Wkanl

Hoe maak je nep nagels zien er echt

Kunstnagels zijn een geweldige manier om elegant uitziende handen te bereiken, maar loopt naar de salon om de twee weken kan krijgen duur. Gelukkig zijn er een verscheidenheid van thuis opties die zal u geld besparen, en indien correct gedaan, leveren mooie, natuurlijk ogende resultaten!

Er zijn drie belangrijke types van DIY kunstnagels: gel, acryl en kunststof Press-Ons. De volgende instructies zal u door hoe u elk soort toepassing.

Stappen

Hoe maak je nep nagels zien er echt. Overweeg de volgende voordelen / nadelen van elke soort te helpen beslissen.
Hoe maak je nep nagels zien er echt. Overweeg de volgende voordelen / nadelen van elke soort te helpen beslissen.

Het kiezen van welk type kunstnagels te gebruiken

 1. 1
  Overweeg de volgende voordelen / nadelen van elke soort te helpen beslissen:
  • Gel: Deze meest op lijken uw natuurlijke nagel, en langer duren dan acryl of plastic nagels. Gel nagel kits in het algemeen duurder, echter, en vereisen een UV lamp voor het drogen. Prijsklasse: 25€ -90€
  • Acryl: Acryl er natuurlijker dan pers-ons, en gaan langer mee (ongeveer twee weken). Langdurig gebruik van acrylverf kan schade aan uw natuurlijke nagel veroorzaken. Prijsklasse: 10€ -15€
  • Press-ons: Dit zijn het makkelijkst te passen thuis, maar pas vorig ongeveer een week. Druk-ons veroorzaken minimale schade aan uw natuurlijke nagel, en zijn makkelijker te verwijderen in het incident dat u ontevreden bent over uw resultaten. Prijsklasse: 5€ -10€
 2. 2
  Koop een at-home nagel kit voor welk type nagel die u kiest. Kits variëren in kosten en kunnen worden gekocht bij drogisterijen, beauty aanbod winkels of online.
  • Opmerking: U dient altijd eerst de instructies in je nagel kit, zoals de materialen verschillen, afhankelijk van welk merk je gebruikt.

Prepping je nagels

 1. 1
  Handen wassen, en verwijder alle nagellak je hebt over het gebruik van nagellak remover en een wattenschijfje.
 2. 2
  Knip en vijl nagels beneden.
 3. 3
  Gebruik een buffer om glans van de nagels te verwijderen. Dit zal helpen bij het opzetten van de lijm.
 4. 4
  Toepassing nagelriemolie en duw de nagelriemen terug met behulp van de oranje stick. Forceer nagelriemen te ver naar achteren, deze stap mag geen pijn doen.

Het toepassen van gel nagels

 1. 1
  Breng de primer die in uw kit komt. Gebruik de borstel om een ​​dunne laag van toepassing vanaf de nagelriem naar het puntje van je nagel. Volledig laten drogen. Herhalen op elke nagel.
 2. 2
  Breng een dunne, gelijkmatige laag gel op elke nagel, van de basis naar de top. Voorkomen dat je het in je nagelriemen of op de huid. Als gel op de huid, verwijder met oranje stick.
 3. 3
  Plaats nagel onder het UV-licht en laten drogen voor 1-3 minuten. Als uw UV-licht groot genoeg is, kunt u schilderen en drogen een hele hand in een keer in plaats van individueel doen vingers.
 4. 4
  Breng een tweede laag gel aan elke nagel. Zorg ervoor dat u dunne, gelijkmatige lagen van gel toe te passen en te verdoezelen eventuele gaten of dunne plekken je zou hebben gemist. Nogmaals, gel niet in de nagelriem of op uw huid.
 5. 5
  Laten drogen onder UV-licht voor nog eens 1-3 minuten.
 6. 6
  Breng de derde en laatste laag gel. Maak vloeiende, penseelstreken zelfs volledig vacht van de nagel.
 7. 7
  Droge nagels onder UV-licht voor 1-3 minuten.
 8. 8
  Eenmaal droog, buff nagel om glans te verwijderen.
 9. 9
  Gelden de gewenste kleur van de nagellak en natuurlijk laten drogen. Houd nagellak remover en wattenstaafjes bij de hand om eventuele nagellak krijg je op je huid te verwijderen.

