Wkanl

Hoe kunt u uw slaapkamer als aria Montgomery 's versieren van Pretty Little Liars

Aria's slaapkamer is een mix van vintage, bohemien, nieuwe en stijlvolle stukken. Om uw slaapkamer een bohemien makeover geïnspireerd door Pretty Little Liars karakter Aria geven, maar lees dan dit artikel.

Stappen

Hoe kunt u uw slaapkamer als aria Montgomery 's versieren van Pretty Little Liars. Hoewel bed sommige mensen verwarren aria's voor een dag bed, is het niet, het is gewoon een bed tegen een muur met veel kussens.
Hoe kunt u uw slaapkamer als aria Montgomery 's versieren van Pretty Little Liars. Hoewel bed sommige mensen verwarren aria's voor een dag bed, is het niet, het is gewoon een bed tegen een muur met veel kussens.
 1. 1
  Hoewel bed sommige mensen verwarren aria's voor een dag bed, is het niet, het is gewoon een bed tegen een muur met veel kussens. Aria's bed is het belangrijkste kenmerk van haar kamer. Om een ​​bohemien thema Aria's bed is bedekt met kussens toe te voegen. Elk heeft een ander patroon of afbeelding. Men heeft een afbeelding van het Vrijheidsbeeld op. Aria's bed is tegen haar muur geduwd, waardoor het een sofa vorm van kijken, dat is meer laid-back te geven.
 2. 2
  Gebruik foto's voor uw muren. Aria heeft veel kunstwerken die haar muren. Ze heeft een prikbord dat een vintage zoek kader rond het heeft. Ze heeft ook vlinders vast aan de muren. Deze zijn te vinden in het algemeen ambachtelijke winkels, of als je wilt om ze te laten om uw eigen smaak, waarom niet wat materiaal en lijm te krijgen en een gaan op het maken van een aantal van uw eigen. Het maakt niet uit of je opgemaakt uw eigen kunstwerk of gekocht kunstwerk. Zolang je het leuk vindt. Je zou zelfs kunnen afdrukken foto's van dingen die je wilt van het internet en plak ze op je prikbord. Heeft aria ook foto's van haar vrienden geplakt op haar prikbord, dus graven wat foto's van jou en je vrienden en hang ze op.
 3. 3
  Verkrijg de juiste kleurenpalet. Aria's slaapkamer bestaat uit veel donkere kleuren. Browns, diepe pruimen en rode wijnen. Er is ook een heleboel verschillende texturen in de kamer; van leren stoelen, geweven metallic behang aan verschillende stoffen kussens. Mix en match dingen die je wilt, maak je geen zorgen als je niet denkt dat ze zullen 'gaan' samen, gewoon vet.
 4. 4
  Plaats boeken overal. Aria leest veel. Ze heeft stapels en stapels boeken in de buurt van haar raam en een boekenplank boven haar bed. Weer de boeken die je wilt, niet zet ze in dozen of onder je bed, opgemaakt planken om uw favoriete boeken op te slaan.
 5. 5
  Gebruik zachte verlichting. Kamer aria's wordt voornamelijk verlicht door kleine lampjes. Ze heeft een op haar bureau, op haar set van lades, en op de plank boven haar bed. De lamp licht zorgt voor een romantische en gezellige effect. Probeer het en vind kleine lampen te passen in uw slaapkamer, zijn ze meestal vrij goedkoop en kan soms worden gevonden in tweedehands winkels.
 6. 6
  Voeg wat versieringen en kaarsen. Aria heeft veel kaarsen en versieringen weergegeven in haar kamer. De meeste hebben deze zijn gekocht, terwijl ze was op reis met haar familie. Weer alle kleine items die je kan hebben die je herinneren aan goede dingen en breng gelukkige herinneringen. U kunt kopen verschillende gekleurde kaarsen met verschillende geuren om uw slaapkamer geven een bohemien gevoel, zoals Aria's.
 7. 7
  Kies gegolfde gordijnen en donker houten meubilair. Gordijnen aria's zijn dun en ruches die veel natuurlijk licht te laten in haar kamer. Ze ook toevoegen aan de 'romantische' gevoel van ruimte Aria's. Dit soort gordijn kan gevonden worden in de meeste reguliere gordijn winkels. Als u een ontwerp niet kunt vinden je wilt kun je stof te kopen je wilt en maak je eigen gordijnen. Door dit te doen zou je kamer kijken meer one-of-a-kind, net als Aria's. Aria's meubilair is meestal donker en houten. Als je licht houten meubilair kunt u verf of hout lak kopen om het hout donkerder te maken. Dit is een stuk goedkoper dan uit te gaan en het kopen van alle nieuwe meubels.
 8. 8
  Voeg een set van lades en een make-upspiegel. Aria een reeks grote laden voor kleding opslag. Ze heeft een spiegel aan de bovenkant van deze lades waar ze is te zien in afleveringen doet haar make-up voor het uitgaan.

Tips

 • Bekijk de Pretty Little Liars tv-serie om een ​​betere blik op hoe de kamer Aria is ingericht te krijgen. Kijk ook foto's van op het web.
 • Bezoek zo veel tweedehands winkels als je kunt. Ze hebben meestal veel vintage en unieke items voor goedkope prijzen.
 • Weer kleine ornamenten en souvenirs je kan hebben van vakanties of reizen. Aria's planken en bureau zijn geladen met keep-sake en kleine items uit haar reizen.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet om je kamer te versieren met dingen die je wilt.

Dingen die je nodig hebt

 • Verschillende Kussens en kussens - Veel van hen!
 • Kleine lampen voor de verlichting van uw kamer.
 • Kunstwerk voor de muren.
 • Een plank.
 • Kaarsen en ornamenten.
 • Uw favoriete boeken af ​​te beelden.
 • Een Bureau.
 • Foto's van vrienden en familie.