-getrokken. Als de andere persoon doet het, zijn discreet. Als je het niet erg te praten over dit aspect van relaties uit het verleden, te voorkomen intieme details. Om dit te doen sets van het potentieel voor meer onrealistische vergelijkingen en en het kan ook bezoedelen de herinnering aan eerdere relaties op manieren die je niet van plan. Enkele mogelijke benaderingen kunnen zijn:
  • Geruststelling dat je geen verklikker over het verleden of heden intimiteit: "Ja, ik was in een seksuele relatie met Bev, maar het is niet iets wat ik wil over te praten in detail ben ik terughoudend om de persoonlijke gegevens van de te bespreken. intimiteit met iedereen en u kunt worden gerustgesteld mijn lippen zijn verzegeld over onze intimiteit ook. "
  • Het vermijden vergelijking potentieel: "We hadden een zeer gezonde seksuele relatie, maar ik denk dat alle intieme relaties zijn afgestemd op de betrokken personen en kan niet worden herhaald of vergeleken.
  • Een beetje tongue-in-cheek: "Ja, ik heb genoten van een seksuele relatie met Gary Ik hou van seks en ik kijk uit naar het delen van mijn genot van seks met jou nu, het vinden van onze eigen speciale weg naar intimiteit doe ik niet.. echt dat we nodig hebben om Gary te betrekken bij het wel! "
 5. 5
  Vind uw eigen manieren om betekenis te koppelen aan objecten, plaatsen en ervaringen met uw huidige datum. We zijn mensen, dus er zullen momenten zijn waarop bepaalde plaatsen, gebeurtenissen, voorwerpen en dergelijke herinneren ons aan een ex en recall dingen die we deden en genoten met die bepaalde persoon. Om te ontkennen dat zou zijn om persoonlijke geschiedenis en het goede dat werd opgedaan met de ervaring ontzeggen. Echter, er is geen behoefte om uw en reacties te benadrukken, zodat uw huidige datum voelt zich buitengesloten en onteigend. Vermijd gaande over hoe alles was speciaal voor uw ex. Als het te pijnlijk, te vermijden, zelfs het nemen van uw huidige datum in de buurt van de emotionele trekker totdat je bent beter in staat om het hoofd te bieden. Of, nog sterker, een persoonlijk te laten gaan en misschien zelfs het loslaten met re-associëren het object, plaats of gebeurtenis met uw nieuwe datum af te ronden. Bijvoorbeeld:
  • Misschien heb je graag naar een bepaalde plek aan de kust met je ex. Je houdt het nog steeds want het heeft grote surfen en is een uitstekende plek om te zitten en na te denken over het leven. Maar het herinnert u aan uw ex. Neem langs enkele drijvende lantaarns, licht ze, zegt een gedicht van afscheid van je ex en laat deze drijven weg op de zee. Zoals u zegt, zeggen: "Ik terugvragen deze ruimte voor me", of een andere zinvolle zin. Dan, misschien een week of een maand later terug te keren met uw huidige datum en het vrijmaken van de ruimte voor jullie beiden, gewoon door er te zijn samen.
 6. 6
  Krijgen over je ex voordat de discussie over je ex. Er is niets meer vervelend, meer ondermijnen en meer demoraliserend dan zitten met een datum wiens aandacht is stevig geworteld in het verleden, en in het bijzonder gericht op het hartzeer. Wezen met iemand die in de liefde blijft of bevestigd aan een ander persoon kan ofwel gaan op twee manieren - een, kan het uw huidige datum zeer snel of twee verliezen, kan het ertoe leiden dat uw huidige datum is eigen aan de oppervlakte en rebound op u, tot het punt waar je date zoekt voortdurend geruststelling. En helaas, voor de mindere geesten, dit kan snel veranderen in manipulatie, waardoor een actuele datum kan worden gemaakt om "betalen" voor de pijn van een ex door constant herinnerd aan hoe ze niet meten, en hoe je bent nog steeds over de pijn. Doe niet zo dat sukkel. Krijgen over de ex en laat uw huidige liefde om echt te bloeien, gratis en vrij van onrealistische gevoelens die je de liefde van je leven kwijt.
 7. 7
  Samen voorwaarts gaan met een positief gevoel van zowel de sterke individuen en een paar verenigd door begrip. Als je eenmaal hebt uitgelegd het verleden met, zorg en passend niveau van detail, maken een pact om het verleden achter te laten op zijn juiste plaats, als een aangename herinnering waar mogelijk, of in ieder geval als een opgelost geheugen waar het zo aangenaam was het niet. Het is over en de twee van u nu vertegenwoordigt zowel het heden en de toekomst, en als de dagen voorbij, je bent zowel het creëren van een verleden ook samen. Koesteren dat en wees bewust dat je bent wie je bent door je eigen keuzes, niet omdat van de mensen die je ooit gedateerd.

Tips

 • Een gezonde relatie is over het delen van emotionele en psychologische achtergrond. Weten over elkaars verleden is essentieel om inzicht elkaar goed aan. Niet in staat om deze te delen of te aanvaarden kan aantonen dat u niet veronderstellen om een ​​deel van deze relatie zijn ook nog niet of misschien nooit.
 • Benaderen deze kwestie met zorg, wijsheid, geduld en begrip.
 • Als uw ex is in een gezonde relatie met iemand die meer compatibel, waarin dit zonder wrok of jaloezie, als iets positiefs, zal in plaats van laten vertellen dat je deze nieuwe liefde met respect zullen behandelen en eerlijk te laten gaan als het eindigt. Hoe behandel je je exen is iets dat je nieuwe liefde zal beoordelen om te zien of om samen met u zal betekenen dat slechte mond voor elk klein ding - of als u uw verschillen en de redenen voor de breuk kan praten zonder schuld, gewoon accepteren dat "We hadden minder gemeen dan we dachten dat we deden en groeide in verschillende richtingen. Hij / zij 's gelukkig nu, vond iemand veel meer compatibel. Ik denk dat ik ook wel." Glimlach naar je nieuwe.

Waarschuwingen

 • Nooit beweren dat een ex bezoek aan uw huidige datum te voldoen, tenzij het is absoluut duidelijk dat er niets, absoluut niets, romantisch tussen de twee van u niet meer.

Dingen die je nodig hebt

 • Nieuwe rituelen of speciale plekken om te vieren met uw huidige lover