Wkanl

Hoe maak je kamer een funky vrouwelijke tiener versieren

Je bent een tiener, en je wilt een slaapkamer die jezelf en je levendige persoonlijkheid uitdrukt. Goed nieuws, maar het kan worden gedaan! Dit is om te helpen alles wat je funky meisjes krijgen de kamer van je dromen!

Stappen

Hoe maak je kamer een funky vrouwelijke tiener versieren. Get some funky meubels!
Hoe maak je kamer een funky vrouwelijke tiener versieren. Get some funky meubels!
 1. 1
  Paint it! Kiezen welke kleur u wilt dat uw kamer te zijn. Het beste is om de kleuren van de muren af ​​te stemmen op de kleuren op uw sprei / dekbed, als je niet kan tippen aan de trooster aan de muren. Dit is belangrijk, omdat de spullen in je kamer moeten min of meer coördineren met uw muren. U kunt verf je hele kamer een kleur, of verf verschillende muren verschillende kleuren. Gedurfde kleuren zoals fuchsia, lime groen, oranje en helder blauw zijn funky en zal Spice up your room.
 2. 2
  Get some funky meubels! Je hoeft niet te gloednieuwe meubels voor je kamer te krijgen. U kunt de meubels die je al hebt door ze te schilderen refurnish! Gebruik coole technieken zoals het gebruik van een spons te deppen neon kleuren op je saaie bed. Dit maakt niet alleen je bed kijken uniek en geweldig, maar het zal een koele textuur te geven,! Als je ze kunt vinden, zijn er stoelen gevormd als schoenen en andere leuke dingen die zeker zal maken uw kamer onthouden.
 3. 3
  Een aantal goede jaloezieën of gordijnen. U kunt bedekken saaie rolluiken met koele gordijnen die passen bij uw kamer. Als je een gewone witte pull-down schaduw, proberen om de hele zaak te schilderen met verschillende kleuren of schilderen een collage van dingen die je wilt. Probeer eens wat kralen gordijnen voor je raam, of zelfs uw deur! Als je de deuren op je kast kunt verwijderen, kunt u touwtje gordijnen hangen aan een stang in de deuropening.
 4. 4
  Verlichting is belangrijk. Je zeker niet hoeft te houden aan de lamme staande lampen en bureaulampen dat je ouders hebben in hun kamers. Er zijn een aantal echt geweldig lampen die er zijn! Ga naar winkels zoals IKEA en check out hun verlichting sectie. Ze hebben lichten in neon kleuren, evenals lichten in koele vormen en ontwerpen. Deze zullen zeker maken een statement in uw slaapkamer. U kunt ook gebruik maken van lantaarns voor een funky tintje.
 5. 5
  Voeg een stelletje koele gooien kussens op je bed. Deze zullen je bed kijken gezellig en uitnodigend, en zal helpen match up verschillende aspecten van uw kamer. Probeer zo veel verschillende kleuren, vormen en maten mogelijk. Degenen met pailletten zal echt flair toe te voegen aan uw kamer. Als je weinig geld te zijn zou je kunnen proberen een aantal zelf te maken, het is heel eenvoudig.
 6. 6
  Stoelen! Als je vrienden langskomen, hoef je niet wilt dat ze moeten zitten op de vloer! Voeg zitzak stoelen, maan stoelen, of andere stoelen voor jou en je vrienden te crashen inch Voeg een toss kussen of twee op hen om ze te laten kijken meer comfortabel en uitnodigend.
 7. 7
  Vergeet niet een spiegel! Je krijgt een plek in je kamer moet je outfits, haar en make-up te onderzoeken. Je kan een gewone spiegel en kruid het met een veren boa kopen, of koop een spiegel met een funky frame zoals een mozaïek spiegel.
 8. 8
  Tapijten! Voeg wat koele tapijten naar uw kamer, vooral als je een echt lame tapijt. Doe wat in de buurt van uw bed, in de buurt van de ingang van uw kamer, of in het midden van je kamer. Er zijn veel verschillende tapijten in verschillende texturen, vormen, maten en kleuren die er zijn, dus kijk rond om een ​​aantal die je leuk vindt.
 9. 9
  Voeg een vuilnisbak onder je bureau. Je wilt niet dat junk zitten rond je kamer! Koop een kleine vuilnisbak van een meubelzaak, of zelfs een paar dollar besparen door het verkrijgen van het van de dollar op te slaan.
 10. 10
  Personaliseer uw kamer! Alle bovenstaande tips zijn geweldig, maar de beste manier om je persoonlijkheid uit te drukken is om je kamer personaliseren. Affiches van hot beroemdheden en bands toe te voegen aan uw muren. Zet ingelijste foto's van u, uw vrienden en / of je vriendje op je bureau, muren, en nachtkastje. Toon uw sieraden of sport trofeeën. Pronk met je make-up. Versier je kamer met spullen waarmee je je kamer eruit als het behoort aan u!
 11. 11
  Een ander echt funky idee is om je oude te klein jeans zetten en ze te gebruiken als achtergrond!

Tips

 • Houd uw kamer zo netjes mogelijk! De netter een kamer is, hoe beter het gaat af, ongeacht de stijl.
 • Maak een plan voor iets, zeker iets groots te doen.
 • Als je er een kan vinden, krijgt een gespiegelde discobal in de kleur van uw keuze en hang hem voor je raam. Dan wanneer de zon je komt, zal uw kamer bedekt met stippen van die kleur!
 • Ga door je kleding en spullen en recyclen oude kranten, doneren oude kleren en speelgoed tot goodwill en trash wat spullen die kapot is of vernietigd.
 • Maak een begroting vooraf, om te voorkomen dat brak!
 • Proberen om alles in min of meer dezelfde kleur familie te houden tot een kleverige uitziende rotzooi te voorkomen.
 • Zorg ervoor dat wanneer u het opzetten van uw kamer, kunt u zich herinneren waar alles is.
 • Maken het cool door het gooien van allerlei verschillende texturen / materialen en kleuren, maar zorg ervoor dat de kleuren coördineren dus het is niet al te willekeurig (tenzij dat is de look die u voor.)
 • Zorg ervoor dat u uw ouders toestemming te vragen! Vergeet niet dat je nog steeds leeft in hun huis en met behulp van hun geld, dus moet je hun regels te respecteren!
 • Ruimte het allemaal uit.
 • Als uw muren zijn felle kleuren, probeert een pastel kleuren in je kamer te verwijderen. Ze zullen verschrikkelijk botsen.

Waarschuwingen

 • Hou geen oude kranten, ofwel ze weg te gooien of krijgen een stijlvolle map te houden inch
 • Niet rommel-up van uw kamer met een bos van prullaria... het ziet er smakeloos.
 • Niet te veel opgezette dieren niet in je kamer, want dit kinderachtige zal kijken. Houd 1 of 2 op je bed, en schenk de rest aan een goed doel.