Wkanl

Hoe maak je mooie ontspannen Afro-Amerikaanse haar hebben

Als je dit artikel leest, ik gok je geïnteresseerd in het verkrijgen en houden van lange, dikke, gezonde Relaxed African Europees haar bent. Nou ben je hier aan het juiste adres. Ik mijn zoektocht naar deze begon ongeveer 4 jaar geleden en God leidde me naar de juiste antwoorden.

Stappen

Hoe maak je mooie ontspannen Afro-Amerikaanse haar hebben. Gebruik niet de sterkste relaxer elke keer dat je je haar ontspannen.
Hoe maak je mooie ontspannen Afro-Amerikaanse haar hebben. Gebruik niet de sterkste relaxer elke keer dat je je haar ontspannen.

Verander je denken. Gewoon omdat er iets is geweest traditie niet best maken. Als dat waar was, zouden we geen penicilline, auto's, vliegtuigen, elektriciteit of internet. Als een traditie niet werkt of verouderd is, is het tijd om verder te gaan. Dus - vergeet de traditionele manieren waarop je hebt geleerd om te zorgen voor Afrikaanse Europees haar. Er is een betere manier.

Strength - Deze stappen zullen laten zien hoe je sterker haar hebben

 1. 1
  Gebruik niet de sterkste relaxer elke keer dat je je haar ontspannen. De super kracht en industriële kracht relaxers worden traditioneel gebruikt op Afrikaanse Europees haar omdat het zo bestand tegen rechttrekken. Niets mis mee. Gewoon niet gebruiken het elke keer. Afwisselend tussen de milde en sterke relaxers (van hetzelfde merk), zodat je haar krijgt wat rust tussen het gebruik van de sterk spul. Als je ontspannen elke 6 tot 12 weken, vraag uw schoonheidsspecialiste om de super kracht te gebruiken op elke 3e of 4e bezoek. Je haar zal zijn uitgegroeid genoeg om overlapping te voorkomen de superkracht relaxer en het mildere ene zal je haar om toch te blijven ontspannen nog steeds sterk.
 2. 2
  Conditie van uw eindigt. Door de traditie veel Afrikaanse Europeanen voorkomen conditioner. Als gevolg daarvan hebben beschadigd breken haar. CONDITIONER is je beste vriend. Conditioner versterkt het haar. Toestand de lengte en de uiteinden van je haar dagelijks of ten minste om de andere dag, EN GA CONDITIONER NIET OP UW HOOFDHUID MEER DAN EEN KEER PER MAAND. Geen water op je hoofdhuid dagelijks ofwel, alleen de uiteinden. Bevochtig je eindigt ongeveer 2 centimeter van je hoofdhuid tot de uiteinden van je haar. Breng de conditioner volgens de instructies. Je haar zal je liefde voor het. Conditioning je eindigt zal hen dik vol en rijk te houden en ze zullen niet gemakkelijk breken.
 3. 3
  Moisturizer van toepassing. Na conditionering je eindigt, zal je nodig hebt om ze te hydrateren. Zoek een uitstekende moisturizer (Ultra Black Hair is een van de beste) en pas het toe op de uiteinden, terwijl je haar nog nat is. Nogmaals, moisturizer niet van toepassing op uw haar volle sterkte. Plaats een kleine hoeveelheid in een container of de palm van je handen en voeg water toe tot het te verdunnen. Zorg ervoor dat het water en vochtinbrengende crème zijn goed vervolgens gemengd toepassing op de uiteinden van alleen je haar (van ongeveer 4 centimeter onder je hoofdhuid tot de uiteinden van je haar Droog haar is broos:. Houd het gehydrateerd voor flexibiliteit en minder breuk.
 4. 4
  Als je een klap friteuse - RUN! Föhns zijn klap friteuses genoemd door The Long Hair Gemeenschap voor een goede reden. De intense hitte van deze machines is zeer schadelijk voor Afrikaanse Europese haartypes. Blaas nooit droog je haar. Gewoon toestaan ​​dat je haar aan de lucht drogen. Warmte beschadigd haar is uiterst zwak en breekt gemakkelijk. Te sterk haar hebt, moet je vermijden met behulp van een föhn.

