Wkanl

Hoe maak je een datum voor prom vinden

Prom is belangrijk om niet alleen meisjes maar ook jongens! Voor meisjes, is prom verondersteld om de mooiste dag van haar leven. Voor jongens, het is een manier om te relaxen met de jongens als de mensen nog steeds zo praat niet meer. Het kan ook gewoon een manier om huiswerk uit te stellen, maar hoe dan ook, het is bedoeld als een magische avond!

Stappen

Hoe maak je een datum voor prom vinden. Minstens een maand vóór de grote nacht, beslissen wie je wilt vragen.
Hoe maak je een datum voor prom vinden. Minstens een maand vóór de grote nacht, beslissen wie je wilt vragen.
 1. 1
  Minstens een maand vóór de grote nacht, beslissen wie je wilt vragen. Maar beslissen niet uit medelijden en niet nodig iemand uit omdat je medelijden met hen of vanwege een weddenschap / durven. Het kan worden verwoestende aan de persoon die erachter komt.
 2. 2
  Maak een lijst van de manieren waarop je zou kunnen vragen.
  • Voorbeeld: om vrienden te sluiten, beginnen met te zeggen, "Heeft iemand je gevraagd om prom nog" Als zij nee zeggen, beginnen met een compliment. Als je een meisje te vragen, zeggen: "Elke man zou geluk om te gaan met een geweldige meid als jij zijn." Als vragen een voetbal man, zeggen: "Wie wil er nu niet naar het bal met een football-ster?")
 3. 3
  Volg de instructies in iemand vragen om prom.
 4. 4
  Wees niet boos of overstuur als de persoon die je het vraagt ​​zegt nee. Misschien iemand anders werd je vragen en het zou uw kansen van wordt gevraagd door hen te bewerkstelligen.
 5. 5
  Probeer in contact te blijven met de persoon die je vragen of je krijgt een weigering. Er is altijd een mogelijkheid om je bij elkaar kon krijgen volgend jaar. Het is misschien moeilijk te nemen niet voor een antwoord, maar toch proberen te krijgen over het zo snel als je kunt.
 6. 6
  Verbaas je date.
  • Meisjes: Je moet proberen om niet te opzichtig, maar toch misschien proberen om een ​​paar mensen zeggen, "Whoa!" Dat kan ook krijg je een goede kans om te winnen prom koning / koningin.
  • Jongens: Je moet niet te opzichtig, maar als je echt wilt dat soort dingen, kan een smoking met misschien een paar rozen te geven aan meisjes perfect te zijn!
 7. 7
  Vergeet niet dat prom is een zeer speciale avond voor veel van jullie. Als je niet te gevoelig, kon je chaperonnes, zoals je ouders, oudere vrienden, enz. brengen

Tips

 • Als u een van nature verlegen persoon, nog een stap op een moment om naar die persoon te leren kennen.
 • Probeer altijd te kijken aanspreekbaar en handelen aanspreekbaar. Wees niet te kieskeurig. Gebruik een goede hygiëne technieken zoals goed verzorgd haar, deodorant, tanden poetsen, flossen, douche elke dag, en zorg ervoor dat uw kleding te coördineren en weerspiegelen de stijl van je aantrekkelijk bent.
 • Ga niet voor iemand die beter of slechter is dan jij. Niet onderschatten jezelf.
 • Probeer te beginnen met het zoeken rond Kerstmis. Dat geeft je genoeg tijd om iemand te vinden.

Waarschuwingen

 • Wees voorbereid op de persoon om te zeggen, "Nee"