Wkanl

Hoe je haar te verven met citroensap

Wilt u uw haar lichter of brengen highlights "van nature"? Willen uitzien als een meisje van Californië, met zonovergoten sloten die schitteren als ze het licht geraakt? Maak je geen zorgen, het is makkelijk. Volg gewoon de korte instructies hieronder voor een hoofd van mooie, lichtere haren!

Stappen

Hoe je haar te verven met citroensap. Combineer citroensap en water.
Hoe je haar te verven met citroensap. Combineer citroensap en water.
 1. 1
  Combineer citroensap en water. Meng 1/4 kopje warm water met 1 kop citroensap, vers geperst. Combineer dit in een spuitfles.
 2. 2
  Voor droog haar, gecombineerd citroensap en conditioner. Dit kan haar dat is waarom haar conditioner nodig drogen. Meng 1/4 kop van conditioner met 1 kopje citroensap, vers geperst. Misschien wilt u klop dit mengsel samen in een kleine kom en zet opzij.
 3. 3
  Bescherm uw huid met een laagje. Je gaat worden "activeren" de bliksem effecten van het citroenzuur in de zon, dus wilt u ervoor zorgen dat uw huid wordt beschermd tegen schadelijke UVA-en UVB-stralen.
 4. 4
  Breng de citroen lightener om je haar. Voor een volledige dekking, spuit het mengsel over al uw haar en geef het een paar lichte borstels.
  • Als je meer op zoek naar hoogtepunten, neem een ​​watje gedrenkt in de citroen mengsel en schuif het naar beneden de strengen gewenste gemarkeerd. Proberen te houden welke strengen werden verlicht te houden, omdat het proces duurt een tijdje en je zult moeten de lightener opnieuw meerdere malen voor het van kracht worden.
  • Bij gebruik van de citroen conditioner mengsel voor droog haar, neem een ​​gebakje borstel of iets dergelijks en borstel het haar dat u wilt verlicht met het mengsel. Dit mengsel zal meer body hebben en gelikter dan de citroen water mengsel, dus het zal moeilijker worden om highlights komen met het.
 5. 5
  Zoek een comfortabele plek. U moet om buiten te zitten in direct zonlicht gedurende minstens 60-90 (1 uur-1hr30min) minuten om te beginnen met het zien van elke kleur te veranderen.
 6. 6
  Opnieuw de citroensap na 90 minuten. Blijven zitten in de zon voor nog eens 30 minuten.
 7. 7
  Geef je haar een diepe conditioning als je klaar bent bliksem. Was je haar, en vervolgens met een royale hoeveelheid haar conditioner of een andere natuurlijke stof.
 8. 8
  Geef het proces tijd om te werken. Verwacht niet om plotselinge veranderingen te zien meteen; bliksem met citroensap kost tijd! Het volgende verwachten kleurveranderingen in 3 tot 4 weken:
  • Donkerbruin naar: Lichtbruin of Ecru
  • Lichtbruin naar: Golden Blonde
  • Donkerblond naar: Licht blond
  • Donkerrood naar: Donkerblond
  • Licht rood op: Lichtbruin / blond
  • Zwart: Zal ​​veel verandering niet zien helemaal.

Andere verlichting methoden proberen

U kunt deze methoden in combinatie met citroen voor betere resultaten.

 1. 1
  Probeer lichter je haar met kassie obovata. Cassia is een plant die een vage gouden of lichte gele kleurstof bevat. Het is ook wel bekend als "neutrale henna," en zal je haar een gouden toon te geven.
 2. 2
  Gebruik kamille thee te verlichten om je haar. Kamille thee werkt het best op licht bruin of blond haar, en je spuit het op dezelfde manier je citroensap of waterstofperoxide zou doen.
 3. 3
  Gebruiken om je haar lichter te maken. Het is misschien niet "natuurlijk," maar het echt werkt. (Lightening je haar met citroenen, ook al zijn ze "natuurlijk," beschadigt toch je haar op dezelfde manier waterstofperoxide doet.)
 4. 4
  Probeer een beetje kaneel aan die sloten verlichten! Kaneel werkt keurig op donker haar, en het is zeker ruikt beter dan waterstofperoxide. Probeer het eens!
 5. 5
  Geef een beetje een poging. Honing is een goede bliksem-agent. Het is natuurlijk, is het niet uitdrogen je haar zoals citroen of peroxide, en het werkt!

Tips

 • Herhaal dit proces op meerdere dagen als je niet veel tijd de eerste zitting.
 • Als u het sap van toepassing op alleen je natuurlijke highlights, krijg je strepen. Als je diep verzadigen je hele hoofd, zal het de kleur lichter.
 • Wees geduldig! U moet dit vele malen te doen om een ​​groot verschil te krijgen.
 • Gebruik geen flesjes citroensap.
 • Voor kinderen en jonge tieners, vraag een volwassene of voogd om hulp.

Waarschuwingen

 • Doe dit niet te vaak, want de zon serieus je huid kunnen beschadigen na verloop van tijd. Kijk uit voor verbranding door de zon, is het makkelijker om een zonnebrand dan behandelen.
 • Deze methode kan niet zo zijn dat effectief als je donkerbruin of zwart haar.
 • Gebruik niet te veel, als je meer dan een citroen per dag te gebruiken, kan het een koperachtige, oneven tint toe te voegen aan je haar.