Lengte - Deze stappen zullen laten zien hoe je langer haar hebben

 1. 1
  Schei uit. Als u wilt op elke lengte te krijgen op je haar, niet knippen. (Goed trim het 1/8e inch om zelfs uit de uiteinden, maar dat is alles)
 2. 2
  Vloek van de krultang. Een krultang is een van de meest schadelijke instrumenten die op de Afrikaanse Europese haartypes. Wanneer een krultang gebruikt op je haar, het vat deksel klemmen neer op je haar waardoor een zwak punt. Bij herhaald gebruik het haar schachten uiteindelijk breken langs deze gebieden gemaakt zwak door de krultang. Als u wilt langer haar, is het noodzakelijk dat u stopt met het gebruik van een krultang om je haar stijl. Krultangen het haar, zwak, droog en zeer dun. In plaats daarvan proberen met behulp van krulspelden of het houden van uw uiteinden gelijkmatig geknipt en simpelweg het dragen van je haar naar beneden.

Dikte - Deze stappen zullen u helpen om dikker haar te hebben

 1. 1
  Welke kam gebruikt u? Gebruik altijd een zeer grove kam om te voorkomen dat scheuren of scheuren je haar uit bij de wortels. Kam je haar heel voorzichtig en vermijd kammen het vaak. Beginnen kammen aan de uiteinden en ontwarren die eerste en werk je weg omhoog naar de hoofdhuid; plaats nooit uw kam bij de hoofdhuid en haal deze door de verwarde haren, zal dit rippen uit je haar en veroorzaken een zeer dun zijn.
 2. 2
  Veel water drinken. Drink veel water per dag om je haar vocht rijk van binnenuit te houden. Je haar zal gemakkelijker stuiteren en bewegen en zal niet snel of vaak breken. Als u merkt dat uw haar stuiteren en bewegen minder zijn belangrijk om meer water te drinken.
 3. 3
  'S nachts. Nighttime kan schadelijk voor je haar als je slaapt op een soort stof. Traditioneel is gezegd om te slapen op een satijnen sjaal of kussensloop. Dit is het enige materiaal dat wordt voorkomen dat je haar uitdroogt nachts.
 4. 4
  Oliedruppels blijven vallen op mijn hoofd. Gebruik nooit vet op relaxed haar. Traditie is altijd geleerd Afrikaanse Europese vrouwen om hun haar te verstikken met alle soorten vet in naam van schoonheid. Het gebruik van haar vetten heeft geleid tot onherstelbare schade, breuk en verstopping van de poriën. Het is onmogelijk om gezond haar en de hoofdhuid te ondersteunen als je haar vetten gebruikt. Je hoofdhuid produceert van nature zijn eigen oliën die genoeg om je haar gezond te houden moet zijn. Als u liever vetten, houd gewoon een oogje op je haar. Als je haar droog, vettig, stijf of broos wordt het hoogstwaarschijnlijk te maken met het gebruik van haar vetten. Hoewel natuurlijke oliën zijn goed voor het haar, zoals olijf-, kokos-, jojoba-en etc. Ze geven het haar een goede glans en helpt om beschadigd haar weer op te bouwen als een natuurlijke conditioner.

Tips

 • Ultra Black Hair producten en KeraCare producten zijn uitstekend
 • Wees op uw hoede van katoenen sjaals, kunnen ze het vocht zuigen uit je haar, hetzelfde als katoen kussenslopen. Leunen naar satijn en zijde.
 • Leer zelf. Lees het boek Zes centimeter langer door Cathy Howse, en andere prachtige boeken over haarverzorging.
 • Niet alle shampoos, conditioners, producten en advies werk voor elk haartype. Blijf proberen producten en technieken totdat u degene die het beste werkt voor jou.

Waarschuwingen

 • Indien een product, techniek, of schoonheidsspecialiste je haar droog of beschadigd, gebruik het of ze onmiddellijk zien.