Wkanl

Hoe te werken met je ex

Werken met je ex is een situatie paar genieten overweegt, laat staan ​​te hoeven staan. Niettemin, met de volgende uitstekend advies, u en uw ex zal binnenkort civiele collega's zonder dat de onderliggende spanning.


Stappen

Hoe te werken met je ex. Nemen stappen om over de breuk.
Hoe te werken met je ex. Nemen stappen om over de breuk.
 1. 1
  Nemen stappen om over de breuk. Als de relatie eindigde onlangs, zou je nog steeds het verwerken van de emoties. Aangezien je jezelf niet kunt isoleren van je ex, is het vooral belangrijk dat u advies gericht op het helpen u om over een break-up, in plaats van het onderdrukken van je woede en spijt te volgen. Niettemin, wees ervan bewust dat je zou nog steeds emotioneel of verslikte omhoog op het werk. Praktijk een goede emotionele hygiëne, de tips in Hoe om de controle over je emoties te krijgen en Hoe terug tranen houden kan helpen.
 2. 2
  Wees professioneel. Alles wat er gaande is in je liefdesleven, 9-5 je geest moet zijn op je werk. Blijf niet stilstaan ​​bij de redenen voor uw break-up, het is voorbij -. Vanaf dit moment, zie je ex als alleen een collega, net als iedereen in uw werkplek. Richten op het genieten van je werk. Als uw ex is onvolwassen, behandel je ex als je geen lastige collega zou behandelen; lees over het omgaan met lastige collega's voor extra ideeën.
 3. 3
  Praat het uit. Discreet neem je ex naar een kant weg van nieuwsgierige ogen. Staat dat wat voorbij is voorbij, en dat terwijl het moeilijk zal zijn, bent u op zoek naar zijn collega. Vermelden dat deze workmate hartelijkheid is belangrijk voor zowel uw werk en uw geluk. Als je ex je niet deelt volwassen houding, niet bukken om zijn of haar niveau, en geef niet op elkaar met de nek aangekeken. Hoe meer normaal je handelt, is het meer waarschijnlijk uw ex gaat volgen.
 4. 4
  Vermijd gevoelige onderwerpen. Wonden kan nog steeds rauw, zodat ze niet wrijven. Het is verstandig niet om met de nieuwe temp in het bijzijn van je ex, of om te beginnen met herinneringen over wat een geweldige tijd die u had vorig jaar in Ibiza of de Bahama's samen. En nooit, nooit brengen van de break-up als een onderwerp van gesprek.
 5. 5
  Verspreiden zich niet de gegevens met andere collega's. Ellende trekt bedrijf. Vermelding van je problemen hebt met je ex zal de hele spijt episode opgepakt dan opnieuw en opnieuw door uw roddels hongerige collega's zien, omdat ze het gevoel je het "fair game" voor discussie hebben gemaakt. Ze kunnen zelfs beginnen om partij te kiezen, het creëren van iets dat er niet is. Minder vuilbekkig collega zou kunnen voelen uitgesloten of in verlegenheid gebracht door uw situatie en kon proberen weg te houden van je. Het is veel beter om uw zaken voor jezelf te houden, om je leven te voorkomen wordt omgezet in het kantoor soap opera.
 6. 6
  Geef de workmate relatie. Verwacht niet onmiddellijk hebben dezelfde werken verstandhouding met je ex als je hebt met je andere collega's. Het zal tijd kosten, maar uiteindelijk moet je misschien een nog betere relatie te ontwikkelen. Ga nu terug aan het werk!