Wkanl

Hoe je krullend haar mooi en pluisvrij maken

Meisjes met krullend haar hebben vaak kroeshaar, en hun krullen kan grof en onhandelbaar zijn. Zij wensen voor steil haar, maar ze willen niet stijltang het elke dag, dus ze hopen voor soepel, glanzend, vrij-van-frizz krullen.

Stappen

Hoe je krullend haar mooi en pluisvrij maken. Knapperige krullen zijn niet de enige manier om te gaan.
Hoe je krullend haar mooi en pluisvrij maken. Knapperige krullen zijn niet de enige manier om te gaan.
 1. 1
  Knapperige krullen zijn niet de enige manier om te gaan. Het zou je haar nog moeilijker te beheren, en je haar zal stijf uitzien. Haar wordt verondersteld om te bewegen, niet als een helm. Lang krullend haar is niet de beste keuze, want als het langer wordt, zal er meer zijn om voor te zorgen. Dus hou het kort, maar niet te kort. Een paar centimeter langs het sleutelbeen is goed van lengte. Het hebben van lagen is ook een heel mooi uitzien ook, dus lagen wordt aanbevolen om krullen leuk en gestyled te houden.
 2. 2
  Gebruik geen shampoo en conditioner bedoeld voor steil haar. Dat maakt haar nog meer onhandelbaar. Gebruik producten die bedoeld zijn voor krullend, droog of kroezend haar. DAT is het geheim van sexy krullen. Probeer aan de stok met hetzelfde merk van producten. Dus als u kiest Sunsilk, gebruik Sunsilk anti-frizz cream, shine spuiten etc. Natuurlijk moet je niet hoeft te als sommige producten zijn goedkoper dan anderen.
 3. 3
  Frizz is een 's nachtmerrie. Gehydrateerd haar is gladder en meestal minder kroeshaar. Dus als je wilt, gebruik hydraterende en kroezen temmen shampoos en conditioners plaats van curl-defining degenen. Ook schijnen sprays zoals Zero Frizz tamme kroezen, terwijl het toevoegen van glans en vocht.
 4. 4
  Terwijl in de douche, shampoo zoals je normaal zou, werken tot het schuim te reinigen afspoelen. Maar wanneer conditionering, gebruik zoveel conditioner zoals gewenst zet de water. Laat de conditioner in voor een tijdje schrobben jezelf met body wash of tijdens het scheren. Spoelen met koud water om enkele kroezen temmen tijdens het toevoegen van glans. Herhalen als je wilt.
 5. 5
  Na het wassen en conditioneren, kneed drijfnat haar lichtjes, met een handdoek gewoon te dweilen overtollig water zodat je haar niet zal worden druilerige. Ofwel een krul vormgeven spray, crème of gel. Alle 3 zal temmen kroezen terwijl de krul, zodat ze hun krullend luchtigheid niet verliest. Strijk de gel of crème of spray de spray in secties, zodat u alle plekken die later kon kroezen niet zal missen. Een leave-in-conditioner is ook goed, maar alleen gebruik maken van een dubbeltje om kwart kleine hoeveelheid zodat je haar niet het gevoel knapperig tijdens het drogen.
 6. 6
  Na het spuiten of het toevoegen van crème, laat je haar drogen aan de lucht. Lucht drogen wordt aanbevolen, zodat je haar niet zal worden hitte beschadigd, maar als je droog moet blazen, gebruikt u een antifrizz / warmte-beschermer (zoals het is een 10!) Volg de stappen 7 en 8. Voor lucht drogen, sla dan stappen 7 en 8. Lees het begin stap van stap 7 voor een handige tip.
 7. 7
  Kam door je natte krullen met een grove kam. Voeg meer spray of crème als je wilt, maar slechts een dubbeltje kleine hoeveelheid van de crème of een spritz hier en daar, zodat je krullen niet klef zal worden van het product. Voeg een warmte beschermende spray of versterken crème om haar te beschermen tegen de hitte van de droger om haar breuk te voorkomen.
 8. 8
  Drogen van je haar met een diffuser droger is de enige manier om te föhnen zonder super flikkerachtig haar, maar als je niet wilt, of als een diffuser is te duur, een gewone föhn is prima. Laat je vingers door de secties die u drogen terwijl ze worden gedroogd.
 9. 9
  Zodra haar droog is, hoeft een borstel niet gebruiken omdat het de krullen zal scheiden en maken ze kroezen. Gebruik een andere stylingproducten zoals gewenst, zoals haarlak (die ook zal houden krullen goed, terwijl temmen kroezen), styling gel (gewoon niet gebruiken om veel dus krullen zal niet gummy krijgen, omdat de meeste van deze producten bevatten dimethicone, die verstikt de haarschacht en maakt het vette sneller) of mousse, zonder veel drogen alcohol, om krullen glad en maakt ze perfect voor styling en vormgeving.
 10. 10
  Eens in de zoveel tijd, gebruikt velcro rollers te schattig, spiraalvormige krullen te krijgen zonder schade door hitte. Nadat ze drogen zullen zachte, niet-knapperig, en heel, heel sexy zijn.
 11. 11
  Op dagen waarop je haar gewoon niet werken, gewoon spuiten wat leave-in conditioner, zet het in een rommelige knot, en laat strengen opknoping. Het is schattig en collectief.

Tips

 • Niet wassen haar elke dag, zal het echt uitdrogen je krullen. Was het om de andere dag, zodat haar kan produceren zijn eigen oliën voor natuurlijke zachtheid, beheerbaarheid en glans.
 • In plaats van het doen van de laatste spoelen met koud water, doen elke spoel met koud water.
 • Kam het haar met je vingers nadat je uit de douche voordat wrijven met een handdoek of deponeren van een ander dan shampoo en conditioner product.

Waarschuwingen

 • Bij het toevoegen van een product na het douchen, mag u het product dicht bij de wortels toepassen om ervoor te zorgen haar niet vettig uitzien.
 • Haar zal krijgen vettig bij het gebruik van te veel van het product.
 • Complimenten kan duren voor een tijdje

Dingen die je nodig hebt

 • Shampoo
 • Conditioner
 • Krultang
 • (Optioneel): Diffuser of Blow Dryer
 • Krullen definiëren crème of spuiten
 • Shine spray of gel
 • Hairspray
 • Diverse andere styling, body en volume toe te voegen producten