Wkanl

Hoe maak je een zomer tiener te zijn

De zomer is het ultieme moment om een ​​tiener te zijn. Welke tiener houdt niet van opknoping uit, zwemmen, en het luisteren naar muziek?

Stappen

Hoe maak je een zomer tiener te zijn. Vind uw zomerse look.
Hoe maak je een zomer tiener te zijn. Vind uw zomerse look.
 1. 1
  Krijgen in vorm. Run voor een paar minuten per dag of ga naar plaatselijke zwembad en zwemmen rondjes. Zomer kan worden leuker als je comfortabel met je lichaam te voelen en actief kunnen zijn zonder dat uitgeput.
 2. 2
  Vind uw zomerse look. De zomer is een geweldige tijd om te experimenteren met nieuwe kapsels of soorten kleding. Hit het winkelcentrum of kijk online. Probeer nieuwe trends en te zien hoe ze eruit zien. Als je het leuk vindt, koop het!
 3. 3
  Heb luie dagen en gekke avonden. Vinden dingen te doen en bezig te houden! Het weer zal leuk zijn en het is gewoon niet de tijd om te verblijven in de hele dag, je het schooljaar had om dat te doen! Elke dag is een zaterdag. Ga naar het plaatselijke zwembad, start een nieuwe sport, een bezoek aan een museum-ongeacht uw boot drijft!
 4. 4
  Opendraaien van de tunes! Probeer een aantal nieuwe muziek die je nog nooit echt een kans krijgen, of vasthouden aan wat je wilt of misschien zelfs proberen een nieuwe artiest die staat voor hoe je je voelt. Luister naar de radio voor nieuwe songs.
 5. 5
  Films kijken. Veel van de grote blockbuster klappen uit te komen in de zomer, op DVD en in de theaters. Ga naar de bioscoop, wortel door je oude collecties, door je ouders collecties, of zoek via een filmpje winkel! Wie weet, u zou uw volgende favoriete film vinden!
 6. 6
  Ga op avontuur. Zelfs als je niet kunt rijden en je ouders niet van plan bent een reis, probeer iets nieuws te doen. Beklim een boom in uw achtertuin, een bezoek aan een museum heb je nooit eerder geweest of probeer een nieuwe hobby.

Tips

 • Probeer niet om ooit op het internet tijdens de zomer. Binnenkort zul je urenlang op het en voordat je het weet, zal uw zomer verdwijnen.
 • Maak ton van de muziek video's en plezier hebben met vrienden.

Waarschuwingen

 • Wear Sunscreen! Laat je niet verbrand. Elke zonnebrand is een groter risico van huidkanker. Vergeet niet: er is niet zoiets als een veilige tan, zelfs als je het dragen van zonnebrandcrème. Is het het risico waard?
 • Niet volledig negeren je familie, ze verdienen wat tijd met jou ook.
 • Doe niet zo stom of al te intiem als je een zomer smijten. De kans is groot, zult u niet bij elkaar blijven als de zomer voorbij is, zodat ze zijn waarschijnlijk niet "de ene".