Wkanl

Hoe om te vragen om toestemming om tampons te gebruiken

Sommige meisjes in verlegenheid gebracht te vragen over iets als dit. Deze gids kan u helpen uw angst te overwinnen, of anders proberen iemand anders te helpen.

Stappen

Hoe om te vragen om toestemming om tampons te gebruiken. Probeer aanprikken het onderwerp van perioden met haar, als je dapper genoeg bent.
Hoe om te vragen om toestemming om tampons te gebruiken. Probeer aanprikken het onderwerp van perioden met haar, als je dapper genoeg bent.
 1. 1
  Probeer aanprikken het onderwerp van perioden met haar, als je dapper genoeg bent. Vragen wanneer ze begon hare, en zij moet dat u misschien wel starten jouwe.
 2. 2
  Vergeet niet als je echt niet met haar over praten (ze kunnen worden gekwetst door deze), dan vriendinnen zijn er om te helpen. Vriendin's oudere zussen, moeders, moet elke oudere vrouwelijke wie je weet wel bereid te helpen. (Het is sterk aangeraden je probeert te praten met je eigen moeder wel. Ze moet weten dat je haar vertrouwt, en ze zou echt boos worden dat je niet met haar kan praten.)
 3. 3
  Vergeet niet het is volledig uw beslissing als iemand toestemming niet geeft je. Niemand anders krijgt een stem in de materie als je uit je geest. Het is jouw lichaam, en moet je zelf kunt beslissen wanneer te beginnen met het dragen van tampons.
 4. 4
  Begrijp dat je je eigen doosje tampons kunnen kopen. Zet het uit het zicht ergens in je kamer, en niemand zal het ooit weten.
 5. 5
  Zorg ervoor dat je je tampon / pad ten minste elke zes uur veranderen!
 6. 6
  Als u niet wilt dat uw moeders gevoelens te kwetsen, probeer dan een briefje schrijven van haar. Laat het in een plaats waar je vader niet zal vinden, maar je moeder zal, vlak voordat je naar bed gaat.

Tips

 • Om te beginnen, te beginnen met een lage absorptie en te verhogen als je menstruatie begint te vestigen, en u zich meer comfortabel met hen.
 • Probeer om je moeder te praten over periode leveringen en vraag haar of u kunt gaan winkelen voor een aantal. Koop tampons en leg ze in de winkelwagen.
 • Het is altijd verstandig om je moeder te betrekken en houden haar op de hoogte, want ze is de beste persoon om te vertrouwen en te wenden in geval van problemen.
 • Als je echt het gevoel te verlegen om iemand over te praten en zijn oudere zussen, hun gebruiken!
 • Koop wat als je naar de winkel alleen en verberg ze in je kamer.

Waarschuwingen

 • Zet een tampon nooit in als je niet menstrueert of voor afvoer.
 • Als je niet kunt uw eigen tampons, en je bent begonnen met menstrueren je echt nodig hebt om iemand te vertellen, zodat ze kunnen kopen voor je.