Het toepassen van acryl nagels

 1. 1
  Verwijder alle materialen uit de kit.
 2. 2
  Probeer de kunstmatige tips op voor de grootte, zorg ervoor dat ze zijn alleen maar breed genoeg om uw natuurlijke nagel te dekken. Vijl de zijkanten als noodzakelijk voor de tip om goed past..
 3. 3
  Bepalen waar op je nagel wilt u de kunstmatige tip positioneren. De tip moet betrekking hebben op ongeveer een derde van je nagel.
 4. 4
  Breng lijm aan enige gedeelte van je nagel, dat de tip zal bedekken, en plaats voorzichtig het puntje op je nagel, zorg ervoor dat het recht. Houd gedurende 1 minuut totdat lijm droogt.
 5. 5
  Vijl het uiteinde aan de basis (waar de tip voldoet aan uw natuurlijke nagel). Dit zal het niveau helpen de tip naar het oppervlak van je nagel.
 6. 6
  Breng een dun laagje primer aan uw natuurlijke nagel, vanaf de nagelriem naar de kunstmatige tip.
 7. 7
  Dompel een borstel of een wattenstaafje in de acryl vloeistof (monomeer) en vervolgens in de acryl poeder, de vorming van een gel-achtige consistentie.
 8. 8
  Breng de acryl mengsel op de nagel, te beginnen in het midden van de nagel waar de natuurlijke nagel aan de kunstmatige tip, dan verspreidt de gel over het gehele nagel van de nagelriem tot punt. Het idee is om "blend" de kunstmatige tip in met uw natuurlijke nagel. Herhalen totdat je genoeg acryl gel om adequaat de vacht van de nagel, en laat ze drogen.
 9. 9
  Knip en vijl langs de tips om uw gewenste lengte. Als je gaat voor een natuurlijke look, korter is beter. De meeste kunstnagels komen in een vierkante vorm, dat is zeer dramatisch, het afronden van de randen zal helpen bij het bereiken van een zachtere, meer natuurlijke look.
 10. 10
  Herhalen op elke vinger.
 11. 11
  Breng de nagel kleur van uw keuze. Nogmaals, voor een natuurlijke look, kiezen voor neutrale kleuren of stok met een Franse manicure.

Het toepassen van druk-op nagels

 1. 1
  Kies een kleur. Als je gaat voor een natuurlijke look, vermijd flashy kleuren of ingewikkelde ontwerpen, deze zijn een give-away dat uw nagels zijn nep.
 2. 2
  Verwijder alle materialen uit de kit.
 3. 3
  Probeer de kunstnagels op voor de grootte voordat u begint. Zorg ervoor dat ze alleen betrekking hebben op de breedte van je nagel. Als ze te breed zijn, dienen aan de zijkanten totdat ze betrekking hebben op uw natuurlijke nagel helemaal.
  • Het helpt om de pers-ons visueel lay-out op de tafel voor u, zodat ze overeenkomen met je vingers van links naar rechts. Dit zal u helpen bijhouden van die pers-on gaat op welke vinger te houden.
 4. 4
  Breng de nagellijm opgenomen in uw kit. Bestrijken het gehele oppervlak van je nagel.
 5. 5
  Onmiddellijk de druk-op zijn plaats en zorg ervoor dat het correct is geplaatst. Houd gedurende ongeveer 1 minuut om ervoor te zorgen dat de lijm volledig droog is.
 6. 6
  Herhalen op elke vinger.
 7. 7
  Trim van uw gewenste lengte, en vijl langs de zijkanten voor rondere tips. Voor een natuurlijke look, korter is beter. Als de uiteinden van de pers-ons zijn vierkant, file op de hoeken zodat een ronder, meer natuurlijke look te bereiken.

Tips

 • Na het aanbrengen van kunststof druk-op nagels, moet u de nagellijm voeren rond met u in het geval een van hen afvalt terwijl u uit en over.
 • U dient altijd eerst de instructies op de nagel kit die u koopt als kits zullen verschillen in materialen en instructies
 • Wanneer u klaar bent aanbrengen plastic druk-op nagels, om een ​​extra glans krijgen, je handen wassen in koud water en vervolgens crème hen om zachte handen hebben.
 • Wat gel kits worden geleverd met kunstmatige tips. Als u wilt tegelijkertijd kunstmatige tips en gel, gewoon lijm de tips op je nagel, bestand en snijd ze neer, en ga dan verder met de stappen over hoe je een gel manicure toepassen.
 • Vermijd alles wat je kunstnagels zou kunnen breken doen.

Waarschuwingen

 • Gel en acryl nagels kan schade aan uw nagels op de lange termijn veroorzaken.
 • Wees voorzichtig niet te lijmen, gel of acryl op je nagelriemen of huid. Als je dat doet, onmiddellijk te verwijderen met behulp van een oranje stick.
 • Wees voorzichtig bij het aanbrengen van acryl nagels thuis. Nail technici zijn gecertificeerd om het werk dat ze doen uitvoeren en het doen van nagels thuis verkeerd kan schade aan uw nagels of nagelriemen veroorzaken.

Dingen die je nodig hebt

 • Nail Polish Remover
 • Nagelvijl
 • Buffer
 • Nail Kit
 • Oranje Stick (indien niet inbegrepen bij nagel kit)
 • UV-licht voor gel manicure
 • Nagellak
 • Q-Tips