Wkanl

Hoe je stijl kort haar voor meisjes

Heb je kort haar en een manier nodig van styling het? Lees verder!

Stappen

Hoe je stijl kort haar voor meisjes. Gebruik bobby pinnen om je pony pin in verschillende posities.
Hoe je stijl kort haar voor meisjes. Gebruik bobby pinnen om je pony pin in verschillende posities.
 1. 1
  Gebruik bobby pinnen om je pony pin in verschillende posities. Probeer draaien ze, trekken ze terug over je hoofd, tillen ze in krullen, etc.
 2. 2
  Probeer krullen je haar met behulp van krulspelden. Curling alleen de uiteinden of gewoon je pony dan pinning ze weer ziet er echt schattig. Het geeft je een meer girly look en voor iedereen die het doet ze ziet er fantastisch uit.
 3. 3
  Neem je pony, of het haar die het dichtst bij je gezicht, en borstel ze uit naar het plafond en trek ze terug op de bovenkant van je hoofd, waardoor een kleine poef. Beveiligen met bobby pinnen of draai het einde van het haar zet je gewoon op en zet die haar in een baret of een haarspeld.
 4. 4
  Een alternatieve methode is om: je haar wassen (zoals je normaal zou doen) handdoek drogen totdat het droog genoeg is om gemakkelijk te behandelen, nu strengen nemen van haar in je vingers en draai ze. Laat je haar droog is, wanneer zijn droog, moet u prachtige spiraalvormige krullen hebben!
 5. 5
  Draag decoratieve hoofdbanden, hetzij in uw hoofd of op je haarlijn.
 6. 6
  Probeer bobby pinnen met linten op hen! Ze zien er schattig, en als je meer van een gothic of punk draai aan hen willen, probeer dan zwart of paars.
 7. 7
  Je kunt altijd je haar verven, highlights toe te voegen, ga wild!
 8. 8
  Als je kunt, trek je haar in een zeer kleine "herten staart" aan de achterkant, zet een grote clip of meerdere bobby pinnen eronder. De rest van je haar zal er fantastisch los, of opgespeld
 9. 9
  Naar een snelle manier om je haar steil te maken, zet mousse op je rechttrekken kam en borstel het door je haar, het toevoegen van meer mousse als dat nodig is. Blijf op poetsen totdat je niet kunt zien de witte mousse, en dan laten drogen. Nu moet u steil en glanzend haar! Om te voorkomen dat het op zoek kleverig, blijven kammen tijdje en na het droogt.
 10. 10
  Als u een zeer kort haar stervende het platina blond en stekelige ervan is heel cool (maar alleen als je geen mensen staren en eventueel je beoordelen als gevolg van het denken).
  • Kort haar is altijd goed tijdens de lange zomers te hebben dus ga voor een mooie luchtige. Er zijn vele manieren om toneel te kijken, maar er is maar een manier om het af te trekken. Dragen altijd eyeliner soms helpt het als je scene hair slecht gaat.

Tips

 • Vergeet niet - zelfs als het verven van je haar gaat rampzalig verkeerd of je het niet leuk vind, omdat je haar is korter het zal niet zo lang duren om uit te groeien.
 • Strek je flick, franje en wat haren verschijnt op je gezicht, zodat u een nette uitstraling.
 • Om uw eigen lint bobby pinnen kijken naar de bijbehorende Google artikelen.
 • Houden je haar schoon en klitvrij altijd maar als het altijd erg krullend of kroes dan vermijden föhnen of borstelen het en niet te wassen het elke dag.
 • Met behulp van haarlak, mousse of gel kan helpen als je haar is bijzonder weerbarstig of moet gladstrijken.
 • Zeg je ouders als je gaat om je haar te verven (als je op de leeftijd waarop zij kunnen je de grond voor het....)
 • Als u twijfelt over het sterven je haar, advies inwinnen van een kapper, die zal weten wat bij je past en er goed uitzien.
 • Hier krijg je een goed aanbod van bobby pinnen in verschillende lengtes, kunnen ze gemakkelijk uit vallen en je zult verschillende lengtes, afhankelijk van hoeveel haar je bent terug te trekken nodig.
 • Het dragen van neon haarbanden is erg populair op het moment, probeer dan met behulp van meer dan een, twee of drie naast elkaar ziet er echt funky.

Waarschuwingen

 • Proberen om diep conditie haar minstens een keer per twee weken.
 • Wees altijd voorzichtig met behulp van krulspelden, volgt u de instructies van de krultang en doe geen schade of droog je haar.