Wkanl

Hoe te hoge hakken (voor mannen) dragen

Hoge hakken zijn schoenen die meestal wordt gedragen door vrouwen, Hoewel de meeste meisjes dragen hoge hakken, zijn sommige hoge hakken ook gedragen door mannen. Sommige mannen die verticaal worden uitgedaagd dragen lift schoenen (met een wigvormig stuk verborgen in de schoen om ze groter te maken). Naast het feit dat groter, er zijn mannen die hakken dragen voor esthetiek redenen. Nou, als je een man en wil graag hoge hakken te dragen, dit is waar je bent.

Stappen

Hoe te hoge hakken (voor mannen) dragen. Zoek een paar hoge hakken.
Hoe te hoge hakken (voor mannen) dragen. Zoek een paar hoge hakken.
 1. 1
  Zoek een paar hoge hakken. De meeste Hoge hakken zijn meestal te vinden in de schoenenwinkels, heeft u waarschijnlijk te kijken in de Women's sectie van de winkel om het te vinden, of een speciaalzaak als je grotere voeten. Er zijn winkels, waaronder winkels en online (geloof het of niet) die tegemoet te komen aan mensen die willen hakken te dragen. Als je nog nooit droeg hakken voordat, kunt u wensen om te beginnen met een paar wiggen (schoenen met 1 solide platform van hiel tot teen) voordat hij verhuisde naar degenen met smalle hakken, zoals stiletto's of pompen. Deze zijn gemakkelijker op te lopen aangezien het gewicht van je voeten wordt gelijkmatiger verspreid en ze zijn makkelijker om je evenwicht te bewaren. Veel meisjes dragen hakken, dus als een vriend van jou draagt ​​hakken en is rond uw maat, kan je haar vragen als je zou kunnen proberen op haar hoge hakken. Je kunt het een grap als je bijzonder bent beschaamd maken.
 2. 2
  Verwijderen van uw mannen schoenen en sokken. Het zal u helpen passen in wat zijn meestal kleinere schoenen. Draag nylon kousen of panty om het gemakkelijker maken om te proberen op hoge hakken.
 3. 3
  Zet op een aantal hoge hakken. Op hoge hakken, net zoals u zou doen met een schoen, schuif je voeten in hen. Zorg ervoor dat de schoenen passen, Het kan pijn doen je voeten als de hakken zijn te klein en als de hakken te groot zijn, kan het los zijn en ook je voeten pijn doen.
 4. 4
  Probeer het lopen in hen. Lopen op hoge hakken kan moeilijk zijn, vooral als je een man bent. Je zou kunnen proberen te vragen een meisje dat hoge hakken draagt ​​voor hulp.
 5. 5
  Doe het traag. Je hielen zijn niet van plan om te kijken geweldig als je vallen over jezelf in hen. Begin met kleinere en bredere hakken en werk je weg omhoog naar het grote spul.

Tips

 • Zorg ervoor dat de hakken zijn de juiste maat. Als het te klein is, kan het pijn doen je voeten. Als het te groot is, kan het wel los. Het beste is om nieuw paar schoenen proberen aan het eind van de dag wanneer je voeten had een volledige dag wandelen. Uw voeten kan een halve maat groter aan het eind van de dag zijn.
 • Als je niet weet hoe te lopen op hoge hakken, moet u verwijzen naar dit artikel of vraag een vriend (iedereen die je kent die regelmatig draagt ​​hakken) om je te leren om te lopen op hoge hakken. Anders zijn er online video die u kunt gebruiken om te oefenen. Zoals altijd is de hielen de grond eerst het creëren van een natuurlijke gang moeten toeslaan.
 • Misschien moet u kijken in de sectie "Vrouwen" van de schoenenwinkel. Echter, degenen met grotere voeten kunnen vinden dat gewone schoenenwinkels niet hun grootte hebben. Kijk online voor gespecialiseerde schoenenwinkels die zich op mannen of aan die met grotere maten. In het algemeen zijn mannen maten zijn 2 groter dan vrouwen. Bij open-toed sandalen kunt u in staat om weg te komen met een 1,5. Echter, de meeste vrouwen schoenen lijken te worden opgezet voor de voeten met een smalle breedte. U kan nodig zijn om winkels rond te kijken met grotere selecties van hoge hakken met brede breedte.
 • U kunt dragen nagellak, koele kleuren zoals zwart, roze en rood. U kunt ook de coördinatie van je outfits om uw hielen mengen in of pop out.
 • Sommige meisjes kunnen zelfs jongens dragen hoge hakken.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig wanneer je draagt ​​hoge hakken in Public, Het kan worden gênant.
 • Niet opstijgen uw hielen en zet ze weer aan, zal je voeten opzwellen wanneer je ze af en als het pijnlijk om ze weer op.
 • Zorg dat u weet hoe te lopen op hakken voordat je naar buiten gaat. Het is heel gemakkelijk om een ​​val te nemen als je je evenwicht niet kan bewaren.

Dingen die je nodig hebt

 • Een paar hoge hakken
 • Hoge hakken Laarzen (optioneel, als u wilt laarzen in plaats daarvan te dragen)