Wkanl

Hoe je klaar voor die speciale prom night krijgen

Elk meisje wil een grote prom night en iedereen kan hebben, met een beetje voorbereiding. Je zeker niet nodig om een ​​date hebben ofwel! Het is net zo goed een avond door te brengen met je vrienden met veel plezier, en je kunt altijd een man om later dansen in de avond vinden. Vergeet niet, het vertrouwen is de sleutel.

Stappen

Hoe je klaar voor die speciale prom night krijgen. Plan het zo vroeg mogelijk - Of je kan niet in staat zijn om te doen wat je wilt.
Hoe je klaar voor die speciale prom night krijgen. Plan het zo vroeg mogelijk - Of je kan niet in staat zijn om te doen wat je wilt.
 1. 1
  Plan het zo vroeg mogelijk - Of je kan niet in staat zijn om te doen wat je wilt. Plan de kleur u zal dragen en de accessoires en make-up te gaan met het (een bijpassende tas, schoenen, enz.). Regelen voor alles van tevoren (kleding, schoenen, haar benoeming, enz.), omdat veel scholen hebben hun proms op dezelfde avond, en dingen worden weggerukt door ondernemende meisjes.
 2. 2
  Maak een checklist van welke benodigdheden wilt u misschien naar de prom.
 3. 3
  Beslis over uw kapsel. De meeste meisjes willen hun haar gedaan voor prom te krijgen. Krijg je haar gedaan door een specialist, een vriend, of een familielid als je kunt. Sommige meisjes zijn geweldig met hun eigen haar ook. Maar zorg ervoor dat u tevreden bent met het. Als je krijgt je haar gedaan, raadpleeg dan uw kapper een dag voor uit te vinden als je je haar moet wassen.
 4. 4
  Als iemand je haar zullen doen, hen te informeren van uw planning voor, dus ze weten als je moet ergens op een bepaalde tijd (make-up afspraak, spijker afspraak, enz.)
 5. 5
  Doe je make-up. Veel meisjes willen hun make-up gedaan bij een plaatselijke warenhuis of salon te krijgen. Als u de tijd en geld, dit zeker doen, want het is het waard. Zelfs als je haar valt, zal je gezicht er vlekkeloos.
 6. 6
  Terug naar huis en krijg je jurk en schoenen aan! Pak een beurs als goed met pepermuntjes, lipgloss, student id als u er een nodig hebt, en fashion tape in het geval u geen ongelukken.
 7. 7
  Maak foto's! Dit is een speciale avond zult u wilt onthouden. Lachen en onthoud je prachtig bent.

Tips

 • Vergeet niet om "te breken in" nieuwe hakken als je wilt om ze te dragen voor prom. Als u dat niet doet, zou je de pijn tijdens uw speciale avond.
 • Als je schoenen die je wilt dragen, breng ze met u wanneer u probeert op jurken.
 • Voor elk uitstapje voel je je best als je vertrouwen in je afbeelding.
 • Draag een button-down top voor je haar en make-up voorbereiding. U zult niet in staat om het opstijgen boven je hoofd zijn en zonder vlekken uw (eventueel zeer dure) make-up of eventueel verpest je kapsel.
 • Voor de jurk: Vind wat lichaamsvorm je hebt. Als je een grotere heupen en een kleine buste, ga dan voor een lage "V" hals en een losse bodem gebied, zodat je dunner lijken. Als je grotere borsten, ga dan voor een semi-hoog "U" nek zodat mensen je borsten kunnen zien. Ga voor een strakke pasvorm rond de taille als je een zandloper figuur, vinden een lange strakke jurk die pronkt met je figuur.
 • Niet overdrijven de make-up of accessoires.